kızlaar bi bakın noluurrr :((

oooo bu yaşta düşündüğün şeye bak, ben 39 yaşında taktırdım, belki silikonu yenilemem ama bi 5-10 sene sonra dikleştiririm diyorum şimdiden. 20-30 seneye neler çıkar neler. yaş 24 iken 44 yaşında zor olurmuş gibi geliyorsa da inan yaş ilerledikçe her şey daha kolay oluyor kime ne ki

teşekkürler cevap için =)
hımm demek öyle oluyor ha daha kolay oluyor yani,
ama yine de keşke de ömürlük olsalardı diyorum....

koptum kız yorumuna
bu arada gerçek yaşımı açılıyorum tatammm, 10 gün sonra 39 oluyorum. henüz 40 olmadım ama ha 39 ha 40
göster bakalım annene ne dicek

gösterdim de diyor ki bu 40 değildir sizi yiyordur diyor
inanamadı yani sanırım kompleks yaptı , diyor ben kaç tene çocuk doğurdum sizin yüzünüzden bu hale geldim, şimdi de kalktın beni mi beğenmiyorsun diyor

Son düzenleme:

yazık be kadıncağıza

bana yemek demeeeee
ben de pek severim, misal ameliyat için 3 hafta istanbuldaydım, 3 haftada 6 kilo almışım, 2si gitti 4ü hala duruyor ve de yaz geldi bileve de 2 hafta sonra tatile çıkıyorum

yok ya ne yazığı, çocukla ilgili değil sadece kendine de pek bakmaz annem zaten, bence bahane arıyor kendine ayrıca yemeyi de pek sever

bana yemek demeeeee
ben de pek severim, misal ameliyat için 3 hafta istanbuldaydım, 3 haftada 6 kilo almışım, 2si gitti 4ü hala duruyor ve de yaz geldi bileve de 2 hafta sonra tatile çıkıyorum

yok ya ne yazığı, çocukla ilgili değil sadece kendine de pek bakmaz annem zaten, bence bahane arıyor kendine ayrıca yemeyi de pek sever

bana yemek demeeeee

bana yemek demeeeee

aslen hangi şehirdesin tatlım? ay ne güzel ya , oh yaptırdın tabi memişleri şimdi de tatile gitcen ha
tadını çıkar tatilin güneşin vs. hatta yerinde olsam üstsüz güneşlenirdim tadı öyle çıkar bence

yurtdışındayım canım benim. evet memişler tatile hazır, popoda fazlalık var ama o da oluversin
ben gençliğimde üstsüz çok güneşlendim maalesef, bomba gibi göğüsleri de o yolda feda ettim sanırım biraz da, güneş maalesef göğüslere hiç iyi değilmiş. ama genç ve güzel memeliyken düşünemedim o yüzden kimseye de tavsiye etmiyorum üstsüz güneşlenmeyi.

ayyy sohbete bak süpersiniz kızlar sonuna yetişsemde hepsini okudum annenin yoruma ayrıca bittim kız alex niye yiyon bizi doğruyu söyle 35sin deilmi hııı allah sağlık versin cnm maşallahın var

valla şekerim bu sene 27yi kutlamayı düşünüyorum. zaten kutlamalarda henüz 29un üstüne çıkamadım
gençlerle takılıp genç kalıyorum

ayyy sohbete bak süpersiniz kızlar sonuna yetişsemde hepsini okudum annenin yoruma ayrıca bittim kız alex niye yiyon bizi doğruyu söyle 35sin deilmi hııı allah sağlık versin cnm maşallahın var

valla şekerim bu sene 27yi kutlamayı düşünüyorum. zaten kutlamalarda henüz 29un üstüne çıkamadım
gençlerle takılıp genç kalıyorum

bence sen 27 yide kutlama kal 26 da ne işin var gidiyorsun okadar ileri
arzum ne 29 u kız ne işin var oralarda in bakim aşağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…