haklısın bir yandan ama yaşımız gençse eğer 20- 30 yıl fazla uzak veya yaşlı değil ki? 20 yıl sonra ben 44 olacağım yani orta yaş ve o zmaan tekrar ameliyat yaptırmam gerekecek mi? yani 'tazelenmes'i gerekecek mi silikonlarımızın? eğer öyleyse çok zor olur o yaşta yaaaaoff ooof hep bu sorular yüzünden canım sıkılıypor ve cesaret edemiyorum ya çünkü ben bunu bir dr sormuştum o da 20 yıl sonra tazelense iyi olur diyordu :44:
haklısın bir yandan ama yaşımız gençse eğer 20- 30 yıl fazla uzak veya yaşlı değil ki? 20 yıl sonra ben 44 olacağım yani orta yaş ve o zmaan tekrar ameliyat yaptırmam gerekecek mi? yani 'tazelenmes'i gerekecek mi silikonlarımızın? eğer öyleyse çok zor olur o yaşta yaaaaoff ooof hep bu sorular yüzünden canım sıkılıypor ve cesaret edemiyorum ya çünkü ben bunu bir dr sormuştum o da 20 yıl sonra tazelense iyi olur diyordu :44:
gösterdim de diyor ki bu 40 değildir sizi yiyordur diyor
inanamadı yani sanırım kompleks yaptı , diyor ben kaç tene çocuk doğurdum sizin yüzünüzden bu hale geldim, şimdi de kalktın beni mi beğenmiyorsun diyor
yazık be kadıncağıza
yok ya ne yazığı, çocukla ilgili değil sadece kendine de pek bakmaz annem zaten, bence bahane arıyor kendine ayrıca yemeyi de pek sever
yok ya ne yazığı, çocukla ilgili değil sadece kendine de pek bakmaz annem zaten, bence bahane arıyor kendine ayrıca yemeyi de pek sever
bana yemek demeeeee
ben de pek severim, misal ameliyat için 3 hafta istanbuldaydım, 3 haftada 6 kilo almışım, 2si gitti 4ü hala duruyorve de yaz geldi bileve de 2 hafta sonra tatile çıkıyorum
aslen hangi şehirdesin tatlım? ay ne güzel ya , oh yaptırdın tabi memişleri şimdi de tatile gitcen ha
tadını çıkar tatilin güneşin vs. hatta yerinde olsam üstsüz güneşlenirdim tadı öyle çıkar bence
gösterdim de diyor ki bu 40 değildir sizi yiyordur diyor
inanamadı yani sanırım kompleks yaptı , diyor ben kaç tene çocuk doğurdum sizin yüzünüzden bu hale geldim, şimdi de kalktın beni mi beğenmiyorsun diyor
ayyy sohbete bak süpersiniz kızlarsonuna yetişsemde hepsini okudum annenin yoruma ayrıca bittim kız alex niye yiyon bizi doğruyu söyle 35sin deilmi hııı allah sağlık versin cnm maşallahın var
valla şekerim bu sene 27yi kutlamayı düşünüyorum. zaten kutlamalarda henüz 29un üstüne çıkamadım
gençlerle takılıp genç kalıyorum
Bende bu sene 29 u kutladım Kız Alex,biz hiç yaşlanmayız kızım
sen fazla ileri gitmişsin, hoşuma gitmedi bu durum
valla şekerim bu sene 27yi kutlamayı düşünüyorum. zaten kutlamalarda henüz 29un üstüne çıkamadım
gençlerle takılıp genç kalıyorum