- 24 Haziran 2011
- 23.319
- 48.433
- 798
- Konu Sahibi Prensveprensesannesi
-
3.çocuğu yap Allahın hakkı üçtür kesin düzelir kocan
Ama onu da yanlışlıkla yapsın.
Algi yeteneginizin sinirlarini zorlamissiniz. Ben esimle ilgili cocuguna bakmaz falaan demiyorum maddi problemimizde var demedim ama sen hic cocuklu diu kalip ev gecindirdinmi. Biraz buyumeleri gerektigin soyluyorum bayan cok bilmisler. Ilk defa bu kelimeyi birilerine soylemek zorunda kaliyorum. Umarim bigun beni anlamak zorunda kalirsinizşu konuya kaç gundur yazmamak için kendımı zor tutuyorum. hanımefendı boşanırsınız boşanmazsınız kendınız bılırsınız ama çocuklarızı tamamen kullanıyosunuz onların maddı durumlarını ınkar ederek. ama adam öncekı çocuguna para verıyor demek kı çocuklarını madur eden bırı değil.
bence sizin endişeniz kendi maddi durumunuz boşanırsanız nasıl devamlı son çıkan telefonları alacaksını?
allah aşkına kendi bencilliğinize çocuklarınızı dahıl etmeyın bahane etmeyın.
Terbiyesiz... bebeklerimin nasil oldugunu tekrar oku onlar senin agzina alacagin konu degilŞüphesiz...korunarak istemeden pat diye
futursuz yorum yapan herkese soyluyorum artik. Umarim ne yasadigimi cpok iyi anlamak zorunda kalirsinizTerbiyesiz... bebeklerimin nasil oldugunu tekrar oku onlar senin agzina alacagin konu degil
işte senin durumda konuşan kadına bile hakketin denmez dediğimde hala siz millete inşallah zorunda kalırsınız diyorsunuz. ve bunların cezasını siz çekiyorsunuz. çoçuba bakan bilen baba siz boşansanızda bakar ztn bizde onu anlatmaya çalışıyoruz maddi durumda sıkıntı yok ya hani kanun var ya nafaka tazminat var ya hani onun gb şeyler ayyyyyyyyyy uyuz oldum ya töbe bi daha yorum atmamAlgi yeteneginizin sinirlarini zorlamissiniz. Ben esimle ilgili cocuguna bakmaz falaan demiyorum maddi problemimizde var demedim ama sen hic cocuklu diu kalip ev gecindirdinmi. Biraz buyumeleri gerektigin soyluyorum bayan cok bilmisler. Ilk defa bu kelimeyi birilerine soylemek zorunda kaliyorum. Umarim bigun beni anlamak zorunda kalirsiniz
Terbiyesiz... bebeklerimin nasil oldugunu tekrar oku onlar senin agzina alacagin konu degil
Algi yeteneginizin sinirlarini zorlamissiniz. Ben esimle ilgili cocuguna bakmaz falaan demiyorum maddi problemimizde var demedim ama sen hic cocuklu diu kalip ev gecindirdinmi. Biraz buyumeleri gerektigin soyluyorum bayan cok bilmisler. Ilk defa bu kelimeyi birilerine soylemek zorunda kaliyorum. Umarim bigun beni anlamak zorunda kalirsiniz
ehhhh anlatamazsın cnm çok zor.. suçlu çıkarsın aman boşanma sen düzelir takma çok çoçuklarına zaman ayır de en iyisi sen olursun..amam kanunlar olan ülkede yaşadığımızı hatırlarsak çoçuğun birini kreşe verip birine de bakıcı tutub çalışa bilinir dimi? vede sonuçta yalanaların tazminatı çoçukların nafakası bakıcıya yeter o arada zahmetde bulunup daha huzurlu mutlu çoçuk yetiştirilir
işte senin durumda konuşan kadına bile hakketin denmez dediğimde hala siz millete inşallah zorunda kalırsınız diyorsunuz. ve bunların cezasını siz çekiyorsunuz. çoçuba bakan bilen baba siz boşansanızda bakar ztn bizde onu anlatmaya çalışıyoruz maddi durumda sıkıntı yok ya hani kanun var ya nafaka tazminat var ya hani onun gb şeyler ayyyyyyyyyy uyuz oldum ya töbe bi daha yorum atmam
"Eski eşim ır.spıydı,pasaklıydı,55 yıldır ayrı yatıyoduk" biri de farklı anlatsın aga şu boşandıkları kadınları yaw
Şu lafları duyunca ağzınız kulaklarınıza varmasın ayol,tam ş.refsiz adam sözleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?