- 7 Ağustos 2015
- 140
- 60
- 13
- Konu Sahibi Prensveprensesannesi
-
Aslinda bi kackere bende baktim eski esimin facesine. Napti ne etti diye.kadın da nasıl bi kadınmış hem aldatıo eşini hem peşini bırakmıyo.. nasıl bi miğde nasıl bi yüzsüzlük kadında anlamadım gitti. pişkin pişkin bide ayırmak istio sizi belliki. anlattığından çıkardığım kadarıyla eşinin parasına hasta kadın...
bence biran önce biseyler düşünmen lazım eşin ona para yardımı yapmaması lazım. işin cok zor Allah kolaylık versin.. eşin eski karısını sevmiosa bile sırf merakından bakardır instagrama..
Yok kadin kabul ediyo zaten yukarda yazmistim. Elinde kayitta var esimin. Casus programi 5 sn de bir ekran fotografi almis. Onlar bi flash bellekte sakliyo esimYa buda kocasinin bir yalaniysa, belki eski eşi aldatmadi. Maaşallah koca yalan makinasi.
Yok soylemedi hic ki gorusse yada mesaj atsa bana mutlaka iletirdi.bana aradigi zaman neden soylemedigini sordugumda zaten kalp hastasisin uzulmeni istemiyorum diyo. Bilmiyorum aklim cok karisti. Rabbim hayirlisini versin insallah.Banada sanki isin icinde baska bisey var gibi geldi,duygusal bisey oldugunu sanmiyorum ama o kadin sizin bilmediginiz biseyini biliyor olabilir esinizin,ve para yollamassa,irtibatini keserse onunla,herneyse esinizin sirri aciga vermekle tehdit ediyor olabilir baska bisey gelmiyo aklima yani esinizin hala akli onda olsaydi onun yaninda olurdu ve yuzyuze gorusurlerdi bence kadin size esinizle yuzyuze gorustuklerini falan soyledimi?
yani instagram olayı pek onemlı değil bakabilir. ama para yardımı etmesi. acaba eşini bi konuda tehdit mi ediyo kadın acaba. oda mecbur veriyo belkı. aklına turlu turlu seyler geldi bak. bence arabasına takip cihazi bile takdır o derece yanii aklıma başka çözüm gelmiyo. çünkü eşin hic durust davranmıyo baska turlu ogrenemessın.Aslinda bi kackere bende baktim eski esimin facesine. Napti ne etti diye.
Eee tatlim ne yapican. Hayatin sen, eşin ve eski eşle mi gececek. Bermuda seytan ucgeni gibi. Sustukça bu boyle devam eder.Y
Yok kadin kabul ediyo zaten yukarda yazmistim. Elinde kayitta var esimin. Casus programi 5 sn de bir ekran fotografi almis. Onlar bi flash bellekte sakliyo esim
En cok kafami karistoranda bu zaten. Bi dedigimizi iki etmez. Isten cikinca hemen eve gelir. Bunu nerden bildigimi sorarsaniz evde pc de isyerinin kameralarina bakabiliyoruz bir programla. Oradan takip ettigim cok oluyo. Bu konu disinda en ufak bir problemimiz yok zaten.ne diyecegimi bilemedim.
esinin evde sana karsi olan davranislari nasil peki???
ilgilimi?? seninle ve cocuklarinizla neler yapiyorsunuz mesela?
gelip öper mi? sarilir mi? durduk yere yaparmi bu tarz seyleri yada ilgisini nasil gösterir?
yani seviyormu seni bilemedim.
sakladigi cok daha önemli seylerin oldugunu düsündüm bi an.
esine o kadini makemeye verecegini soyleKizlar iyi geceler
benim derdim cok karmasik. Biraz uzun olursa yazi ozurdilrim. Okuyanlarada tesekkur ederim. Biz esimle 5 yil once tanistik. Tanistigimizda karisindan ayrilali 4 ay olmustu ve bana eski karisindan bahsederken cok kotu kelimeler kullanip adini dahi duymak istemiyorum diyordu. X kadin esimi aldatmis evliyken ve esimde yakalamis bunu. Zaten cocuk icin devam ediyordu son 3 yil ayni odada bile yatmadik diyordu. 1.5 yil gorustuk esimle tabi bu arada eski esinden bir cocugu oldugu icinde mecburen telefonda gorusmeleri gerekiyordu arada bir. Cok asik olmustum esime ve ne derse ona inaniyordum. X ariyomu hic dedigim zaman yok aramiyo derdi genelde. 40 yilin basinda cocuk icin ariyo derdi.1.5 yili doldurdugumuzda evlendik. Esimin kendi isyeri var. Ben muhasebe ogretmenligi yapiyordum. Baska yerde calismami istemedi benim yanimda dur hesaplari girip irsaliye kesersin bende sana yine eleman gibi maaş veririm dedi bende kabul ettim. Evliligimizin 2.ayinda isyerinin telefonunu x aradi ve bana olmayacak hakaretler etti. Yuvami yiktin o...pu falan dedi tabi bende cevabini verdim. Ben tanistigimda siz ayrilmistiniz dedim. Bana o beni seviyor hala seni istemiyor falan diyordu ama aldirmiyordum. Sonra bana bi dolu mesaj resmi yolladi. Esimin numarasi hemde. Bende hat detayina baktim gercekten yazmis. Benim hakkimda ben ona mecburum benim icin kocasindan ayrildi falan demis. Halbuki biz tanismadan 2.5 yil once ayrilmistim ben. Esimin yanliz yasadigi eve falan gelmis barismak icin yalvarmis o kadin. Esim ona her ay tonlarca para falan yollamis. Kadin bana bunlarin hepsini ispatladi ve dediki sizi ayirmadan bana huzur yok. Seni ortalik mali yapcam dedi. Esimin cep telefonunu arayip bagira bagira benden o..pu diye soz etti ama esim gik bile demedi. Ben bu olaylarin ustune ayrilmayi dusunurken hamile oldugumu ogrendim. Esim yalvardi yakardi seni seviyorum bidaha asla gorusmem onunla dedi affettim. Ardindan dogum yaptiktan sonra ise gidemiyordum ben ve esime soruyordum x ariyomu diye. Yok deyip bide yeminler ediyordu. Bi sekilde is yerini aradigi ve hatta esimin yine para yolladigini ogrendim. (Bu arada para kesinlikle cocuk icin degil. Cocuga annesi bakmiyor anannesi bakiyor ona veriyoruz biz parayi) neyse vel hasil ben yeni dogum yaptigim icin bunuda affettim ama son sansin dedim. O gunden bu yana pesinede dusmedim acikcasi ve kaza kursunu gibi bi daha hamile kaldim oglum 3 aylikken. Simdi iki cocugumuz var. Bugun tesadufen instegramina bakarken arama yerine x in bas harfini yazar yazmaz onun ciktigini farkettim. Demekki arada bakiyo takip ediyo ne yapip yapmadigini. Ne yapcam ben? Soylesem kesin inkar edecek yine. Cok uzuluyorum yalanlarini duymaktan biktim. Esimi seviyorum ikide cocuk var ama ya gercekten eski esini seviyorsa diye dusununce kahroluyorum. Bi akil verin lutfen.
Eski es konu sahibine telefonda o.....pu diyor. Seni ortalik mali yapicam diyor, siz de konu sahibine saygili olun diyorsunuz. Pessss bi yasima daha girdim. Biri bana boyle bi laf dicek alnini karislarim.Arkadaşlar böyle durumlarda öncelikle doktordan yardım alın. Direk foruma yazdığınız ve forumdan yardım almaya calıştığınızda karşınızda size fikir veren insanlar yetkili yada bilir kişi olmuyor.
Sizi doğruya değil yanlışa gönderiyor.
Bir doktor olarak size önerim şudur;
1. Eşinizin eski eşi, eşinizin cocugunun hala annesidir. Bu yüzden saygı duymak zorundasınız. Bunu başından kabul ediyorsunuz çünkü cocugu olan ve boşanmış bir adamla evleniyorsunuz.
Yeri geldiğinde görüşmeleri normaldir.
2. Eşinizin bu konuda üstüne çok giderseniz onu karşı tarafa doğru itmiş olacaksınız. Ters piskolojiyi unutmayalım.
3. Gelişmiş toplumlarda bu tür olayları pek fazla sorun etmiyorlar çünkü bu şekilde eğitim alıyorlar. Eşiniz sizi sevmese sizinle evlenmezdi. Eski karısına geri dönerdi. Bu şekilde gerçekçi yaklaşın.
İnsanlar geçinememe problemi ile ayrılabilirler ama işin içinde çocuk varsa o iki insan bir ömür boyu görüşmek zorundadır.
Sizin burada bakacağınız olay eşiniz sizinele evlidir buda demek oluyor ki sizi seviyor. Eski karısıyla duygusal bir ilişki yaşamadığı müddetçe bence bir sorun yok.
Siz şuanda eşinizden boşansanız 2 cocugum var demişsiniz görüşmeyecek misiniz?
Saygılar.
Eski es konu sahibine telefonda o.....pu diyor. Seni ortalik mali yapicam diyor, siz de konu sahibine saygili olun diyorsunuz. Pessss bi yasima daha girdim. Biri bana boyle bi laf dicek alnini karislarim.
Tesekkur ederim gercekten benim acimdan faydali bilgiler yazdiginiz icin.ben hicbirzaman cocuk icin para vermesine yada gorusmesine laf edemem. Cunki benim cocuklarimla o cocugu arasinda fark olamaz esim icin. Bunlara ne bwkliyorsam onada yapma hakkina sahip. Epeydir hic sormamda ustelememde. Onu gozumde buyutuyo konumuna dusmek istememArkadaşlar böyle durumlarda öncelikle doktordan yardım alın. Direk foruma yazdığınız ve forumdan yardım almaya calıştığınızda karşınızda size fikir veren insanlar yetkili yada bilir kişi olmuyor.
Sizi doğruya değil yanlışa gönderiyor.
Bir doktor olarak size önerim şudur;
1. Eşinizin eski eşi, eşinizin cocugunun hala annesidir. Bu yüzden saygı duymak zorundasınız. Bunu başından kabul ediyorsunuz çünkü cocugu olan ve boşanmış bir adamla evleniyorsunuz.
Yeri geldiğinde görüşmeleri normaldir.
2. Eşinizin bu konuda üstüne çok giderseniz onu karşı tarafa doğru itmiş olacaksınız. Ters piskolojiyi unutmayalım.
3. Gelişmiş toplumlarda bu tür olayları pek fazla sorun etmiyorlar çünkü bu şekilde eğitim alıyorlar. Eşiniz sizi sevmese sizinle evlenmezdi. Eski karısına geri dönerdi. Bu şekilde gerçekçi yaklaşın.
İnsanlar geçinememe problemi ile ayrılabilirler ama işin içinde çocuk varsa o iki insan bir ömür boyu görüşmek zorundadır.
Sizin burada bakacağınız olay eşiniz sizinele evlidir buda demek oluyor ki sizi seviyor. Eski karısıyla duygusal bir ilişki yaşamadığı müddetçe bence bir sorun yok.
Siz şuanda eşinizden boşansanız 2 cocugum var demişsiniz görüşmeyecek misiniz?
Saygılar.
Allah razi olsun. Cok guzel ozetlediniz anlatmaya calistiklarimiBen bu konuda bosan diye tutturmalarini anlamiyorum. Herkesin sartlari bir degil icinde bulundugu durum bir degil yetistirilis tarzi bir degil. Sizin tahammul edemedeginiz bir seye baskasi tahammul edebilir ve bir adam kotu bir koca diye kotu bir baba olmak zorunda degil. Bu ikisi farkli kavram adam cocuklarini cok seviyor ona iyi davraniyor olabilir. Bosanip cocuklari babasindan ayirmak cocuklar icin sorun teskil edecek olabilir.
Konu sahibi kocasiyla arasinda olan sorunlari cocuklarina yansitmadiklarini soyluyor. Simdi burada boşanmasi cocuklar icin daha iyi olacak gibi klise yorumlar yapmak yersiz. Bosanmak icin her zaman cocuk icin daha hayirli diyemeyiz.
Konu sahibi sana gelince. Kadin yuvani bozmak istiyor bu kesin. Esinle guzelce konus derim sakin sakin.yuz yuze gorusmuyorlar eminim demissin. Belkide kadin esinin merhamet damarini kullanip para yollamasini sagliyor.
Ben ne sekilde olursa olsun gorusmeni sitemiyorum de. Sonucta seninde annenin evine gittigin zaman esin gelmis barismak istemis. Akli o kadanda olsaydi ona giderdi.
Buradan yorum yapmasi kolay tabi. Ne yasadigini sen bilirsin. Zor bir durum gercekten. Insallah cozersin esin ile bu problemi. Allah yardimcin olsun.
Para yardimini biz evlenmeden once yapmisti onada bahane olarak isimizi bozacakti dedi. Evlendikten sonra sadece 1 kere yollamis oda tatile gideceklermis cocuk icin otel parasi falan diye istemisyani instagram olayı pek onemlı değil bakabilir. ama para yardımı etmesi. acaba eşini bi konuda tehdit mi ediyo kadın acaba. oda mecbur veriyo belkı. aklına turlu turlu seyler geldi bak. bence arabasına takip cihazi bile takdır o derece yanii aklıma başka çözüm gelmiyo. çünkü eşin hic durust davranmıyo baska turlu ogrenemessın.
Eee niye bu lafi yutuyor. Versin mahkemeye. Hukuki yollara basvursun. Evde oturup kocami seviyorum diyecegine. Herkes namus icin yasar. Keza ben oyle. Ben verirdim mahkemeye o kesin.Karşısındaki insanın kalitesizliğine ancak yine karşısındaki gibi kalitesiz bir insan iner. Bunu unutmayın.
Tesekkur ederim gercekten benim acimdan faydali bilgiler yazdiginiz icin.ben hicbirzaman cocuk icin para vermesine yada gorusmesine laf edemem. Cunki benim cocuklarimla o cocugu arasinda fark olamaz esim icin. Bunlara ne bwkliyorsam onada yapma hakkina sahip. Epeydir hic sormamda ustelememde. Onu gozumde buyutuyo konumuna dusmek istemem
Cok konustum esimle bu konuyu daha once. Cokta tartistik. Ilk baslarda beni tehdit ediyordu ozaman kizima hamileydim. Cocuklari alip seni kapiya koyarim diyordu. En sonunda bende o g.t ister dedim. Sen sana cifter boynuz takan kadindan alamamissin cocugunu benimkini mi alabilecegini saniyosun dedim. Bidaha oyle bisey demedi. Son zamanlarda para yolluyomu arayip soruyomu bilmiyorum. Arastirmiyorum ve sormuyorumda kendimi uzmemek icin ama iste bugun korkularim,stresim tekrar hortladi
Geçmiş olsun iki eşli bir erkeğiniz var.Kizlar iyi geceler
benim derdim cok karmasik. Biraz uzun olursa yazi ozurdilrim. Okuyanlarada tesekkur ederim. Biz esimle 5 yil once tanistik. Tanistigimizda karisindan ayrilali 4 ay olmustu ve bana eski karisindan bahsederken cok kotu kelimeler kullanip adini dahi duymak istemiyorum diyordu. X kadin esimi aldatmis evliyken ve esimde yakalamis bunu. Zaten cocuk icin devam ediyordu son 3 yil ayni odada bile yatmadik diyordu. 1.5 yil gorustuk esimle tabi bu arada eski esinden bir cocugu oldugu icinde mecburen telefonda gorusmeleri gerekiyordu arada bir. Cok asik olmustum esime ve ne derse ona inaniyordum. X ariyomu hic dedigim zaman yok aramiyo derdi genelde. 40 yilin basinda cocuk icin ariyo derdi.1.5 yili doldurdugumuzda evlendik. Esimin kendi isyeri var. Ben muhasebe ogretmenligi yapiyordum. Baska yerde calismami istemedi benim yanimda dur hesaplari girip irsaliye kesersin bende sana yine eleman gibi maaş veririm dedi bende kabul ettim. Evliligimizin 2.ayinda isyerinin telefonunu x aradi ve bana olmayacak hakaretler etti. Yuvami yiktin o...pu falan dedi tabi bende cevabini verdim. Ben tanistigimda siz ayrilmistiniz dedim. Bana o beni seviyor hala seni istemiyor falan diyordu ama aldirmiyordum. Sonra bana bi dolu mesaj resmi yolladi. Esimin numarasi hemde. Bende hat detayina baktim gercekten yazmis. Benim hakkimda ben ona mecburum benim icin kocasindan ayrildi falan demis. Halbuki biz tanismadan 2.5 yil once ayrilmistim ben. Esimin yanliz yasadigi eve falan gelmis barismak icin yalvarmis o kadin. Esim ona her ay tonlarca para falan yollamis. Kadin bana bunlarin hepsini ispatladi ve dediki sizi ayirmadan bana huzur yok. Seni ortalik mali yapcam dedi. Esimin cep telefonunu arayip bagira bagira benden o..pu diye soz etti ama esim gik bile demedi. Ben bu olaylarin ustune ayrilmayi dusunurken hamile oldugumu ogrendim. Esim yalvardi yakardi seni seviyorum bidaha asla gorusmem onunla dedi affettim. Ardindan dogum yaptiktan sonra ise gidemiyordum ben ve esime soruyordum x ariyomu diye. Yok deyip bide yeminler ediyordu. Bi sekilde is yerini aradigi ve hatta esimin yine para yolladigini ogrendim. (Bu arada para kesinlikle cocuk icin degil. Cocuga annesi bakmiyor anannesi bakiyor ona veriyoruz biz parayi) neyse vel hasil ben yeni dogum yaptigim icin bunuda affettim ama son sansin dedim. O gunden bu yana pesinede dusmedim acikcasi ve kaza kursunu gibi bi daha hamile kaldim oglum 3 aylikken. Simdi iki cocugumuz var. Bugun tesadufen instegramina bakarken arama yerine x in bas harfini yazar yazmaz onun ciktigini farkettim. Demekki arada bakiyo takip ediyo ne yapip yapmadigini. Ne yapcam ben? Soylesem kesin inkar edecek yine. Cok uzuluyorum yalanlarini duymaktan biktim. Esimi seviyorum ikide cocuk var ama ya gercekten eski esini seviyorsa diye dusununce kahroluyorum. Bi akil verin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?