- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- Konu Sahibi Prensveprensesannesi
3. çocuğuda yapın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herseyı gerıde bırakacagınızı varsayıyorumIcimi dokmeye ihtiyac duydum. Cunku anlatacak kimsem yok. Akrabalarimiz ardimizdan hep benim icin kotu yola duser, abimler icin madde bagimlisi olur diye konustular. Onlara zayif noktami veremem. Anneme anlatsam cok uzulur onada kiyamam. Hani bi laf varya derdini dusmana anlatma sevinir, dosta anlatma uzulur diye. O hesap
Haklisiniz . Bu durumdan cocuklarim etkilenmesin diye ne yaninda tartisirim nede goz yasi dokerim. Onlar uyurken konusurum esimle genelde. Zaten yeterince kavga icinde buyudugumden olsa gerek kavga etmeyi sevmem ben. Esimde sesinide yukseltmez bi tokat dahi atmadi bugune kadar. Cocuklarimi etkileyecek durumda olsa zaten cekmem ben onlar icin yasiyorumçoçuk var diğe boşanamıyorum laflarından gerçekten bunaldım yaa. yahu bu çoçuk annesini aldatan, yalanm söyleyen aile içindemi büyümesi daha mantıklı.. çoçuk demeyin ben eşimi seviyorum ne yapsada bana boşanmıycam değin yani... ayrı ailenin çoçuğu olarak yetişe bilirsiniz sizin psikolojinize dokunduysa sizinde çoçuğunuza kötü gelecek diğe birşey yok. çoçuğun asıl psikolojisi anlaşamayan anne babayla aynı evde ortamda yetişmekle oluyor ne oluyorsa büyüyünce yanlış seçimler yapıyor çoçuklarda.. Dediğiniz gibi bir durum varsa ayrılın ve psikolojinizi düzeltip çoçuğunuzu ii birey olarak yetiştirin... Sinir hastası oldum diyorsunuz bu nasıl etkiliyor çoçuğu düşündünüzmü? Yalan dolan olan ailede nasıl yetişiyor çoçuk biliyormusunuz??
TOKAT DAHİ ATMADI demek,,adama melaike demek aman sakın bırakma böyle adamı..çok iyiymiş gerçekten de...Haklisiniz . Bu durumdan cocuklarim etkilenmesin diye ne yaninda tartisirim nede goz yasi dokerim. Onlar uyurken konusurum esimle genelde. Zaten yeterince kavga icinde buyudugumden olsa gerek kavga etmeyi sevmem ben. Esimde sesinide yukseltmez bi tokat dahi atmadi bugune kadar. Cocuklarimi etkileyecek durumda olsa zaten cekmem ben onlar icin yasiyorum
onlar için yaşıyorsanız sizi üzen adamı bence çekmeyin az kendizide sevin kendinizede değer verinHaklisiniz . Bu durumdan cocuklarim etkilenmesin diye ne yaninda tartisirim nede goz yasi dokerim. Onlar uyurken konusurum esimle genelde. Zaten yeterince kavga icinde buyudugumden olsa gerek kavga etmeyi sevmem ben. Esimde sesinide yukseltmez bi tokat dahi atmadi bugune kadar. Cocuklarimi etkileyecek durumda olsa zaten cekmem ben onlar icin yasiyorum
Esim o para olayini biz cikarken yani evlenmeden once yollamis. Yani bana gorusmuyorum para falan vermiyorum diyordu o donemdedeherseyı gerıde bırakacagınızı varsayıyorum
haklı sebeblerınızde var bı bı tercıh ayrıca
fakat kocanızın o kadına avuc avuc para vermesını ne yapacaksınız?
Bilemiyorum demissiniz ya umarim hicbizaman bilmek zorundada kalmazsiniziyi peki bu kadar şey yaşandı,2 küçük çocukla gidecek yerim diyorsunuz anladık..
benim anlamadığım sizi bu şekilde aldatmış bir adamla ,nasıl aynı yatağ giriyorsunuz,eski karısının size küfüler etmesine bile ses çıkaramamış bir adamla nasıl doğumdan hemen sonra berabe oluyorsunuz,basıl içiniz alıyor bilemiyorum..bir de süt korur demişsiniz,nasıl bilmezsiniz korumadığını..interneti kullanmayı bilen insan onu da araştırır bi zahmet bilmyiorsa bile..
Tesekkur ederim ic ferahlatici yorumunuz icin. Allah razi olsunKadinla kocan görüşüyor olsaydi, her şey telde yaşanmazdi.Yüzyüze görüşseler kadin bunu sana hayli hayli anlatirdi.Amaci seni ayirmak olankadin," beraberz haberin sun, al sana ispati" derdi.Kadin çaluşmiyorsa, adam çocuğun hatirina maddi yardimda bulunabilir.Herkes farklidir.
yok ben yaşadım ordan biliyorum,o yüzden nasıl bir ruh haliyle yaptığınızı bilemiyorum dedim..Bilemiyorum demissiniz ya umarim hicbizaman bilmek zorundada kalmazsiniz
Iste orayi bilmek icin zaten benim yasadiklarimi harfiyen yasayip hissettiklerimi hissetmeniz gerekli. Malesef her kiz babasinin prensesi olarak dunyaya gelmiyor ve bi evlilik yuruyecekse bazen bazi seyleri unutmakta gerekiyor. Ister seve seve ister zorlayok ben yaşadım ordan biliyorum,o yüzden nasıl bir ruh haliyle yaptığınızı bilemiyorum dedim..
madem unutmak zorundasınız,o zaman yaşadıklarınızı yaşamanıza gerek yoktu.adamdan ayrılmayacaksanız,kendiniz üzmenin ne manası var? bırakın ilgilenmeyin,eski karısıyla mı görüşüyor,para mı gönderiyoru,siz kendi hayatınıza bakın..kim kime dum duma..adam da bunları bildiği için ayrılmayacağınız bildiği için her şeyi kafasına göre yapıyor..adamla yüzleştikçe daha kötü oluyorsunuz..Iste orayi bilmek icin zaten benim yasadiklarimi harfiyen yasayip hissettiklerimi hissetmeniz gerekli. Malesef her kiz babasinin prensesi olarak dunyaya gelmiyor ve bi evlilik yuruyecekse bazen bazi seyleri unutmakta gerekiyor. Ister seve seve ister zorla
Ben zaten bunlari arastirmiyorum. Dun onun adini gorunce daha once yasadiklarim depresti. Kendime acimakla alakasi yok. Ben nekadar guclu oldugumun farkindayim. Cunku bu evliligi yurutebilmek bosanmaktan cok daha zor.madem unutmak zorundasınız,o zaman yaşadıklarınızı yaşamanıza gerek yoktu.adamdan ayrılmayacaksanız,kendiniz üzmenin ne manası var? bırakın ilgilenmeyin,eski karısıyla mı görüşüyor,para mı gönderiyoru,siz kendi hayatınıza bakın..kim kime dum duma..adam da bunları bildiği için ayrılmayacağınız bildiği için her şeyi kafasına göre yapıyor..adamla yüzleştikçe daha kötü oluyorsunuz..
bi de babasının prensesi olmakla ne ilgisi var,sanki zor büyüyen bir sizsiniz,diğer herkes preneses...önce kendinize acımaktan vazgeçin.
Allah razi olsunAllahtan sabir diliyorum size cok zor bi durum
Ya buda kocasinin bir yalaniysa, belki eski eşi aldatmadi. Maaşallah koca yalan makinasi.kadın da nasıl bi kadınmış hem aldatıo eşini hem peşini bırakmıyo.. nasıl bi miğde nasıl bi yüzsüzlük kadında anlamadım gitti. pişkin pişkin bide ayırmak istio sizi belliki. anlattığından çıkardığım kadarıyla eşinin parasına hasta kadın...
bence biran önce biseyler düşünmen lazım eşin ona para yardımı yapmaması lazım. işin cok zor Allah kolaylık versin.. eşin eski karısını sevmiosa bile sırf merakından bakardır instagrama..
Banada sanki isin icinde baska bisey var gibi geldi,duygusal bisey oldugunu sanmiyorum ama o kadin sizin bilmediginiz biseyini biliyor olabilir esinizin,ve para yollamassa,irtibatini keserse onunla,herneyse esinizin sirri aciga vermekle tehdit ediyor olabilir baska bisey gelmiyo aklima yani esinizin hala akli onda olsaydi onun yaninda olurdu ve yuzyuze gorusurlerdi bence kadin size esinizle yuzyuze gorustuklerini falan soyledimi?Allah razi olsun