kizlar acil...kocam ve yalanları :(

Konunuza tekrar mesaj yazacagim çünkü kadına çoook kızdım.
Sizi hanımefendi bulmuş üzerinize geliyor olabilir. Biraz dişinizi gösterin.
Yani illaa bir açığı var. (Evliyken aldatan kadinin) Bulur üzerine gidersiniz.
Rabbim huzur versin inşallah.

Çok üzücü durumlar ama hiç üzülmedim resmen allah kaç kere çıkarmış önünüze hala bu ne gurursuzluk anlamadım. İki de çocuk üstüne.
Sizin sorununuz adamın eski karisiyla değil ki kocanizla.koca demeye bin şahit ister tabi.
Kaç kere çıkmış önünüze rezillikler devam etmissiniz böyle durumlarda kadina hiç uzulmem ben.hala da nasil devam edebilirim hesabı.

Eşinizin hataları var ,
Ama sevmeyen bi adam da tillahi gelse istemediği kadının yanında 1 dk durmaz o ayrı .
Problemin derinlerine inmek lazım.
Eşinizin psikolojik olarak yaşadığı bi durum bence bu , hissiyat değil

Ceyar gibi adam :) bence bosver, cocuklar yokken gitmemissin simdi hic gitmeyecegine göre kurcalayip durma. Sizi ayiramamis olsun en azından.

Eşinin instagram hesabindan mutluluk fışkıran resimlerinizi koy bi ton. O da onu takip ediyordur garanti gizli gizli. En azindan adamin senin yaninda mecburiyetten durmadigini görsün.

Zamaninda biri bana ayni yalani soylemisti taa ki kiz resimleri gözüme sokana kadar. Aman ne mecburiyeti gulusmelerin oynasmalarin bini bir para

Arkadaslar hepinizin yorumlarini saygiyla karsiliyorum. Cunku herkes bi sekilde kendi sosyo ekonomik durumuna gore empati kuruyor. Ben size kendimden bahsedeyim biraz. Ben surekli kavganin oldugu ve hemen hemen hergun hirgur dolu bi evde dogdum. 3 tanede abim var. Annem bosandiktan sonra bizi cok buyuk zorluklarla buyuttu. Kimsemiz yoktu. Hep eksik olan hep yarim olan bizdik. Kurban bayramlarinda falan cama cikmamiza balkona cikmamiza izin vermezdi annem canimiz ceker diye. Cocukken patlican yemeginin icinde sapini pisirirdi annem bizde onu but sanardik. Babamin maddi durumu cok iyiydi fakat ben ortaokula gidene kadar hic destegi olmadi bize. Daha sonrasinda bana yapti bi cok seyi maddi anlamda ama eksik kalan yanimi dolduramazdi tabiki.Cok sukur okuduk. Ben okul bitince bir evlilik yaptim. O evliligimde 3 dusuk 1 dis gebelik yasadim. Ic kanamayla farkedildi dis gebelik ve 4 saat suren bir ameliyatla yumurtaligimin ve tuplerimin birer tanesi alinmak zorunda kaldi. Doktor diger yumurtaligiminda zarar gordugunu ve anne olma sansimin neredeyse milyonda bir oldugunu soyledi. Bunun uzerinden 15 gun gecmeden eski esimle ayrildik. Ardindan 2.5 yil gecince bu esimle tanistik. Bu olaylar olmaya basladiginda biz 2 aylik evliydik. Ben herseyi goze alip annemin yanina gittim ve hamile oldugumuda orada ogrendim. Doktorlar mucize derken rabbim vermis ne olsa kabul ederim dedim. Esimde yalvarinca madem barisilacak hic olmamis gibi varsaymaliyom dedim. Oglum dogunca bu mucizeydi zaten bidaha olmaz hemde sut korurmus dusuncesiyle korunmadik ve oglum 3 aylikken kizima hamile oldugumu ogrendim. Simdi ben daha buraya yazamadigim ve yazamayacagim onca sey yasamisken kendi cocuklarima neden yasatiyim. Esim gorusmuyor yuzyuze kesinlikle bundan eminim. Cunku bende hafiyelik yaparim arada bir hem kendimi hem onu bunaltmayacak sekilde. Ama telefonda gorusuyorlrsa bilemem. Ben simdi ayrilsam ne olacak hayatimda onu dusunuyorum. Yanliz daha kolay olmayacak hicbirsey. Bebeklerim ufak. Bakabilecek kimsem yok. Annm zaten yillarin yorgunu ve 67 yasinda. Ona iki cocuga bak ben caliscam diyemem. Verecegi 3 kurus nafakada nekadar olur artik. Ama simdi hic bir eksigimizi birakmaz. Kendi cebinde sigara parasi olmasa bile bize bi sekilde bulur bulusturur. Ben kimden bi mama bi bez parasi isteyebilirim. Yanlis anlamayin kendimi avindirmak yada bu bahanelerin ardina siginmak degil amacim. Sadece bana sabretme gucunu neyin verdigini bilin istedim. Acimasiz yorumlarla karsilastim cunku ve gercekten empati kurabilmeniz icin yazdim bunlari

Var zaten hatta resimleri ben hic demeden esim koyar face ve inst. Ma

lütfen kendine eziyet etmeyi bırak bu adamla

ah ya kıyamam size..
Rabbim o eşten kurtulmayı ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı nasip etsin bir an evvel

Insallah problemlerimizden kurtulurumda cocuklarimi annem gibi yalniz buyutmek zorunda kalmam
gönlünüze göre olsun ama ben daha iyi bir eş hakettiğinizi düşünüyorum doğrusu
temiz kalpli birisine benziyorsunuz
Allah gönlünüze göre olanı hayırla versin..

gönlünüze göre olsun ama ben daha iyi bir eş hakettiğinizi düşünüyorum doğrusu
temiz kalpli birisine benziyorsunuz
Allah gönlünüze göre olanı hayırla versin..
Allah razi olsun. Iyi es ister ginul ama yine cocuklarimi dusunurum.babalari sinirli baksa uzuluyorum uvey baba terslese batar canima

haklısınızda bır yandan
o zaman konuyu neden actınız?

canim ya Vedud esmasini 3000 kere oku ihlasla,evliliginin devami hayirliysa birbirinize daha cok baglanirsiniz,yok gelecekte bu adam seni daha cok uzecekse ve yalana devam edecekse butun ama butun foyalari Allahin izniyle patir patir ortaya dokulur ve sende ona karsi zerre sevgi kirintisi kalmaz..
bu yalanlar artik konusmayla cozulecek gibi durmuyor cunku

Allah razi olsun

çoçuk var diğe boşanamıyorum laflarından gerçekten bunaldım yaa. yahu bu çoçuk annesini aldatan, yalanm söyleyen aile içindemi büyümesi daha mantıklı.. çoçuk demeyin ben eşimi seviyorum ne yapsada bana boşanmıycam değin yani... ayrı ailenin çoçuğu olarak yetişe bilirsiniz sizin psikolojinize dokunduysa sizinde çoçuğunuza kötü gelecek diğe birşey yok. çoçuğun asıl psikolojisi anlaşamayan anne babayla aynı evde ortamda yetişmekle oluyor ne oluyorsa büyüyünce yanlış seçimler yapıyor çoçuklarda.. Dediğiniz gibi bir durum varsa ayrılın ve psikolojinizi düzeltip çoçuğunuzu ii birey olarak yetiştirin... Sinir hastası oldum diyorsunuz bu nasıl etkiliyor çoçuğu düşündünüzmü? Yalan dolan olan ailede nasıl yetişiyor çoçuk biliyormusunuz??

haklısınızda bır yandan
o zaman konuyu neden actınız?
Icimi dokmeye ihtiyac duydum. Cunku anlatacak kimsem yok. Akrabalarimiz ardimizdan hep benim icin kotu yola duser, abimler icin madde bagimlisi olur diye konustular. Onlara zayif noktami veremem. Anneme anlatsam cok uzulur onada kiyamam. Hani bi laf varya derdini dusmana anlatma sevinir, dosta anlatma uzulur diye. O hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…