Kızlar bebe time erken gebelik testi kesin sonuç çıkarıyor mu?

Eklentiler

• 1000141462.webp
    1000141462.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 75
Ben ayın 17 de bebe taym la öğrendim kan verdim değerim 6.9 çıktı gayet iyi bir marka bak sana resim de atayım
Merhaba hayırlısı olsn inşallah en erken belirtilernz neydi ben 17 snde ovülasyon a başladm bu ara kasıklarmda saatlerdir çişe çikmiyormşm gibi doluluk hissi var sizde neler oldu

Merhaba hayırlısı olsn inşallah en erken belirtilernz neydi ben 17 snde ovülasyon a başladm bu ara kasıklarmda saatlerdir çişe çikmiyormşm gibi doluluk hissi var sizde neler oldu
Benim ilk belirtim kasiklarimdan bacaklarima vuran bir agriydi anlık girip cikiyodu ama gün içinde defalarca oluyordu bel agrisida gecmiyodu bugün regl günüm ve bel ve alt karın bölgem agriyo şu an kan değerim 137 bugün 4 haftalık olduk Allah'ın izniyle

Benim ilk belirtim kasiklarimdan bacaklarima vuran bir agriydi anlık girip cikiyodu ama gün içinde defalarca oluyordu bel agrisida gecmiyodu bugün regl günüm ve bel ve alt karın bölgem agriyo şu an kan değerim 137 bugün 4 haftalık olduk Allah'ın izniyle
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ovülasyondan kaç gün sonra öğrendinz

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ovülasyondan kaç gün sonra öğrendinz
Ben çok erken yumurtladim 30 Ocak adetin ilk günü 1 Şubat bitiş 5 de akintimdan ve kaşık ağrısından anladım yumurtladigimi 2 gün sürdü ağrı ve Şubat'ın 17 de test yaptım silik çıktı kanım 6.9 ve regliye 9 gün vardı 2 gün sonra 30.3 çıktı regliye 7 gün vardı bugün regl günüm 137 çok şükür

Ama size şunu soyliyim 10 aydır hamile kalmaya calisiyodum hiç bir sorun yok doktor olur diyo ama olmuyodu artık 30 ocakta regl olunca dedim yoruldum olmuyo eşime dedim ise basliycam iş gorusmeleri yaptım 2 iş yeriyle artık tek derdim ise baslamakti bebeğe dair umudum kalmamıştı Allah işte aklımdan çıkardığım ay hamile olduğumu öğrendim lütfen kendini bağlama kafanı dağıtacak şeyler yap bu en güzel ilaç arkadaşım Allahım en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin bütün isteyen anne adaylarimiza

Ama size şunu soyliyim 10 aydır hamile kalmaya calisiyodum hiç bir sorun yok doktor olur diyo ama olmuyodu artık 30 ocakta regl olunca dedim yoruldum olmuyo eşime dedim ise basliycam iş gorusmeleri yaptım 2 iş yeriyle artık tek derdim ise baslamakti bebeğe dair umudum kalmamıştı Allah işte aklımdan çıkardığım ay hamile olduğumu öğrendim lütfen kendini bağlama kafanı dağıtacak şeyler yap bu en güzel ilaç arkadaşım Allahım en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin bütün isteyen anne adaylarimiza
Amin inşallah biz de yaklaşık 10 aydır deniyoruz bütün testleri yaptırdık eşim de ben de hiçbir sorun olmadığı söylendi olmadıkça İnsan gerçekten kafayı takıyor her yerden her şekilde takip ediyorum bu sayfaya girmemin sebebi de o oldu dediğiniz gibi biraz uzaklaşmak gerekir Rabbim en doğru zamanı bilir

İnşallah vardır artık psikolojik olarak çöküş durumundayım, inşallah sende en kısa zamanda o ikinci çizgiyi görürsün
Hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah allah :) ne zamandan beri değerlendirme yapıyorsun inşallah bekleyen herkese tez zamanda nasip olur bende bu ay ovülasyon testi ile değerlendirme yapıyorum 🥺

Back
X