- 7 Ağustos 2015
- 140
- 60
- 13
- Konu Sahibi Prensveprensesannesi
-
Sevse kadın işte orda, elli kere giderdi. Belli ki çirkef bir tip. Yakayı kurtaramamış. Ama sen tedbirli ol yine de.
Eski eşini himayesinde tutmaya devam ediyor resmen. Sizi savunmaması da cabası. İki bebekle boşanmayacağınız ortada. Eşinizle çok ciddi bir konuşma yapın diyeceğim ama o da etkili olmayacak adam tamam deyip yine bildiğini okuyacak. Çok sinir bozucu bir durum. Çocuk olmasa tam boşamalık bir durum maalesef.
balık bastan kokar
bıle bıle lades demıssınız
yapılacak sey en basından bellıde
hala sordugunuza gore ....
gecmıs olsun hakkınıza hayırlısı
Hayır, adam bişey yapmasa bile paranoya yapıcaksınız bir de o var. Sormayın siz de ikide bir aradı mı vs diye. Kadını da eve dahil etmeyin. İçiniz içinizi yiyor eminim. Eşiniz gerçekten çok aşık olsaydı sizle evlenmezdi ki? Kadın huzurunuzu bozmaya çalışıyor ve amacına da ulaşıyor. Eşinizi dürtün bence biraz. Çocuğunuzun rızkını o kadına veremez!Diyorum ya tam bosanmaya karar verdigimde hamile oldugumu fark ettim. Yalanlarindan yaptiklarindan ve gizli sakli biseyler yapmasindan sinir hastasi oldum resmen. Cocuklar olmasa simdiye adini bile unutmustum belki
Bende kendimi hep oyle avuttum ama neden hala instegramda falan takip ediyo. Aklima belkide seviyodu ama aldatilmayi hazmedemedigi icin barismamistir sorusu geliyor hep
kadın sana tonla laf sayarken eşinin bir şey dememesini normal bulmadım. normal de agzını yırtması lazımdı eskı eşinin
evet, arama yapmıs kı harfe basar basmaz ismi cıkmıs. bilemiyorum ama eşinin aklı o kadında gibi sankı.. aldatılmıs oldugu için yedıremeyıp bosanmıs sonucta. cocuga ananesı bakıyor demıssın, anane ile annesi ayrı mı yasıyorlr?
para ikisine de ayrı ayrı gidiyor yani.. üzgünüm ama eşin eski eş konusunda normal davranıslar sergılemıyor.Evet ayri yasiyorlar. Kadinin cocukla en ufak ilgisi yok. Hatta cocuk bana benim annem o degil sensin, o beni surekli dovuyo hic yemek yapmiyo beni sevmi ama sen oyle degilsin diyo. Bunu diyen cocuk 10 yasinda
Hayır, adam bişey yapmasa bile paranoya yapıcaksınız bir de o var. Sormayın siz de ikide bir aradı mı vs diye. Kadını da eve dahil etmeyin. İçiniz içinizi yiyor eminim. Eşiniz gerçekten çok aşık olsaydı sizle evlenmezdi ki? Kadın huzurunuzu bozmaya çalışıyor ve amacına da ulaşıyor. Eşinizi dürtün bence biraz. Çocuğunuzun rızkını o kadına veremez!
Böyle erkekleri yakacaksin acimadan
Bide arkadaşım bi kere yalanini yakaladigin insanin on kere dogrusunu sorgularsın.
Cidden çok acı olmuş. Üzüldüm şimdi sizin adınıza. Dedektif gibi takip etmeyi bırakın da en azından sizin ve çocuklarınızın huzuru kaçmasın.
Ne kadar kötü niyetli bir eşiniz var. Resmen diğer tarafı da kimseye kaptırmaya niyeti yok yani. İkinizi birden idare ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?