• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar acil...kocam ve yalanları :(

şu konuya kaç gundur yazmamak için kendımı zor tutuyorum. hanımefendı boşanırsınız boşanmazsınız kendınız bılırsınız ama çocuklarızı tamamen kullanıyosunuz onların maddı durumlarını ınkar ederek. ama adam öncekı çocuguna para verıyor demek kı çocuklarını madur eden bırı değil.
bence sizin endişeniz kendi maddi durumunuz boşanırsanız nasıl devamlı son çıkan telefonları alacaksını?
allah aşkına kendi bencilliğinize çocuklarınızı dahıl etmeyın bahane etmeyın.
Algi yeteneginizin sinirlarini zorlamissiniz. Ben esimle ilgili cocuguna bakmaz falaan demiyorum maddi problemimizde var demedim ama sen hic cocuklu diu kalip ev gecindirdinmi. Biraz buyumeleri gerektigin soyluyorum bayan cok bilmisler. Ilk defa bu kelimeyi birilerine soylemek zorunda kaliyorum. Umarim bigun beni anlamak zorunda kalirsiniz

Algi yeteneginizin sinirlarini zorlamissiniz. Ben esimle ilgili cocuguna bakmaz falaan demiyorum maddi problemimizde var demedim ama sen hic cocuklu diu kalip ev gecindirdinmi. Biraz buyumeleri gerektigin soyluyorum bayan cok bilmisler. Ilk defa bu kelimeyi birilerine soylemek zorunda kaliyorum. Umarim bigun beni anlamak zorunda kalirsiniz
işte senin durumda konuşan kadına bile hakketin denmez dediğimde hala siz millete inşallah zorunda kalırsınız diyorsunuz. ve bunların cezasını siz çekiyorsunuz. çoçuba bakan bilen baba siz boşansanızda bakar ztn bizde onu anlatmaya çalışıyoruz maddi durumda sıkıntı yok ya hani kanun var ya nafaka tazminat var ya hani onun gb şeyler ayyyyyyyyyy uyuz oldum ya töbe bi daha yorum atmam :mad:

e o zaman umrım sen kendını bıraz daha anlamak zorunda kalırsın çocuklarını kullanan kadının bana beddua etmesı sence umrumda mı? demek kı çok doğru bişey söylemişim beddua seansına geçtıgıne göre.

ehhhh anlatamazsın cnm çok zor.. suçlu çıkarsın aman boşanma sen düzelir takma çok çoçuklarına zaman ayır de en iyisi sen olursun.. :KK31::KK31: amam kanunlar olan ülkede yaşadığımızı hatırlarsak çoçuğun birini kreşe verip birine de bakıcı tutub çalışa bilinir dimi? vede sonuçta yalanaların tazminatı çoçukların nafakası bakıcıya yeter o arada zahmetde bulunup daha huzurlu mutlu çoçuk yetiştirilir:KK66:

o zman ağlarsa bi mendıl de benden..ne saçma ya.. bi de2,5 yetmııyo bana demez mı?yuhhh !

işte senin durumda konuşan kadına bile hakketin denmez dediğimde hala siz millete inşallah zorunda kalırsınız diyorsunuz. ve bunların cezasını siz çekiyorsunuz. çoçuba bakan bilen baba siz boşansanızda bakar ztn bizde onu anlatmaya çalışıyoruz maddi durumda sıkıntı yok ya hani kanun var ya nafaka tazminat var ya hani onun gb şeyler ayyyyyyyyyy uyuz oldum ya töbe bi daha yorum atmam :mad:

gitmiş kuma olmuş hem de para için gelmiş beddua ediyo valla önce çocuklarına faydası olsun bahane etmesın. beddua zaten kendısıne döner ve dönmuş ve dönmeye devam edecek.

valla hayatımm kusura bakma sen yedekn gelmıssın kadının yerınde olsam bendde nefes aldırmazdım ıyı 2 çcouk yapmana ızın vermıs...bende evlıyım hanı bekara karı bosamak kolay dıyosun ya onu bana deme dıye yazıyorum...yuva yıkmıssım yavrum gec o savunmayı..

Herkes boşanabilir ama eski eşinden kötü bahseden kişi de adam değildir bana göre
Siz ne dese inanmış hatta başka kadını kötülemesi hoşunuza bile gitmiş
Onu affettim
Hamile kaldım
Bunu affettim
Kazayla yine hamile kaldım filan
Çok inandırıcı gelmedi
Bunların hepsi ayrı ayrı birer tercih
Kadın size asılsız konuşmadığını zaten ıspat etmiş, kazası mazası yok paylaşılamayan erkek moduna sokmuşsunuz adamı. Adam demeye bin şahit lazımken..

"Eski eşim ır.spıydı,pasaklıydı,55 yıldır ayrı yatıyoduk" biri de farklı anlatsın aga şu boşandıkları kadınları yaw :KK8:
Şu lafları duyunca ağzınız kulaklarınıza varmasın ayol,tam ş.refsiz adam sözleri.

aynen oyle ben sımdı otekı kadını merak ettım ya..canım benım ya ıspatlamıs hala 2 kadın ınanmıyo ..ayy ne ayıpp..cık cık cık...

Ay yzik ya nasil yorumlar yapmissiniz. Yuva yikmak falan. Bende derdimle ilgili konu ararken buldum burayi ama vazgectim yazmaktan resmen.Yedek kadin falan ne demek. Bence isin icinde kocasinin gizli tuttugu bir problem var. Bebek konusuna gelince olmasa iyiymis ama olmus. Kocan seni istemese bir tek senin elinde degil cocuk yapmak. Sen savas mucadele ver kocani kazan madem ayrilmak istemiyorsun. Evlilik bozmak kolay gelir cogu insana. Baslarina gelse kendileri ne yaparlar belli olmaz. Resmen cileden cikarmislar kınıyorum kuma tarzi konusma yapanlari. Sen tanistigin zaman ayrilmisti diyorsun yuva yikan kadin demek ne demek ya. Sirf fikirlerine uymadigi icin senin dusuncelerin ustune geliyorlar. En ufak problemin cozumu bosanmak onlara gore. Bosanmak isteyecek olsan zaten cozum arayip buraya icini dokmezdin gider bosanirdin diye dusunuyorum. Bol sans diliyorum sana. Sabrin bol olsun

Back