- Konu Sahibi Prensveprensesannesi
-
neden gözleerini kapatmayı seçiyosun? mesajları kadın sana atmış zaten. Neden para yolladığını sanıyosun iyi niyetinden mi herşey bu kadar ortadayken gözlerni bu denli kapaman çok ilginç gerçekten. Kadına o lafı söylemek en kolayı tabi kocan melek çünkü kadın zorla yapışmıştr kocana. Senin için üzüldüm gerçekten.Karsidaki kadinin o..pu oldugunu esimde soyluyo. Normalde isten eve evden ise. Cocugu ananeden aliyo yuz yuze gorustuklerini sanmiyorum acikcasi cunku bizim islerimizin isleyisi biraz farklidir basini kasiyacak zaman olmaz cogu zaman
Hatta ansizin cok baskin yaparim isyeri eve yakin. Parada son zamanlarda yollamadi diye biliyorum. Suan kafama en cok takilan hala neden takip ettigi
Öncelikle sakin omun çocuklarınızı duşunun ve güçlü kalın. Fakat evliliğiniz gerçekten çok karmaşık durumda yani o kadın bu kadar rahat olamaz adam neden para göndersin kendini aldatan kadına? Bilmediğiniz şeyler var ve geçmişte eşinizin ona yazdığı mesajlarda ne yazıyordu sizinle ilgili ve duygusal şeyler varmıydı
neden gözleerini kapatmayı seçiyosun? mesajları kadın sana atmış zaten. Neden para yolladığını sanıyosun iyi niyetinden mi herşey bu kadar ortadayken gözlerni bu denli kapaman çok ilginç gerçekten. Kadına o lafı söylemek en kolayı tabi kocan melek çünkü kadın zorla yapışmıştr kocana. Senin için üzüldüm gerçekten.
şaka gibi ya o kadına ettiğin lafa bak senin kocan ne peki?? Kadın zaten zorla ayartmıştr o yalanları zorla söyletmiştir kocana; kocan çok şanslı sizin gib kadınlarla birlikte olduğu içinYok duygusal hicbisey yoktu olsa mutlaka gonderirdi. O barisalim cocuk var cok pisanim gibi seylr zirvalamis bidaha olmaz demis bizimki yapamam artik mecburum ona demis benden bahsedip benim icin kocasindn ayrildi demis halbuki ben 2008 de ayrildim esimle 2010 haziranda tanistik. Son zamanlarda para yollamiyo en azindan ben oyle biliyorum. Hatta bu konu beynimde tekrar acilmiskrn azonce facede engelini kaldirip bi bakiyim dedim o o..pu nun yeni bi sevgilisi bile var suanda
şaka gibi ya o kadına ettiğin lafa bak senin kocan ne peki?? Kadın zaten zorla ayartmıştr o yalanları zorla söyletmiştir kocana; kocan çok şanslı sizin gib kadınlarla birlikte olduğu için
bence işin içinde sizin bilmediğiniz ve kocanızın çok büyük suçu olan birşey var..
eski eş babanı ararım dediğinde paçaları tutuşan bir eşiniz var neden acaba? belki paralarıda bu tehditle gönderiyordur..
Olabilir beynim yandi resmen. Umarim oyledir diyebiliyorum sadece
Rabbim vicdan versin tum erkeklere hatta kadinlaradaNedir bu kadınların çektiği ya. Allah korkusu lazım şu insanlara
Çocuklarını böyle bi aile ortamına mecbur etmek ne kadar sağlıklı bunu tartışmıcam bile. bu konu bi sonuca varmaz gene diyorum alan razı veren razı, adam ikinizlede beraber yıllardır, çok acı gerçekten. Allah sabır versin, yapcak bişe yok. Ha ama nolur adam bi gün çat diye çeker gider o zaman daha çok yanarsın, bu adam yapmaz deme sakın,yaapar.Ne soylememi istiyorsunuz peki sizi nasil tatmin edebilirim? Kusurabakmayin daha oncede soyledim. Tamam bana iyi bi es degil ama cocuklarimin babasi
Bilemiyorum nasil bi suc oldugunu. Benimle olan iliskisi disinda taniyan kime sorsan melek gibi adam derler tum cevresi sever. Ama iste iyi bi arkadas iyi bi komsu iyi bi tanidik olmasi iyi bir es olmasi icin yeterli degilmis.nasil bi sir olabilir bilemiyorumbence ummayın nasıl bir suçsa artık eşinizin yakasını bırakmıyor ..
Ben gorusuyorum tabi ailesiyle ama eski esinin konusunu acmak istemedim hic bak kiskaniyo falan demesinler diye. Onemsiyo moduna girmek istemedim.eşinizle eski karısının ayrılma nedeni aldatma mı gerçekten.sanki ayrılma durumlarında farklı şeyler varmış da siz bilmiyorsunuz gibi geldi bana.ve ikisi bence ayrıldıklarından beri görüşüyorlar.sizi seviyor olabilir ancak eski karısı aldattığı için gururdan ayrılmış olabilir.eşinizin hala hisleri bitmemiş gibi duruyor yoksa o kadının adını bile anmazdı adam para da yolluyor.aslında eşinizin ailesiyle gorüşüyor musunuz ailesinden bişeyler öğrenebilrdiniz belki.
Ya esim evliyken bunun ikinci bi tlf oldugunu yakalamis bu benim degil demis inkar etmis ama suphelenip pc ye casus programi kurmus ve baska bi adamla kamerada uygunsuz iliski icerisinde oldugunu ogrenmis. Adamin soyadiyla falan kendine face acmis kadin. Hatta beni ilk aradigi zaman bende ona dedimki bana bunlari yapiyosun hicmi korkmuyosun ilerde ogluna senin yaptiklarini anlatmamdan dedim korkmuyorum ben asik oldum yaptim dedi. Esimin yuzunede ayrilirken boyle demia. Ona asigim senden daha zengin beni daha mutlu edecek diye ama bunlar bosandiktan bi sure sonra birakmis adam. Adam birakinca bu u donusu yapmis benimkine. Hatta bunu bu sekilde buyuk gorumceme bile anlatmis esim soylemistieşinizle eski karısının ayrılma nedeni aldatma mı gerçekten.sanki ayrılma durumlarında farklı şeyler varmış da siz bilmiyorsunuz gibi geldi bana.ve ikisi bence ayrıldıklarından beri görüşüyorlar.sizi seviyor olabilir ancak eski karısı aldattığı için gururdan ayrılmış olabilir.eşinizin hala hisleri bitmemiş gibi duruyor yoksa o kadının adını bile anmazdı adam para da yolluyor.aslında eşinizin ailesiyle gorüşüyor musunuz ailesinden bişeyler öğrenebilrdiniz belki.
Ya esim evliyken bunun ikinci bi tlf oldugunu yakalamis bu benim degil demis inkar etmis ama suphelenip pc ye casus programi kurmus ve baska bi adamla kamerada uygunsuz iliski icerisinde oldugunu ogrenmis. Adamin soyadiyla falan kendine face acmis kadin. Hatta beni ilk aradigi zaman bende ona dedimki bana bunlari yapiyosun hicmi korkmuyosun ilerde ogluna senin yaptiklarini anlatmamdan dedim korkmuyorum ben asik oldum yaptim dedi. Esimin yuzunede ayrilirken boyle demia. Ona asigim senden daha zengin beni daha mutlu edecek diye ama bunlar bosandiktan bi sure sonra birakmis adam. Adam birakinca bu u donusu yapmis benimkine. Hatta bunu bu sekilde buyuk gorumceme bile anlatmis esim soylemisti
anladım bence aileden aranızın iyi olduğu biriyle konuşmanız lazım.hiç de kıskandığınızı düşünmezler.hatta emin değilim ama o kadına para gönderdiğinden şüpheleniyorum babanı ararım deyince bizimki tutuşuyor bir durum mu var falan diyebilirsiniz.tabiki güvendiğiniz biriyle görümce falan olabilr.beni de sürekli rahatsız ediyor gibisnden konuşursanız kıskandığınızı zaten düşünmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?