- 14 Şubat 2025
- 123
- 29
- 13
- 29
- Konu Sahibi Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs
Prodoctordu negatif çıkmıştıO test hangisiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoctordu negatif çıkmıştıO test hangisiydi
Kuzum senin adetin gecti 6 gün ya test yapmıştın negatif vermişti o testHangisi
Aslında en iyi testProdoctordu negatif çıkmıştı
ProdoctorduKuzum senin adetin gecti 6 gün ya test yapmıştın negatif vermişti o test
Evet ama eğer geç yumurtlama olduysa erken davranmış olabilirimAslında en iyi test
Ay çok çok teşekkür ederim öğrendiğim an ilk fırsatım sana yazmak olacak Allahım o günler görmeyi nasip etsin inşallahOlduğu zaman benide bilgilendir emin ol en az senin kadar mutlu olacağım![]()
İnşallah canım rabbim dualarını kabul etmiş sesini duymuşBol bol namaz kıl rabbine ellerini aç en hayırlısı neyse o olsun inşallah, ben hep öyle yaptım namaz kıldım kuran okudum ellerimi açıp "Allah'ım sen bana sağlığı sıhhati yerinde hayırlı ve Salih bir evlat nasip et, sen beni doktorların eline bazı kullarınında diline düşürme" diye çok dua ettim çok ağladım çok yalvardım, çok şükür bu günüme, inşallah bebeğim benimledir ve inşallah sağlıklıdır, rabbim isteyen herkese sağlığı sıhhati yerinde hayırlı bir evlat nasip etsin![]()
İnşallah canım hayırlısı olsunAy çok çok teşekkür ederim öğrendiğim an ilk fırsatım sana yazmak olacak Allahım o günler görmeyi nasip etsin inşallah
Acaba hiç bebe time test yapmışmıydınız ben dün sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktıGebelik var gözüküyor canım awox pembe renk çıkardıysa vardır çok awox test yaptım bir önceki gebeliğini onunla öğrendim. Pembemsi gözüküyor beta yeni yükseliyor muhtemelen ama var yokken çok grimsi bir çizgi bazen çıkıyor ama resimde falan gozukucek şekilde olmuyor. Böyle pembeler beta hgc hormonundan kaynaklı. Hayırlı olsun![]()
Kan verdin mi canımİn
İnşallah canım hayırlısı olsun![]()
HayırKan verdin mi canım
Bu kadar net çıkmaz canım Allahım izniyle kesin var canımAcaba hiç bebe time test yapmışmıydınız ben dün sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı
İlk 2 dakikada çıktı fakat günüm çok geçtiği için silik olmasından şüpheye düşilki kaset test silik cikti ama hemen cikmadi sonra emin olamayip digeri aldik ondada ilkte degil sonrada belli olmaya basladi sizce varmi
Amin, inşallah bende senin gibi çok dua ettim canım darısı isteyen herkeseAllahım ne olur öyle fotolar atmak bana da nasip olsun![]()
Kan sonucunu bekliyorum da ümidim yokAmin, inşallah bende senin gibi çok dua ettim canım darısı isteyen herkese![]()
Kan verdiniz mi sizAy Sabah uyandığım gibi test yaptım birazcık net bir çizgi çıktıbebe time yanıltmasın mı acaba