Ya bir değil, iki değil çokça başıma geldi. Birgün başıma büyük bir bela açacağım. Hani yapım gereği sakin bir insanım ama karşımdaki haksızken haklı gibi davranınca, başka bir insana dönüşüyorum. Sağından solundan vın diye geçenler, hız sınırına uymayanlar. Bir de üstüne haklıymış gibi geliyorlar. Bir haftada iki tartışma yaşadım. 3 - 4 gün önce filan sinyalimi verdim, şerit değiştiriyorum. Daat diye kornaya basarak biri geldi yanıma, aynaya bak diyor. Dedim aynaya bakıyorum, sen hızını biraz azalt. Çünkü çok hızlı geliyordu. Neyse o yürüdü gitti.
Dünse olay baya büyüyordu. Yine yolda gidiyorum. Yanımdaki araç sağa doğru gelince, bende mecburen sağa doğru geldim. O sıraya, aracımın sağ tarafından, EMNİYET ŞERİDİNDEN sollama yapmaya çalışan bi dengesiz varmış, fark etmedim. Tamam yine de aynaya bakmam lazımdı ama hem ani olarak sağa kaçmam gerekti. Hem en sağdaki araç olduğum için, aynaya bakmadım. Yine bi daaat korna sesi. El kol yapıyor. Bende sağda durdum. Şimdi arabadan inip kavga edenin ehliyetini alma gibi bi olay da var ama dayanamadım. Dedim ki derdin ne? Çemkiriyor ablacım aynana bak vs. kaza yapıyordum.
Bende orası emniyet şeridi. Hem ordan gidiyorsun, hem sağdan sollama yapıyorsun, hem hızın fazla. Bir de üstüne artislik yapıyorsun dedim. Utanmaz daha biz motoru trafikte hızlı ulaşım için kullanıyoruz diyor. İyice çıldırdım, babanın yolu değil. Eşek gibi uyacaksın kurallara, uymuyorsan çemkirme dedim. O da ya git işine dua et kadınsın filan dedi. Erkeksin diye sendem mi korkucam dedim. Plakasını alıp polise şikayet ettim bende. Def ol git başımı belaya sokma dedim.
Niye böyle insanlar ya? Dese ki pardon, hata bende. Hiç ses etmiyeceğim. Ama hem haksız hem de zeytinyağı gibi üste çıkıyor. Haksızken haklı gibi davranan insanlar, beni de insanlıktan çıkarıyor. Siz de hiç trafikte böyle durumlar yaşadınız mı?