Prodoctor erken gebelik testi kullanan varmı ??

Merhaba bu testi adete kaç gün kala yaptınız? Veya yumurtlamadan kaç gün sonra?

Ben de oldu adetime bir hafta kala yapmıştım ilk başta ikinci çizgi hiçbir şekilde yoktu aradan 1 saat belki daha fazla zaman geçtikten sonra çöpe atmak için aldığımda tekrar bakınca gölge gibi cook ince bir çizgi vardı zaman geçtikçe anlasiliyordu sonraki günler tekrar edince sürekli silik ikinci çizgi çıkmaya başladı kan testi verince hamile olduğumu öğrendim
Productor 15 dk sonra böyle oldu çok ince çizgi adete 6 gunvar canım sence

Eklentiler

• 1000044794.webp
    1000044794.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 135
Prodoctor erken gebelik testi ilk 10 dk da biraz dikkatli bakınca gözüken bir çizgi var bi yarım saat sonra falan dahada netleşti ama bu testte kuruma oluyor mu bilmiyorum birde denemek için testten 4-5 saat sonra 3 damla su ile baktım kuruma mı diye çizgi hiç gitmedi resmini ekliyorum bakabilir misiniz adetime 4 gün var bu ay yumurta takibi yaptım 21.gün progesteronum 25 Estradiolümde 307 çıktı doktorum adeti bekleyelim dedi ama içimi içimi yiyor bakarmısınız(görseldeki her iki resimde ilk 10 DK ya ait )

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-12-13-05-16-13_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    Screenshot_2025-04-12-13-05-16-13_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 107
Prodoctor erken gebelik testi ilk 10 dk da biraz dikkatli bakınca gözüken bir çizgi var bi yarım saat sonra falan dahada netleşti ama bu testte kuruma oluyor mu bilmiyorum birde denemek için testten 4-5 saat sonra 3 damla su ile baktım kuruma mı diye çizgi hiç gitmedi resmini ekliyorum bakabilir misiniz adetime 4 gün var bu ay yumurta takibi yaptım 21.gün progesteronum 25 Estradiolümde 307 çıktı doktorum adeti bekleyelim dedi ama içimi içimi yiyor bakarmısınız(görseldeki her iki resimde ilk 10 DK ya ait )
Yaniltmaz diye bilirdim beni bu ay yaniltti yalancı pozitif gösterdi umarım senin dogrudur

Sizin de benim fotoğraftaki gibimiydi ikinci çizgi birde adetinize ne kadar vardı test yaptığınız da adette gecikme oldumu mesela kimyasal olmuş olabilir acaba bir kimyasal yaşadım Aralık ayında çünkü bir adet günü beta 17diydi bir hafta sonra adet olmuştum

Sizin de benim fotoğraftaki gibimiydi ikinci çizgi birde adetinize ne kadar vardı test yaptığınız da adette gecikme oldumu mesela kimyasal olmuş olabilir acaba bir kimyasal yaşadım Aralık ayında çünkü bir adet günü beta 17diydi bir hafta sonra adet olmuştum
Canım 4 gün kala falan net gosterdi 2 gün kala yaptım yine aynı marka bu sefer tamamen negatif daha regl olmadım ama olucam biliyorum yani productor a bende guvenirdim ama.yalanci pozitif verdi bana

Sizdejinden daha koyuydu

Ben de oldu adetime bir hafta kala yapmıştım ilk başta ikinci çizgi hiçbir şekilde yoktu aradan 1 saat belki daha fazla zaman geçtikten sonra çöpe atmak için aldığımda tekrar bakınca gölge gibi cook ince bir çizgi vardı zaman geçtikçe anlasiliyordu sonraki günler tekrar edince sürekli silik ikinci çizgi çıkmaya başladı kan testi verince hamile olduğumu öğrendim
Merhabaaa lütfen bana acilen bakar mısınız çok rica ediyorum 🙏🥹🌸 bat 17 Nisan bugün test yaptım sizin ki gibi baktığımda yoktu bişey, Prodoctor markası, sonra zaten çıkmadı diye çöpe atacaktım çok çok incecik bir çizgi çıkarmış, sonra açtım baktım kapalıyken gözükmüyor diye evet gerçekten var gibi ama çok çok ince sizinki de böyle miydi acaba kamerada net çıkmıyor ama

Eklentiler

• IMG_9822.webp
    IMG_9822.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 76
Merhabaaa lütfen bana acilen bakar mısınız çok rica ediyorum 🙏🥹🌸 bat 17 Nisan bugün test yaptım sizin ki gibi baktığımda yoktu bişey, Prodoctor markası, sonra zaten çıkmadı diye çöpe atacaktım çok çok incecik bir çizgi çıkarmış, sonra açtım baktım kapalıyken gözükmüyor diye evet gerçekten var gibi ama çok çok ince sizinki de böyle miydi acaba kamerada net çıkmıyor ama
Yakınlaştırır mısınız 🥹🥹🥹🌸🌸🌸

Eklentiler

• IMG_9830.webp
    IMG_9830.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 90

Merhaba ben ilk gördüğümde kırmızı değil Beyaz gölge gibi bir cizgiydi sonra saatler geçtikçe hafif pembelesti sizin attığınız teste sanki ince silik bir kırmızı var ama emin olamadım varsa başka test tekralayin çıkar yine eğer varsa benim sonrasında yaptığım diğer tüm testlerde de çıktı silik çizgi

Merhaba ben ilk gördüğümde kırmızı değil Beyaz gölge gibi bir cizgiydi sonra saatler geçtikçe hafif pembelesti sizin attığınız teste sanki ince silik bir kırmızı var ama emin olamadım varsa başka test tekralayin çıkar yine eğer varsa benim sonrasında yaptığım diğer tüm testlerde de çıktı silik çizgi
Bakın bu benim yaptığım ilk test üzerinden 5 6 saat rahat geçmişti bu şekilde çizgi belirginleşti biraz daha sizin attığınızda da zaman geçtikçe farklılık oldu mu benziyorlar aslında

Eklentiler

• IMG_20231221_172039.webp
    IMG_20231221_172039.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 80
Dün akşam bu markayla yapmıştım çok silik bi çizgi çıktı ilişkinin üzerinden 8-9 gün geçti reglime 1 hafta var sabah tekrarladım o biraz daha belirgin bi silik çizgiydi çekemedim onu ama belirti olarak kuyruk sökümüm çok ağrıyor belim kopacak gibi hafif göğüs hassasiyeti kaşıkta batmalar var yorumlar mısınız rica etsem

Eklentiler

• IMG_5325.webp
    IMG_5325.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5326.webp
    IMG_5326.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba regle 3 gün kala prodoctor test sizce gebelik var mı daha öncede böyle çıktığında kan vermiştim 0.54 çıkmıştı çatlatma iğnesinden pozitif çıktığını düşünmüştüm. Kan vermeye korkuyorum😭

Eklentiler

• IMG_7394.webp
    IMG_7394.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 43
Sizce ben gebe mıyım prodoctor markası ama hemen çıkmadı çizgi 1 saat sonra falan

Eklentiler

• IMG_20250422_210836.webp
    IMG_20250422_210836.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 19
Back
X