• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bebe time erken gebelik testi kesin sonuç çıkarıyor mu?

Bol bol namaz kıl rabbine ellerini aç en hayırlısı neyse o olsun inşallah, ben hep öyle yaptım namaz kıldım kuran okudum ellerimi açıp "Allah'ım sen bana sağlığı sıhhati yerinde hayırlı ve Salih bir evlat nasip et, sen beni doktorların eline bazı kullarınında diline düşürme" diye çok dua ettim çok ağladım çok yalvardım, çok şükür bu günüme, inşallah bebeğim benimledir ve inşallah sağlıklıdır, rabbim isteyen herkese sağlığı sıhhati yerinde hayırlı bir evlat nasip etsin🤲🏻
İnşallah canım rabbim dualarını kabul etmiş sesini duymuş 💘🙏🏻 çok şükür ki bende namaz kılıyorum bol bol duayla inşallah

Gebelik var gözüküyor canım awox pembe renk çıkardıysa vardır çok awox test yaptım bir önceki gebeliğini onunla öğrendim. Pembemsi gözüküyor beta yeni yükseliyor muhtemelen ama var yokken çok grimsi bir çizgi bazen çıkıyor ama resimde falan gozukucek şekilde olmuyor. Böyle pembeler beta hgc hormonundan kaynaklı. Hayırlı olsun 💜

Gebelik var gözüküyor canım awox pembe renk çıkardıysa vardır çok awox test yaptım bir önceki gebeliğini onunla öğrendim. Pembemsi gözüküyor beta yeni yükseliyor muhtemelen ama var yokken çok grimsi bir çizgi bazen çıkıyor ama resimde falan gozukucek şekilde olmuyor. Böyle pembeler beta hgc hormonundan kaynaklı. Hayırlı olsun 💜
Acaba hiç bebe time test yapmışmıydınız ben dün sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• 1000051250.jpg
    1000051250.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 15
İlk 2 dakikada çıktı fakat günüm çok geçtiği için silik olmasından şüpheye düşilki kaset test silik cikti ama hemen cikmadi sonra emin olamayip digeri aldik ondada ilkte degil sonrada belli olmaya basladi sizce varmi

Eklentiler

• 1000063069.jpg
    1000063069.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000063488.jpg
    1000063488.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 13
Back