- 14 Şubat 2025
- 123
- 30
- 13
- 29
- Konu Sahibi Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs
Hayır daha vermedimKan verdiniz mi siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır daha vermedimKan verdiniz mi siz
Sonucaları bekliyoruz mutlakaHayır daha vermedim
TabiikiSonucaları bekliyoruz mutlaka![]()
Kan verdiniz miTabiiki
Hayır bugün test aldım yarın sabah ilk idrarla yapacam onlarda çıkarsa doktora gidecemKan verdiniz mi![]()
En son cuma yaptınız galiba awox markayı şuan da da yapsan net bir çizgi çıkar canım bugun diğer test üzerinden 4 gün geçmiş çünkü beklemek istersen tabi sen bilirsinHayır bugün test aldım yarın sabah ilk idrarla yapacam onlarda çıkarsa doktora gidecem
Awox test bulamadım maalesef, prodoctor aldımEn son cuma yaptınız galiba awox markayı şuan da da yapsan net bir çizgi çıkar canım bugun diğer test üzerinden 4 gün geçmiş çünkü beklemek istersen tabi sen bilirsininsallh hamilesin
![]()
Sabah ilk idrarla daha net çıkıyor diye biliyorum, en son pazar günü yaptım bebe time net pembe çıktı, inşallah kırmızı çizgiyi görürümEn son cuma yaptınız galiba awox markayı şuan da da yapsan net bir çizgi çıkar canım bugun diğer test üzerinden 4 gün geçmiş çünkü beklemek istersen tabi sen bilirsininsallh hamilesin
![]()
Sonuçların çıktı mı canımKızlar kan sonucunu bekliyorum da grip olcam sanırım burnum akıyor acaba soğuk algınlığı mı
Kesin çıkar canım zaten koyulaşma da var :) bence yap prodoctor 6 7 gün öncesinden çıkıyor varsa gebelik ki var sendeSabah ilk idrarla daha net çıkıyor diye biliyorum, en son pazar günü yaptım bebe time net pembe çıktı, inşallah kırmızı çizgiyi görürüm
Evet daha net çıkar deniyor ama şu alımın azsa daha iyi çıkıyor bı bardak suda beta ile bı şişe suda beta farklı çıkıyor ama sen pazar koyulaşma da görmüşsün bugün salı kesin çıkar koyulukSabah ilk idrarla daha net çıkıyor diye biliyorum, en son pazar günü yaptım bebe time net pembe çıktı, inşallah kırmızı çizgiyi görürüm
Yapacağım zaman burayada resim atarım inşallah canım, dua et lütfen olsunEvet daha net çıkar deniyor ama şu alımın azsa daha iyi çıkıyor bı bardak suda beta ile bı şişe suda beta farklı çıkıyor ama sen pazar koyulaşma da görmüşsün bugün salı kesin çıkar koyuluk![]()
Testlere gore hamlesin canımYapacağım zaman burayada resim atarım inşallah canım, dua et lütfen olsun![]()
Hayır yarına kaldı dedi hemşireSonuçların çıktı mı canım
Bizi de haberdar edersin artık canımHayır yarına kaldı dedi hemşire
İnşallahBizi de haberdar edersin artık canım
Merhaba kan testi yada tekrar test baktnzmı sonuç nedirİnşallah inşallah
Test yaptım pozitif çıktıMerhaba kan testi yada tekrar test baktnzmı sonuç nedir![]()
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallahTest yaptım pozitif çıktı