Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu resti adete kaç gün kala yaptınız? Veya yumurtlamadan kaç gün sonra?Kameradan dolayı net çıkmamış ama gözle görülür şekilde
Productor 15 dk sonra böyle oldu çok ince çizgi adete 6 gunvar canım senceBen de oldu adetime bir hafta kala yapmıştım ilk başta ikinci çizgi hiçbir şekilde yoktu aradan 1 saat belki daha fazla zaman geçtikten sonra çöpe atmak için aldığımda tekrar bakınca gölge gibi cook ince bir çizgi vardı zaman geçtikçe anlasiliyordu sonraki günler tekrar edince sürekli silik ikinci çizgi çıkmaya başladı kan testi verince hamile olduğumu öğrendim
Yaniltmaz diye bilirdim beni bu ay yaniltti yalancı pozitif gösterdi umarım senin dogrudurProdoctor erken gebelik testi ilk 10 dk da biraz dikkatli bakınca gözüken bir çizgi var bi yarım saat sonra falan dahada netleşti ama bu testte kuruma oluyor mu bilmiyorum birde denemek için testten 4-5 saat sonra 3 damla su ile baktım kuruma mı diye çizgi hiç gitmedi resmini ekliyorum bakabilir misiniz adetime 4 gün var bu ay yumurta takibi yaptım 21.gün progesteronum 25 Estradiolümde 307 çıktı doktorum adeti bekleyelim dedi ama içimi içimi yiyor bakarmısınız(görseldeki her iki resimde ilk 10 DK ya ait )
Canım 4 gün kala falan net gosterdi 2 gün kala yaptım yine aynı marka bu sefer tamamen negatif daha regl olmadım ama olucam biliyorum yani productor a bende guvenirdim ama.yalanci pozitif verdi banaSizin de benim fotoğraftaki gibimiydi ikinci çizgi birde adetinize ne kadar vardı test yaptığınız da adette gecikme oldumu mesela kimyasal olmuş olabilir acaba bir kimyasal yaşadım Aralık ayında çünkü bir adet günü beta 17diydi bir hafta sonra adet olmuştum
Sizdejinden daha koyuyduSizin de benim fotoğraftaki gibimiydi ikinci çizgi birde adetinize ne kadar vardı test yaptığınız da adette gecikme oldumu mesela kimyasal olmuş olabilir acaba bir kimyasal yaşadım Aralık ayında çünkü bir adet günü beta 17diydi bir hafta sonra adet olmuştum
Merhabaaa lütfen bana acilen bakar mısınız çok rica ediyorumBen de oldu adetime bir hafta kala yapmıştım ilk başta ikinci çizgi hiçbir şekilde yoktu aradan 1 saat belki daha fazla zaman geçtikten sonra çöpe atmak için aldığımda tekrar bakınca gölge gibi cook ince bir çizgi vardı zaman geçtikçe anlasiliyordu sonraki günler tekrar edince sürekli silik ikinci çizgi çıkmaya başladı kan testi verince hamile olduğumu öğrendim
Yakınlaştırır mısınızMerhabaaa lütfen bana acilen bakar mısınız çok rica ediyorumbat 17 Nisan bugün test yaptım sizin ki gibi baktığımda yoktu bişey, Prodoctor markası, sonra zaten çıkmadı diye çöpe atacaktım çok çok incecik bir çizgi çıkarmış, sonra açtım baktım kapalıyken gözükmüyor diye evet gerçekten var gibi ama çok çok ince sizinki de böyle miydi acaba kamerada net çıkmıyor ama
Merhabaaa lütfen bana acilen bakar mısınız çok rica ediyorumbat 17 Nisan bugün test yaptım sizin ki gibi baktığımda yoktu bişey, Prodoctor markası, sonra zaten çıkmadı diye çöpe atacaktım çok çok incecik bir çizgi çıkarmış, sonra açtım baktım kapalıyken gözükmüyor diye evet gerçekten var gibi ama çok çok ince sizinki de böyle miydi acaba kamerada net çıkmıyor ama
Merhaba ben ilk gördüğümde kırmızı değil Beyaz gölge gibi bir cizgiydi sonra saatler geçtikçe hafif pembelesti sizin attığınız teste sanki ince silik bir kırmızı var ama emin olamadım varsa başka test tekralayin çıkar yine eğer varsa benim sonrasında yaptığım diğer tüm testlerde de çıktı silik çizgiMerhabaaa lütfen bana acilen bakar mısınız çok rica ediyorumbat 17 Nisan bugün test yaptım sizin ki gibi baktığımda yoktu bişey, Prodoctor markası, sonra zaten çıkmadı diye çöpe atacaktım çok çok incecik bir çizgi çıkarmış, sonra açtım baktım kapalıyken gözükmüyor diye evet gerçekten var gibi ama çok çok ince sizinki de böyle miydi acaba kamerada net çıkmıyor ama
Bakın bu benim yaptığım ilk test üzerinden 5 6 saat rahat geçmişti bu şekilde çizgi belirginleşti biraz daha sizin attığınızda da zaman geçtikçe farklılık oldu mu benziyorlar aslındaMerhaba ben ilk gördüğümde kırmızı değil Beyaz gölge gibi bir cizgiydi sonra saatler geçtikçe hafif pembelesti sizin attığınız teste sanki ince silik bir kırmızı var ama emin olamadım varsa başka test tekralayin çıkar yine eğer varsa benim sonrasında yaptığım diğer tüm testlerde de çıktı silik çizgi
Görsel çok anlaşılmıyor ama inşallah vardırProductor 15 dk sonra böyle oldu çok ince çizgi adete 6 gunvar canım sence
Sabahı bekliyorum ilk idrarla yapacağım, flash tutulunca incecik bir kırmızı var ama çok ince bakalım yazarım buraya teşekkür ederim yineGörsel çok anlaşılmıyor ama inşallah vardır