kizlar acil...kocam ve yalanları :(

para ikisine de ayrı ayrı gidiyor yani.. üzgünüm ama eşin eski eş konusunda normal davranıslar sergılemıyor.
Farkindayim normal olmadiginin kendimi kandiriliyor gibi hissediyorum. Bazen beni sevdigini soyledigi zaman gozlerine bakiyorum yasadiklarimi hatirlayip yuzune tukuresim geliyo a.di yalanci diyesim geliyo ama bebeklerim icin susuyorum

Cok konustum esimle bu konuyu daha once. Cokta tartistik. Ilk baslarda beni tehdit ediyordu ozaman kizima hamileydim. Cocuklari alip seni kapiya koyarim diyordu. En sonunda bende o g.t ister dedim. Sen sana cifter boynuz takan kadindan alamamissin cocugunu benimkini mi alabilecegini saniyosun dedim. Bidaha oyle bisey demedi. Son zamanlarda para yolluyomu arayip soruyomu bilmiyorum. Arastirmiyorum ve sormuyorumda kendimi uzmemek icin ama iste bugun korkularim,stresim tekrar hortladi

Onu takip etmekten vazgeceli cok oldu ama tamamen tesdufen cikti bugun karsima. Sormakta istemiyorum cunku inkar edip yalan soyleyecek yine

Sinirli konuşup kalbinizi kırmak değil amacım ama o kim yahu ? Daha öncede bosanmissiniz nedir yani. Ayrica mesleğiniz var. Sanki ona mecbursunuz.

Çocuklar olabilir ama siz bu hayata sinir olmak için mi geldiniz yahut çocuklarınız için yaşamaya mi geldiniz.

O kadını da boşverin, fırsat veren sizin kocaniz. O da bunu değerlendiriyor, yerimi kaptirmam yahut artık 2 çocuğum var diye düşünüp bu sıkıntıya çekmek lüzumunda değilsiniz.

Zaten bu sekilde devam edecekse cocuklar biraz buyudukten sonra ayrilirim. Ama suuan onlarin babaya ve benimde bi sekilde maddi destege ihtiyacim var. Kizim 1 oglum 2 yasinda daha. Bide evet bana iyi bi es degil ama onlar icin iyi bi baba. Az bucuk anlatabilecekleri bi hale gelmeleri lazim cocuklarin

Anlamadigim kadin bunu aldatmis hala nasil para gonderiyor anlamadim. (Senin bilmedigin biseyi konusmamasi icin olabilirmi? )
Hemde sana hakaret ediyor ve gik demiyor..
Valla kiyamet kopmalik mesele.. hemde iki cocuk var bayada olmus hala neden o kadin? Entresan..
Burnuma pis kokular geliyo..

Olabilir onuda dusundum ama profiline bakmasi farkli sorular yaratti tekrar kafamda

Ohooo dıdının dıdısı bence bu hikayede siz de hiç az değilsiniz ya neyse .
Hakkınıza hayırlısı.
Benim tek sucum hamile kalmak oldu ve seviyorumda yalan degil. Ben o durumdayken af dileyip yalvarinca bi sans daha verdim ve 9 ay 24 saat yanyanaydik bi acik yakalamadim hic. Tek sucum bu benim.

Cunku aldatilmis adam ya nefret etmesi lazim hatta suratina bakmamasi lazim..
Bence bilmedigin cok sey var kadin acayip rahat.

Kadin en ufak biseyde babani ararim diyodu esime. Benden yanada vardir mutlaka ama daha cok babasinin biseyler duymasindan korkuyo

Kadin en ufak biseyde babani ararim diyodu esime. Benden yanada vardir mutlaka ama daha cok babasinin biseyler duymasindan korkuyo
Seni daha da uzmek istemem ama gercegi soylemek gerekirse
Hic tanimadigin bi adamla evlenmissin.. senin adina uzuldum.. :/

Seni daha da uzmek istemem ama gercegi soylemek gerekirse
Hic tanimadigin bi adamla evlenmissin.. senin adina uzuldum.. :/
Ben esimi hic tanimadigimi x beni aradiginda farketmistim. 1.5 yil gorustugumuzde soyledigi hersey yalanmis. Ben ona okadar guvenmistim ki telefonuna bile bakmazdim kim aramis sormus diye. Ama o arkamdan is cevirip resmen dusmanimi bana guldurmus

Cunku aldatilmis adam ya nefret etmesi lazim hatta suratina bakmamasi lazim..
Bence bilmedigin cok sey var kadin acayip rahat.
Bazen dua ediyorum sadece. Rabbim ayipsiz ayrilik ver diye. Canim yandi cigerim yandi. Omur boyu sevgisiz gececek bi evlilige layik gorup buna mahkum etmis beni. Oysa sevmek sevilmek guvenebilmek benimde hakkim degilmiydi. Bu icimdeki aci nasil diner bilmiyorum

Ne denir ki bilmiyorum. Ama dinsizin hakkindan imansiz gelir.
Sessiz kalarak ancak ezilirsin

Ne denir ki bilmiyorum. Ama dinsizin hakkindan imansiz gelir.
Sessiz kalarak ancak ezilirsin

Oyle cok uzuluyorum ki suan nabzim 200 e yakin. Tasikardim var zaten daha cok uzulecegim seyler olursa kalbim kaldirmaz diye korkuyorum ama elime masayi alicam artik. Oglumu krese verip kizi yanima alip tekrar ise donmeyi dusundum az once aklima yeni geldi. 24 saat yaninda olunca gizleyemez bisey mudahele edebilirim belki

adamın ne halt olduğu aaaapaaaaaçııkk ortada. Yani bu adama nasıl güvenebiliosun, hala görüşüyolar biliyosun dimi ve senin boşanmıcağındanda adı kadar emin. Resmen seni aldatmş ya yıllarca kandırmış, sen sadece çocuğu bahane ediyosun... Ne kadınlar var hamileyken basıyolar tekmeyi. Adamın yaptığı bildiğin adilik yani başka bişe değil. Yenilir yutulur değil arkadaşım, karşıdaki kadında nasıl bi kadınsa hayret ya

Öncelikle sakin omun çocuklarınızı duşunun ve güçlü kalın. Fakat evliliğiniz gerçekten çok karmaşık durumda yani o kadın bu kadar rahat olamaz adam neden para göndersin kendini aldatan kadına? Bilmediğiniz şeyler var ve geçmişte eşinizin ona yazdığı mesajlarda ne yazıyordu sizinle ilgili ve duygusal şeyler varmıydı

bu nasıl bi düşünce, sen daha neyi engellemeye çalışıcaksın.Alan razı veren razı. Seni etkisiz eleman yapmışlar çok yazık adamın bi eli yağda bi eli bağda. Bu adam seni bırakmadan sen bırakmıcaksın ve bence oda bunun rahatlığı içinde olucak. İnsan napıyosa kendine yapıyo .. Kendini bu acıları yaşamaya mecbur bırakan sensin başka hiç kimse değil

Karsidaki kadinin o..pu oldugunu esimde soyluyo. Normalde isten eve evden ise. Cocugu ananeden aliyo yuz yuze gorustuklerini sanmiyorum acikcasi cunku bizim islerimizin isleyisi biraz farklidir basini kasiyacak zaman olmaz cogu zaman
Hatta ansizin cok baskin yaparim isyeri eve yakin. Parada son zamanlarda yollamadi diye biliyorum. Suan kafama en cok takilan hala neden takip ettigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…