- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 31
- Konu Sahibi Prensveprensesannesi
-
Allah yardimcin olsun cnm yine de sürekli dikkatli ol hep sorgula biraz sessiz kalirsan daha da serbestlesir ..Aynen oyle artik inanmiyorum soylediklerine malesef. Bi insan icin en zoru hayat arkadasina guvenmemek zaten
Farkindayim normal olmadiginin kendimi kandiriliyor gibi hissediyorum. Bazen beni sevdigini soyledigi zaman gozlerine bakiyorum yasadiklarimi hatirlayip yuzune tukuresim geliyo a.di yalanci diyesim geliyo ama bebeklerim icin susuyorumpara ikisine de ayrı ayrı gidiyor yani.. üzgünüm ama eşin eski eş konusunda normal davranıslar sergılemıyor.
Kadınla bağı koparamamış ki. E sen devreye girince kadın işi yarışa da döndürmüş olabilir. Sevmeyen koca hal hareketten anlaşılır diye düşünüyorum. Merak ediyor olabilir nerde kimle geziyo diye. Hoş değil tabi ama adam para bile gönderiyormuş yani hala. Şu durumda girip hesabını kontrol etmesi çok ilginç değil. Nafaka olsa neyse. Belli ki ya kadın acındırıp istiyo o parayı ya da zorluyor. Sevgi bağı olduğunu hiç sanmıyorum ama öyle sorgusuz sualsiz kafasına göre davranmasına izin verme. Biraz eli maşalı bir konuşma yap. Sakin sessiz kadınlığın çözeceği bir mesele değil bu. Karşındaki kadın pislik birine benziyor çünkü.
Onu takip etmekten vazgeceli cok oldu ama tamamen tesdufen cikti bugun karsima. Sormakta istemiyorum cunku inkar edip yalan soyleyecek yine
Sinirli konuşup kalbinizi kırmak değil amacım ama o kim yahu ? Daha öncede bosanmissiniz nedir yani. Ayrica mesleğiniz var. Sanki ona mecbursunuz.
Çocuklar olabilir ama siz bu hayata sinir olmak için mi geldiniz yahut çocuklarınız için yaşamaya mi geldiniz.
O kadını da boşverin, fırsat veren sizin kocaniz. O da bunu değerlendiriyor, yerimi kaptirmam yahut artık 2 çocuğum var diye düşünüp bu sıkıntıya çekmek lüzumunda değilsiniz.
Anlamadigim kadin bunu aldatmis hala nasil para gonderiyor anlamadim. (Senin bilmedigin biseyi konusmamasi icin olabilirmi? )
Hemde sana hakaret ediyor ve gik demiyor..
Valla kiyamet kopmalik mesele.. hemde iki cocuk var bayada olmus hala neden o kadin? Entresan..
Burnuma pis kokular geliyo..
Cunku aldatilmis adam ya nefret etmesi lazim hatta suratina bakmamasi lazim..Olabilir onuda dusundum ama profiline bakmasi farkli sorular yaratti tekrar kafamda
Benim tek sucum hamile kalmak oldu ve seviyorumda yalan degil. Ben o durumdayken af dileyip yalvarinca bi sans daha verdim ve 9 ay 24 saat yanyanaydik bi acik yakalamadim hic. Tek sucum bu benim.Ohooo dıdının dıdısı bence bu hikayede siz de hiç az değilsiniz ya neyse .
Hakkınıza hayırlısı.
Cunku aldatilmis adam ya nefret etmesi lazim hatta suratina bakmamasi lazim..
Bence bilmedigin cok sey var kadin acayip rahat.
Seni daha da uzmek istemem ama gercegi soylemek gerekirseKadin en ufak biseyde babani ararim diyodu esime. Benden yanada vardir mutlaka ama daha cok babasinin biseyler duymasindan korkuyo
Ben esimi hic tanimadigimi x beni aradiginda farketmistim. 1.5 yil gorustugumuzde soyledigi hersey yalanmis. Ben ona okadar guvenmistim ki telefonuna bile bakmazdim kim aramis sormus diye. Ama o arkamdan is cevirip resmen dusmanimi bana guldurmusSeni daha da uzmek istemem ama gercegi soylemek gerekirse
Hic tanimadigin bi adamla evlenmissin.. senin adina uzuldum.. :/
Bazen dua ediyorum sadece. Rabbim ayipsiz ayrilik ver diye. Canim yandi cigerim yandi. Omur boyu sevgisiz gececek bi evlilige layik gorup buna mahkum etmis beni. Oysa sevmek sevilmek guvenebilmek benimde hakkim degilmiydi. Bu icimdeki aci nasil diner bilmiyorumCunku aldatilmis adam ya nefret etmesi lazim hatta suratina bakmamasi lazim..
Bence bilmedigin cok sey var kadin acayip rahat.
Ne denir ki bilmiyorum. Ama dinsizin hakkindan imansiz gelir.Bazen dua ediyorum sadece. Rabbim ayipsiz ayrilik ver diye. Canim yandi cigerim yandi. Omur boyu sevgisiz gececek bi evlilige layik gorup buna mahkum etmis beni. Oysa sevmek sevilmek guvenebilmek benimde hakkim degilmiydi. Bu icimdeki aci nasil diner bilmiyorum
Ne denir ki bilmiyorum. Ama dinsizin hakkindan imansiz gelir.
Sessiz kalarak ancak ezilirsin
bu nasıl bi düşünce, sen daha neyi engellemeye çalışıcaksın.Alan razı veren razı. Seni etkisiz eleman yapmışlar çok yazık adamın bi eli yağda bi eli bağda. Bu adam seni bırakmadan sen bırakmıcaksın ve bence oda bunun rahatlığı içinde olucak. İnsan napıyosa kendine yapıyo .. Kendini bu acıları yaşamaya mecbur bırakan sensin başka hiç kimse değilOyle cok uzuluyorum ki suan nabzim 200 e yakin. Tasikardim var zaten daha cok uzulecegim seyler olursa kalbim kaldirmaz diye korkuyorum ama elime masayi alicam artik. Oglumu krese verip kizi yanima alip tekrar ise donmeyi dusundum az once aklima yeni geldi. 24 saat yaninda olunca gizleyemez bisey mudahele edebilirim belki
adamın ne halt olduğu aaaapaaaaaçııkk ortada. Yani bu adama nasıl güvenebiliosun, hala görüşüyolar biliyosun dimi ve senin boşanmıcağındanda adı kadar emin. Resmen seni aldatmş ya yıllarca kandırmış, sen sadece çocuğu bahane ediyosun... Ne kadınlar var hamileyken basıyolar tekmeyi. Adamın yaptığı bildiğin adilik yani başka bişe değil. Yenilir yutulur değil arkadaşım, karşıdaki kadında nasıl bi kadınsa hayret ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?