- 21 Şubat 2025
- 94
- 10
- 3
- Konu Sahibi pembegulll
Sabah 9 gibi verdim kanıÖğleden önce verdiysen bence akşama kadar çıkar çıkmazsa yarın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 9 gibi verdim kanıÖğleden önce verdiysen bence akşama kadar çıkar çıkmazsa yarın![]()
Öğleden önce verdiysen bence akşama kadar çıkar çıkmazsa yarın![]()
Lütfen banada çok dua eder misin bebeğim tutunsun 2.5 az da ümit veriyorDaha çıkmadı ya sürekli bakıyorum ama yarın çıkar demişti doktor, normalde gün içinde çıkması lazım değil mi?
Ederim tabiki, inşallah pozitife döner canımLütfen banada çok dua eder misin bebeğim tutunsun 2.5 az da ümit veriyor
Sabah yaptığım freely marka kaset testte böyle bir çizgi belirmiş suya tuttum gitmedi neden bu kadar düşük bir değer çıktı yada bunlar mı yalancıEderim tabiki, inşallah pozitife döner canım![]()
Ya bak burdada görünüyor aslındaSabah yaptığım freely marka kaset testte böyle bir çizgi belirmiş suya tuttum gitmedi neden bu kadar düşük bir değer çıktı yada bunlar mı yalancı
Sonucum çıkmış 0.3Sabah yaptığım freely marka kaset testte böyle bir çizgi belirmiş suya tuttum gitmedi neden bu kadar düşük bir değer çıktı yada bunlar mı yalancı
Bu testler gerçekten yalancı inanç kalmadı bata kaç gün vardı canım seninSonucum çıkmış 0.3
10 gün var benim daha, 17sinde olacam büyük ihtimalleBu testler gerçekten yalancı inanç kalmadı bata kaç gün vardı canım senin
Ay testte baya belliydi, bidahada test yapmicamBu testler gerçekten yalancı inanç kalmadı bata kaç gün vardı canım senin
Daha çook var en iyisi regl günü yapmak canım hakkımızda hayırlısı olsun10 gün var benim daha, 17sinde olacam büyük ihtimalle
Bencede haklısınnDaha çook var en iyisi regl günü yapmak canım hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Daha çook var en iyisi regl günü yapmak canım hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Merhabalaarr son durumunuz nedirBencede haklısınn![]()
Yaptınız mı testBen regl oldum 11 martta ama ilk defa pıhtısız bir şekilde ve 2 gün bile sürmedi sol kasığımda ara ara batmalar devam ediyor bugünde 7.gün kahverengi bir akıntı geldi çok az daha yok napsam bilemedim ümitlenmek istemiyorum belki sabah bir test alıp denerim negatif çıkarsa zaten yok![]()
Negatif canım hamile değilimYaptınız mı test