- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
aaaa makigosanlmaz:
Tuğrul Bey'in en son yapıcağı şey diğer doktorlara çamur atmak
İnan Tuğrul Bey'i tanısan, yüzyüze görüşsen böyle demezdin
Çok üzüldüm
Biliyorum canım kötü niyetli olmadığınıaa zeynep yanlış anladın orda gülmüşüm bak şaka yapıyorum yoksa sen de yapıyodun da düştüm mü ben?? zaten tuğrul turana yaptırmayı düşünüyorum ben de sadece kafamı karıştıran detaylar var.. öyle düşünsem niye ona yaptırim di mi.. ama bi yandan da sevindim böle demene demek ki o kadar memnunsun tuğrul beyden
:1no2:
noldu melita:)
çok sıkıldım böyle beklemekten cnm yaa. Böyle bekledikçede insanın kafası karışıyo her kafadan bi ses çıkıyo. Diğer konularda herkes farklı bişey söylüyo baksana napıcas bilmiyorum(
Canım biliyorum kolay olmayacaktır ama yinede dry01 arkadaşımızın dediği gibi en azından annen ya da aileden bir başkası bilsin ve mutlaka biri olsun yanında ister kas altı ister kas zarı altı yinede sonuçta ciddi bir operasyon bilmeleri gerekir bence
canım ewt haklısınız ama bilmiyorum zaten annemin bilmesi ewdeki herkesin bilmesi gibi bişey olur zaten hareketlerde kısıtlılık olucak farklı bi şişiklik olucak göğüslerde illaki diğerleride farkedicektir. oyüzden herkesin bilmesi daha mantıklıolur heralde ama işte gelde bu durumu anlaat onlara. çok karışığım napıcam bilmiyorum bunu yaptırmak için ewlenmeyi beklemek istemiyorum beenn mafoldumben
En azından annen bilsin.Zaten geç kabulleniyorlar.Ne zamandır düşündüğünü, seni ne kadar sıktığını anlat.Yavaşça hazırla..Doktorun da güvenilir, seni ameliyat sonrası fazla sıkıntıya sokmayacak biriyse annen daha rahat kabul eder.Babalara gelince "en son babalar duyar"..
melitacım özeden mesaj atamadığımdan sana buradan cevap veriyim dedim...1 sene önce ameliyatımı akın beye yaptırdım.. şu an yaptırdığımdan çok daha memnunum.. gittikçe doğallaştılar.. benim biraz meme dokum vardı.. vücudumda minyon olunca 240 cc bana yettide arttı bile..göğüs altı kesisiyle kasla meme dokusunun arasındaki kas zarı altına yerleştirdi.. elbette ilk günler sıkıntılıydı ama dayanılmayacak gibide değildi..yanında sana yardımcı olacak biri varsa zaten sorunun olmaz..benim birde 3 yaşında oğlum vardı.. onla bile hallettim herşeyimi.. akın bey gerçekten ilgili ve pozitif bir doktor..haftada birgün antalyada ama telefonla ve maille heran ulaşabiliyosun.. zaten burada ortak kullandığı ofisteki elemanlarda sana yardımcı oluyor..onla ilgili herhangi bir olumsuz duygum bir an bile olmadı..ben çok memnunum gerçekten... bazen düşünüyorum 20-30 yıl sonra ne olur acaba memelerim diye...sonrada amaan diyorum yarınımız garantimi.. ben şu an mutluyum ya bana yeter:)) başka sorun varsa da yardımcı olurum canım..sağlıcakla kal:))
melitacım özeden mesaj atamadığımdan sana buradan cevap veriyim dedim...1 sene önce ameliyatımı akın beye yaptırdım.. şu an yaptırdığımdan çok daha memnunum.. gittikçe doğallaştılar.. benim biraz meme dokum vardı.. vücudumda minyon olunca 240 cc bana yettide arttı bile..göğüs altı kesisiyle kasla meme dokusunun arasındaki kas zarı altına yerleştirdi.. elbette ilk günler sıkıntılıydı ama dayanılmayacak gibide değildi..yanında sana yardımcı olacak biri varsa zaten sorunun olmaz..benim birde 3 yaşında oğlum vardı.. onla bile hallettim herşeyimi.. akın bey gerçekten ilgili ve pozitif bir doktor..haftada birgün antalyada ama telefonla ve maille heran ulaşabiliyosun.. zaten burada ortak kullandığı ofisteki elemanlarda sana yardımcı oluyor..onla ilgili herhangi bir olumsuz duygum bir an bile olmadı..ben çok memnunum gerçekten... bazen düşünüyorum 20-30 yıl sonra ne olur acaba memelerim diye...sonrada amaan diyorum yarınımız garantimi.. ben şu an mutluyum ya bana yeter:)) başka sorun varsa da yardımcı olurum canım..sağlıcakla kal:))