kizlar acil...kocam ve yalanları :(

Prensveprensesannesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
140
60
13
Kizlar iyi geceler
benim derdim cok karmasik. Biraz uzun olursa yazi ozurdilrim. Okuyanlarada tesekkur ederim. Biz esimle 5 yil once tanistik. Tanistigimizda karisindan ayrilali 4 ay olmustu ve bana eski karisindan bahsederken cok kotu kelimeler kullanip adini dahi duymak istemiyorum diyordu. X kadin esimi aldatmis evliyken ve esimde yakalamis bunu. Zaten cocuk icin devam ediyordu son 3 yil ayni odada bile yatmadik diyordu. 1.5 yil gorustuk esimle tabi bu arada eski esinden bir cocugu oldugu icinde mecburen telefonda gorusmeleri gerekiyordu arada bir. Cok asik olmustum esime ve ne derse ona inaniyordum. X ariyomu hic dedigim zaman yok aramiyo derdi genelde. 40 yilin basinda cocuk icin ariyo derdi.1.5 yili doldurdugumuzda evlendik. Esimin kendi isyeri var. Ben muhasebe ogretmenligi yapiyordum. Baska yerde calismami istemedi benim yanimda dur hesaplari girip irsaliye kesersin bende sana yine eleman gibi maaş veririm dedi bende kabul ettim. Evliligimizin 2.ayinda isyerinin telefonunu x aradi ve bana olmayacak hakaretler etti. Yuvami yiktin o...pu falan dedi tabi bende cevabini verdim. Ben tanistigimda siz ayrilmistiniz dedim. Bana o beni seviyor hala seni istemiyor falan diyordu ama aldirmiyordum. Sonra bana bi dolu mesaj resmi yolladi. Esimin numarasi hemde. Bende hat detayina baktim gercekten yazmis. Benim hakkimda ben ona mecburum benim icin kocasindan ayrildi falan demis. Halbuki biz tanismadan 2.5 yil once ayrilmistim ben. Esimin yanliz yasadigi eve falan gelmis barismak icin yalvarmis o kadin. Esim ona her ay tonlarca para falan yollamis. Kadin bana bunlarin hepsini ispatladi ve dediki sizi ayirmadan bana huzur yok. Seni ortalik mali yapcam dedi. Esimin cep telefonunu arayip bagira bagira benden o..pu diye soz etti ama esim gik bile demedi. Ben bu olaylarin ustune ayrilmayi dusunurken hamile oldugumu ogrendim. Esim yalvardi yakardi seni seviyorum bidaha asla gorusmem onunla dedi affettim. Ardindan dogum yaptiktan sonra ise gidemiyordum ben ve esime soruyordum x ariyomu diye. Yok deyip bide yeminler ediyordu. Bi sekilde is yerini aradigi ve hatta esimin yine para yolladigini ogrendim. (Bu arada para kesinlikle cocuk icin degil. Cocuga annesi bakmiyor anannesi bakiyor ona veriyoruz biz parayi) neyse vel hasil ben yeni dogum yaptigim icin bunuda affettim ama son sansin dedim. O gunden bu yana pesinede dusmedim acikcasi ve kaza kursunu gibi bi daha hamile kaldim oglum 3 aylikken. Simdi iki cocugumuz var. Bugun tesadufen instegramina bakarken arama yerine x in bas harfini yazar yazmaz onun ciktigini farkettim. Demekki arada bakiyo takip ediyo ne yapip yapmadigini. Ne yapcam ben? Soylesem kesin inkar edecek yine. Cok uzuluyorum yalanlarini duymaktan biktim. Esimi seviyorum ikide cocuk var ama ya gercekten eski esini seviyorsa diye dusununce kahroluyorum. Bi akil verin lutfen.

Eski eşini himayesinde tutmaya devam ediyor resmen. Sizi savunmaması da cabası. İki bebekle boşanmayacağınız ortada. Eşinizle çok ciddi bir konuşma yapın diyeceğim ama o da etkili olmayacak adam tamam deyip yine bildiğini okuyacak. Çok sinir bozucu bir durum. Çocuk olmasa tam boşamalık bir durum maalesef.

Sevse kadın işte orda, elli kere giderdi. Belli ki çirkef bir tip. Yakayı kurtaramamış. Ama sen tedbirli ol yine de.

Bende kendimi hep oyle avuttum ama neden hala instegramda falan takip ediyo. Aklima belkide seviyodu ama aldatilmayi hazmedemedigi icin barismamistir sorusu geliyor hep

Diyorum ya tam bosanmaya karar verdigimde hamile oldugumu fark ettim. Yalanlarindan yaptiklarindan ve gizli sakli biseyler yapmasindan sinir hastasi oldum resmen. Cocuklar olmasa simdiye adini bile unutmustum belki

balık bastan kokar
bıle bıle lades demıssınız
yapılacak sey en basından bellıde
hala sordugunuza gore ....
gecmıs olsun hakkınıza hayırlısı

Ben ayrilmis bi ailenin cocuguydum ve cok zorluklar yasadim benim cocuklarimin yasamasini istemiyorum. Yoksa coktan sonuca gelmistik zaten.

kadın sana tonla laf sayarken eşinin bir şey dememesini normal bulmadım. normal de agzını yırtması lazımdı eskı eşinin
evet, arama yapmıs kı harfe basar basmaz ismi cıkmıs. bilemiyorum ama eşinin aklı o kadında gibi sankı.. aldatılmıs oldugu için yedıremeyıp bosanmıs sonucta. cocuga ananesı bakıyor demıssın, anane ile annesi ayrı mı yasıyorlr?

Diyorum ya tam bosanmaya karar verdigimde hamile oldugumu fark ettim. Yalanlarindan yaptiklarindan ve gizli sakli biseyler yapmasindan sinir hastasi oldum resmen. Cocuklar olmasa simdiye adini bile unutmustum belki
Hayır, adam bişey yapmasa bile paranoya yapıcaksınız bir de o var. Sormayın siz de ikide bir aradı mı vs diye. Kadını da eve dahil etmeyin. İçiniz içinizi yiyor eminim. Eşiniz gerçekten çok aşık olsaydı sizle evlenmezdi ki? Kadın huzurunuzu bozmaya çalışıyor ve amacına da ulaşıyor. Eşinizi dürtün bence biraz. Çocuğunuzun rızkını o kadına veremez!

Bende kendimi hep oyle avuttum ama neden hala instegramda falan takip ediyo. Aklima belkide seviyodu ama aldatilmayi hazmedemedigi icin barismamistir sorusu geliyor hep

Kadınla bağı koparamamış ki. E sen devreye girince kadın işi yarışa da döndürmüş olabilir. Sevmeyen koca hal hareketten anlaşılır diye düşünüyorum. Merak ediyor olabilir nerde kimle geziyo diye. Hoş değil tabi ama adam para bile gönderiyormuş yani hala. Şu durumda girip hesabını kontrol etmesi çok ilginç değil. Nafaka olsa neyse. Belli ki ya kadın acındırıp istiyo o parayı ya da zorluyor. Sevgi bağı olduğunu hiç sanmıyorum ama öyle sorgusuz sualsiz kafasına göre davranmasına izin verme. Biraz eli maşalı bir konuşma yap. Sakin sessiz kadınlığın çözeceği bir mesele değil bu. Karşındaki kadın pislik birine benziyor çünkü.

Evet ayri yasiyorlar. Kadinin cocukla en ufak ilgisi yok. Hatta cocuk bana benim annem o degil sensin, o beni surekli dovuyo hic yemek yapmiyo beni sevmi ama sen oyle degilsin diyo. Bunu diyen cocuk 10 yasinda

Evet ayri yasiyorlar. Kadinin cocukla en ufak ilgisi yok. Hatta cocuk bana benim annem o degil sensin, o beni surekli dovuyo hic yemek yapmiyo beni sevmi ama sen oyle degilsin diyo. Bunu diyen cocuk 10 yasinda
para ikisine de ayrı ayrı gidiyor yani.. üzgünüm ama eşin eski eş konusunda normal davranıslar sergılemıyor.

Emin ol ki o kadın eşini hala arıyor. Eşin kadını elinin tersiyle itip benim hayatıma müdahale etme evliyim ben artık çoluk çocuğum var demediğine göre... Oofff of. Sen de biliyorsun aslında neyin ne olduğunu ama kendini ikna etmeye çalısiyosun. Ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun. İnşallah düzelir.

Oldum cidden paranoyak. Sormuyorum yaklasik 2 yildir ariyomu diye. Ona dedim ben sormam artik ararsa sen soylersin zaten dedim. Instegramada o amacla bakmamistim zaten ama birden gorunce soke oldum. Su anda hattinin kullanim detayina bakmamak icin kendimi zor tutuyorum resmen. Ama bakmiycam gorursem bisey daha kotu olurum diye korkuyorum zaten kalp hastasiyim. Iki bebegim var onlar icin yasamaliyim ilk basta diyorum. Bi o..pu yuzunden daha kotu olurum diye korkugorum

Cidden çok acı olmuş. Üzüldüm şimdi sizin adınıza. Dedektif gibi takip etmeyi bırakın da en azından sizin ve çocuklarınızın huzuru kaçmasın.

Ne kadar kötü niyetli bir eşiniz var. Resmen diğer tarafı da kimseye kaptırmaya niyeti yok yani. İkinizi birden idare ediyor.

Onu takip etmekten vazgeceli cok oldu ama tamamen tesdufen cikti bugun karsima. Sormakta istemiyorum cunku inkar edip yalan soyleyecek yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…