• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bebe time erken gebelik testi kesin sonuç çıkarıyor mu?

Eklentiler

• 1000051132.jpg
    1000051132.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 33
Ben sana demiştim bak artık şimdi inanırsın 💘🧿🧿❤️❤️❤️❤️ hayırlı olsun canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin
Bol bol namaz kıl rabbine ellerini aç en hayırlısı neyse o olsun inşallah, ben hep öyle yaptım namaz kıldım kuran okudum ellerimi açıp "Allah'ım sen bana sağlığı sıhhati yerinde hayırlı ve Salih bir evlat nasip et, sen beni doktorların eline bazı kullarınında diline düşürme" diye çok dua ettim çok ağladım çok yalvardım, çok şükür bu günüme, inşallah bebeğim benimledir ve inşallah sağlıklıdır, rabbim isteyen herkese sağlığı sıhhati yerinde hayırlı bir evlat nasip etsin🤲🏻

Benim adetime 3 gün var daha bebe time erken gebelik testi yapmıştım negatif çıköıştı doktor çatlama olmuş hamile olabilirsin şuan dediği için.
Ben adetim 6 gün geciktiğde de test yaptım negatif çıktı hiç umudum yoktu adetimi bekledim gelmeyince adetin 17.gününde tekrar test yaptım silik çıktı, demem o ki Allahtan umudunu kaybetme olacak inanıyorum.🌸💗

Back