Hatalı gebelik testi

ozefe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2021
651
268
53
Hanımlar merhaba, sizi bilgilendirmek istedim çünkü günlerdir kendimi yiyip bitirdim araştırdım net birşey bulamadım o yüzden burdan sizlere bilgi olsun.
Benim adetim 1 hafta gecikinci sente lady test yaptım ve silik çizgi çıktı okadar stres yaptımki, çünkü asla istemiyoruz korunuyoruzda. Hemen gittik albi marka iki adet test aldık ve negatifi gördük. Bir kaç gün daha olmayınca bu defa erken gebelik testi aldım artımed ondada durunca silik pozitif çıktı elimde bir tanede sente lady vardı tekrsr yaptım yine pozitif verdi. Kan verdim kocaman bir negatifle rahatladık. Rahatlayınca ertesi günde adet oldum.
Şimdi bunu yazıyorum isteyen kişiler umutlanabilir istemeyenlerde benim gibi çok stres yaşayabilir. En önemlisi kan testi tabiiki en kesin sonuç ama benim gibi gidemeyen olur kaset test yapmak zorunda kalan olur lütfen bu markalara dikkat ederek yapın olurmu. Rabbim herkesin gönlündekini versin. İsteyen herkesede nasip etsin inşallah.

Bu testler hassas testler, en ufak bi yükselen değeri tespit edebildiği için silik çıkmıştır. Testin hatalı olma ihtimali çok düşük. Muhtemelen kimyasal gebelik yaşadınız o sebeple adete döndü. Kimyasal gebelikte de betaHCG hormonunda dalgalanmalar olur. Önce yükselir, sonra düşer adet olursunuz. Aynı gün içinde sürekli test yaparsanız da muhtemelen ilk test güvenilir, sonraki testler seyrelmiş idrarla olacağından yanıltıcı olur. Sizin yazdıklarınızdan çıkardığım eğer korunuyorsanız korunma yönteminiz çok etkili değil, ilave tedbir alın. Çünkü sperm bir şekilde yumurtanıza ulaşmış ama döllenme aşaması tamamlanamamış, adet olmuşsunuz. Bir dahakinin tutunma ihtimali var. Bilginiz olsun.

bu testler hassas testler en ufak bi yükselen değeri tespit edebildiği için silik çıkmıştır. testin hatalı olma ihtimali çok düşük. muhtemelen kimyasal gebelik yaşadınız o sebeple adete döndü. kimyasal gebelikte de betaHCG hormonunda dalgalanmalar olur. Önce yükselir, sonra düşer adet olursunuz. Aynı gün içinde sürekli test yaparsanız da muhtemelen ilk test güvenilir, sonraki testler seyrelmiş idrarla olacağından yanıltıcı olur. Sizin yazdıklarınızdan çıkardığım eğer korunuyorsanız korunma yönteminiz çok etkili değil, ilave tedbir alın. Çünkü sperm bir şekilde yumurtanıza ulaşmış ama döllenme aşaması tamamlanamamış, adet olmuşsunuz. Bir dahakinin tutunma ihtimali var. Bilginiz olsun.
Canım maalesef piyasada ki testler ki özellikle daysdoctor artımed freely gibi oldukça fazla yalancı pozitif çıkarıyor yani hassas massas hikaye çok acı tecrübeyle söylüyorum bunları şimdi görüntüleri ekliyorum hepsi farklı marka bi gün arayla yaptım ilkini pozitif görünce yarın sabah tekrar yapıp kan verdim 0.100 ve kimyasal olması bu ihtimalle mümkün değil sabah pozitif veren test kanda birden bire sifırlanmaz bunlar benim tecrübelerim ve buradaki çoğu arkadaşımın başına da geldi maalesef

Eklentiler

• IMG_4529.webp
    IMG_4529.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 15
  • 1AC71A7F-7B14-4121-B2B6-138BC698B53F.webp
    1AC71A7F-7B14-4121-B2B6-138BC698B53F.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 16
Canım maalesef piyasada ki testler ki özellikle daysdoctor artımed freely gibi oldukça fazla yalancı pozitif çıkarıyor yani hassas massas hikaye çok acı tecrübeyle söylüyorum bunları şimdi görüntüleri ekliyorum hepsi farklı marka bi gün arayla yaptım ilkini pozitif görünce yarın sabah tekrar yapıp kan verdim 0.100 ve kimyasal olması bu ihtimalle mümkün değil sabah pozitif veren test kanda birden bire sifırlanmaz bunlar benim tecrübelerim ve buradaki çoğu arkadaşımın başına da geldi maalesef
aynı şey benim de başıma geldi silikti ve görür görmez o zaman hastanede çalıştığım için direkt kan verdim 14.32 idi, gebelik ihtimali yüksek dediler. nöbetim bitti eve geldim baktım lekelenmem var. yeniden döndüm hastaneye ilk tahlilim ile ikincinin arasında 2 saat var ve sonucum 4.20 falandı. dediğim gibi kandaki hormonal dalgalanmalar çok çabuk olabilir 0-100 arasındayken. örneğin siz gün içinde aşırı stres yaşayarak istemeden prolaktin hormonunuzu yükseltebilirsiniz, bu da diğer hormonların baskılanmasına sebep olur. yani normal bir düşüşün hızını arttırır. kusura bakmayın biraz bilgi ve tecrübe sahibiyim ben de bu konuda uzun uzun yazdım ama. kadın doğum asistanı idim hastalardan gördüğüm kendi tecrübe edindiğim kadarıyla benim bilgim de bu yönde.

aynı şey benim de başıma geldi silikti ve görür görmez o zaman hastanede çalıştığım için direkt kan verdim 14.32 idi, gebelik ihtimali yüksek dediler. nöbetim bitti eve geldim baktım lekelenmem var. yeniden döndüm hastaneye ilk tahlilim ile ikincinin arasında 2 saat var ve sonucum 4.20 falandı. dediğim gibi kandaki hormonal dalgalanmalar çok çabuk olabilir 0-100 arasındayken. örneğin siz gün içinde aşırı stres yaşayarak istemeden prolaktin hormonunuzu yükseltebilirsiniz, bu da diğer hormonların baskılanmasına sebep olur. yani normal bir düşüşün hızını arttırır. kusura bakmayın biraz bilgi ve tecrübe sahibiyim ben de bu konuda uzun uzun yazdım ama. kadın doğum asistanı idim hastalardan gördüğüm kendi tecrübe edindiğim kadarıyla benim bilgim de bu yönde.
Testlerin yanlış çıkma ihtimali düşük diyorsunuz da ben neler yaşadım yani 3 pozitif iki silik çizgi ama 1 saat sonra özel hastanede kanda negatif nasıl oluyor, piyasadaki bir çok test yalancı ve insanların duygulari ile oynuyor. Burda bunun çok örneği var evli bile olmayan genç kıza deneyip pozitif i gören var

Testlerin yanlış çıkma ihtimali düşük diyorsunuz da ben neler yaşadım yani 3 pozitif iki silik çizgi ama 1 saat sonra özel hastanede kanda negatif nasıl oluyor, piyasadaki bir çok test yalancı ve insanların duygulari ile oynuyor. Burda bunun çok örneği var evli bile olmayan genç kıza deneyip pozitif i gören var
hanımefendi neden kavga eder gibi konuşuyorsunuz? son yazdığımı okuyun açıklaması orada var.

Back
X