Eşimin akrabası olmasa sen doğur derdim ama saygısız olurum sonraTerbiyesiz kara cahil, böyle insanlara lütfen cevabını verin, verin ki bir daha böyle terbiyesizlik yapmasınlar ne size ne de başkalarına.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin akrabası olmasa sen doğur derdim ama saygısız olurum sonraTerbiyesiz kara cahil, böyle insanlara lütfen cevabını verin, verin ki bir daha böyle terbiyesizlik yapmasınlar ne size ne de başkalarına.
Haha vallaha okuyunca söylemiş kadar rahatladım anlamaz bacım anlamaz kendini över anca böyle insanlarKocam beni boşayip seni mi alacak kocakarı senin kocanın herhalde kuşu ötmüyor milletin cinsel hayatı sana dert olmuş deseydin keşke . Böyle cirkinlesen insanların anlayacağı dil bu
Rabbim önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kimseyi evladıyla sınamasın gerçektenBu hadi neyse kabul edilebilir de, tembel olmak ile gebe kalmanın alakası yok. Her şey dört dörtlük olsa bile sağlık anlamında Allah nasip etmeyince de olmuyor yani
Akılları sıra yeterince sex yapmıyorsun demek istiyorlar Utanma da yok...Ya tembellikle cinsel ilişkinin bağını kuramadım yani valla teyzeler beni her gün şaşırtıyor
25 yaşım ama tedavi olmazsam hiç anne olamayabilirim çünkü pcos da yaş çok önemliYaşın 24 mü gerçekten çok erken değil mi, biraz hayatını yaşa ya, bana sorsan 30una kadar doğurma derim.
kııız bu daha terbiyesiz çıktı :))))) hahaha çok iyi cevapmış bu arada..Kocam beni boşayip seni mi alacak kocakarı senin kocanın herhalde kuşu ötmüyor milletin cinsel hayatı sana dert olmuş deseydin keşke . Böyle cirkinlesen insanların anlayacağı dil bu
küfür etmek yasak olduğu için edemiyorum! onu hiç ilgilendirmez istersen hiç doğurmazsın istersen 10 sene sonra doğurursun. onlar kendileriyle sadece üremek için evlenen adamlar için derdine yansın. ayyyyrıca çok gençsin bebek için özellikle haberin olsun....Kendi gelini 3. Çocuğu doğurdu diye ben tembel olmuşum 3. Ayda kocamın kucağını doldurmalıymışım yoksa beni boşarmış
Asabım o kadar bozuk ki şaka da olsa kaldıramıyorum artık çok doluyum
Laf sokamadım maalesef ama aklımda olsun tekrar söylerse laf sokmayı düşünüyorum"kocama kucak dansi yapiyorum o beni kolay kolay bosayamaz" derdim ben olsam.
Gerçi evleniyor akşam gerdek gecesi var diye düğünde göbek atan bir ülkeyiz, sevişme sorgusu yapılması onlar için normaldirAkılları sıra yeterince sex yapmıyorsun demek istiyorlar Utanma da yok...
Eşimin teyzesi kaynanam da yanımda saygısızlık oluyor benim adıma ama annesine söyledim uyar ya da ben eşime söyleyeyim o kavga etsinŞey neden demedin yüzüne aha başladı benim cahillerle mücadelem
Ya gerçekten şu an o kadar rahatladım ki anlatamam çoook teşekkür ederim yorumun içinnkııız bu daha terbiyesiz çıktı :))))) hahaha çok iyi cevapmış bu arada..
küfür etmek yasak olduğu için edemiyorum! onu hiç ilgilendirmez istersen hiç doğurmazsın istersen 10 sene sonra doğurursun. onlar kendileriyle sadece üremek için evlenen adamlar için derdine yansın. ayyyyrıca çok gençsin bebek için özellikle haberin olsun....
O saygısızlık yaparken iyi hadi bu kadar ağırını deme cok istiyorsan sen doğur de ezdirme kendini böyle gelir böyle gider yoksaEşimin teyzesi kaynanam da yanımda saygısızlık oluyor benim adıma ama annesine söyledim uyar ya da ben eşime söyleyeyim o kavga etsin
Benim annemin arkadaşı yaşın geçiyo doğur artık demişti. Ki o sırada tedavi görüyorduk ve haberleri yoktu. Ben de senin kızın üç tane doğurdu da noldu isimlerini bile kaynanası koydu diye dert yanıyodun biz biraz gezip tozcaz sonra nasip demiştim kadının rengi attı cevap veremedi bazıları bu dilden anlıyor yapcak bi şey yok.Eşimin akrabası olmasa sen doğur derdim ama saygısız olurum sonra
Öncelikle evliliklerde farklı kültürler olabiliyor ve aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorsunuz ikincisi ben bebek istediğim ve beklediğim için her güzel veya kötü ne söylenirse çok çabuk kırılıyorumOturup bir cahille sohbet etmeyi, yetmiyormus gibi kafanıza takmayi nasil kendinize yakistiriyorsunuz ben anlayamiyorum arkadaslar.
Benim oldugum kaldirimda dahi yuruyemez bu cehalet.
Kac yillik evlisiniz?
bugün yaşadım gerçekten iğrenç bir duyguBana da demişti cahilin teki. O anı tekrar yaşamış gibi oldum yine sinirlerim bozuldu. İnsanların ne sıkıntılar yaşadığını bilmezler aptal aptal konuşurlar
Mükemmel cevap gerçektenBenim annemin arkadaşı yaşın geçiyo doğur artık demişti. Ki o sırada tedavi görüyorduk ve haberleri yoktu. Ben de senin kızın üç tane doğurdu da noldu isimlerini bile kaynanası koydu diye dert yanıyodun biz biraz gezip tozcaz sonra nasip demiştim kadının rengi attı cevap veremedi bazıları bu dilden anlıyor yapcak bi şey yok.
e sen ona laf sokmazsan, buna büyük diye susarsan daha agzi olan konusur.Laf sokamadım maalesef ama aklımda olsun tekrar söylerse laf sokmayı düşünüyorum