canim bir de sizin meseleniz a;iskanlik olmus. basimdan gecen bir olayi anlatayim. bana cok deger veren ve deger verdigini de sonuna kadar hissettigim bir erkek arkadasim vardi. 2.5 sene ciktik. beraber Istanbul da is bulduk. ama zamanla ben onla olmayacagini anladim. senin bahsettigin gibi ufak ama benim icin onemli sandigim meseleleri dusunur oldum. nasil olacak? ailesi soyle? dugunde su sorunlar cikar vs vs. neyse o istemese de ben ondan ayrildim ve pesimi birakmadi. E kolay degil 2.5 yil. Surekli ic iceyiz. hep beraberdik. askere gitti geldi bekledim vs. Ama surekli tartisirdik. hem sever, ayrilamazdik, ama tartisirdik. 1 gun sonra barisirdik, cocukca bir sey yani.
gel zaman git zaman gorucu usulu diyebilecegimiz ama ailemin ve benim cok takdir ettigimiz bir ailenin oglu ile gorusmeye basladik ciddi anlamda. Bu arada eski sevgili halen ariyor. Ben hicbir sekilde umut vermiyorum ve kesin bir dille bittigini soylesem de kabul etmiyor. Agliyor. Onun icin cok uzuldum. Benim icin de zordu ama yasayacaklarimi onceden gordugum icin ayrilmak en mantiklisiydi. Ask biter, mantik kalir diyordum hep.
Bir gun evimin onune geldi. aksam. aradi beni. ne yapayim kalkmis taa karsi yakanin en ucundan, diger tarafin en ucundaki evime gelmis. Dedim son bor kez konusayim. Hatir var.
Yalvardi, agladi, sensiz yapamam. O agliyor ben de agliyorum. Yani sevmedigimden kesin eminim artik. Ben de ask da bitmis. yani ask bittigi halde, karsimdakinin aglamasina, o caresiz haline, yillarin verdigi hatiralara dayanamayip agliyorum. Daha onceden kesin kararimi vermis olmasam, inan sevgim kalmadigi halde, yillarin hatirasina, aliskanligin vermis oldugu bir duyguyla tekrar denemeyi kabul edecektim.
Ki seni cok iyi anliyorum, birincisi 4 yil olmus, iyi anlasmissiniz ve su anda caresiz. kim olursa olsun uzulur insan onun icin.
Eger simdi biterse bitsin diyorsa birak bitsin simdi. Seni seviyorsa emin ol, gorusmeden de seni bekleyecektir. Askerlik hislerinin daha iyi ortaya cikmasina imkan verir. dusunme firsati bulur. Sen de etki altinda kalmadan dusunursun. Onsuzluk mu iyi yoksa cehennem mi? yoksa zaman gectikce mutlu oluyorsan alisiyorsan birak ucunu. Yoik aradan 5-6 ay gectigi halde halen ozluyorsan o zaman temiz bir sayfa acarsiniz.
su anda yari goruselim, ama cikmayalim durumu ikiniz icin de yipratici ve cozum getirmeyen bir durum.
Bakalim seni cidden seviyor mu yoksa saplanti misin?