kızlaar bi bakın noluurrr :((

melita

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
858
31
kızlar bende burda okuduğum deneyimlerden cesaret alıp silikon taktırmaya karar verdim. Ancak bu durumu aileme nasıl söyleyebilirim, özellikle babam bu duruma ne der hiçbilmiyorum siz bu aşamada neler yaşadınızz yardım edin nolurrr (

canım benim çevrende güvenebileceğin birine/birilerine haber versen seninle hastanede birlikte olabilecek, onun dışında ailene söylemene gerek yok bence. ameliyat zaten 1 gece yatış gerektiriyor, yinede ameliyat sonrası evde istirahat lazım tabi, bu süreçte bir süre evden uzaklaşmış izlenimi verme şansın varsa (bi arkadaşına kalmaya gitmek vs.) iyi olur, yoksa da sırtım tutuldu falan dersin hareketlerin kısıtlanabilirçünkü bikaç gün. babanla ilişkini bilemiyorum ama söyleme şansın yoksa hiç söylemeden halletmek en iyisi olur sanırım.. ama mutlaka onun dışında aileden biri bilsin.

canım bende öyle düşündüm bi kaçgün arkadaşımda kalırım gibi plan yapıodum ama sonuçta eve geldiğimdee göğüsler büyümüş olucağı için tabii farkedilmezmiii hareketlerdede kısıtlama olucak tabii nasıl olucaak bilmiyorum eyvahedigeldismile

canım görüntüde aman aman değişen bişey olmuyor ki,eskiden dolgulu sütyen ile oluşan görüntü ameliyat sonrasında sporcu sütyeniyle oluyor,merak etme büyüdüğünü,görüntünün değiştiğini kimse anlamaz.. ama hareketlerinde haliyle kısıtlama olacak maalesef

kalemcim sen kas zar altı olmuştun ameliyatı değilmi?? nekadar zaman aldı hareketlerin normale dönmesi??

bende kas zarı altı düşünüyorum açıkçası eğer uygunsa ondan yaptırmak istiyorum. Teşekkür ederim kalemcim haklısın aslında destekli sütyenle nasıl duruyosa normal halide öyle olur heralde. gerçi ödemden dolayı biraz farkeder ama, inşallah sorunsuz atlatabilirim bu durumu opuyorumnanaktan

ameliyata karar vermek önemli bir aşama,ama doktora karar vermek daha da önemli bir aşama... karar verdiğin doktorun sana en uygun yöntem ile yapar ameliyatını.. inşallah herşey istediğin gibi olur

ameliyata karar vermek önemli bir aşama,ama doktora karar vermek daha da önemli bir aşama... karar verdiğin doktorun sana en uygun yöntem ile yapar ameliyatını.. inşallah herşey istediğin gibi olur

cnm şuan için hiçbir doktorlaa görüşmedim ama burda okuduğum yorumlara göre Barış Çakır ağırlıkta şuan benim için yakın bir zamanda kendisinden randevu alıp görüşmek istiyorum. umarım herşey iyi olur boshayallersmile

bnce konusmayıda denemelisin cünkü 1hfta yatıp kalkarken yardım aldım ben cok bi agrı yok tabi ama gözle görünür sekilde kısıtlanıo hareketlerin bende yaptrmadan önce babamdan cok cekiniyordum hayatta izin wermez falan diye söylemektende utanıyordum ama baktım böle mutsuzum inceldigi yerden kopsun dedim anneme söledim oda babamla konustu hiç bekledigim gbi bi tepki wermedi sadece eminmisin dedi bana okdr oldu bitti:) bnce bu yol daha iyi ailenle yaşıyorsan çünkü saklanacak bir ameliyt diil bence en azından annenin haberi olsun derim

son çare olarak heralde bende senin gibi anneme söyliycem büyük ihtimalle. umarım benim babamda seninki gibi tepki verir pek sanmıyorum ama :)) inş. bende en kısa zamanda sizin gibi istediğim şeye kavuşurum opuyorumnanaktan

evet arkadasim ben de dry01'a katiliyorum. Ben de babamdan cok cekiniyordum ama baktim ki olacak gibi degil beni cok mutsuz ediyor dedim soyleyim gitsin. Annemi araci yaptim :) basta karsi cikmis sonra kabul etti. Unutma ki en sert baba bile kizinin uzulmesine dayanamaz.. simdi de ameliyat tarihim yaklastikca annem uzuluyor, bos yere canini acitacaksin diye ( ama buyuk meme istiyorum naapayim yaw :))

kızlar umarım bende sizin kadar şanslı olurum bu konuda.gerçekten ameliyatı fln geçtim en büyük sıkıntı buymuş şuan için. canım sen hangi doktora olucaksın ameliyatını ve ameliyatı nasıl uyguluycak kaç cc takıcak çok soru sordum ama :)

canim ben insallah bu cumartesi Nebil Bozdoğan'a ameliyat oluyorum :)) koltukaltindan ve kas arkasina yuvarlak protez (markasi da mentor olacak cunku 01.04 itibariyle PIP markalar piyasadan toplatilmis) takilacak... kac cc olacagini bilmiyorum cunku daha dr.uma muayene olmadim...ama galiba 250-300 arasi birsey olacak cunku genelde internette o buyukluktekileri begendim...

canım inş ameliyatın ve daha sonrası sorunsuz geçer. opuyorumnanaktan ameliyattan sonra durumunu bize bildir mutlaka :)

canım inş ameliyatın ve daha sonrası sorunsuz geçer. opuyorumnanaktan ameliyattan sonra durumunu bize bildir mutlaka :)

insallah insallah vala dua edin benim icin lutfen :)) ben bu siteden cok ama cok faydalandim onun icin mumkun oldugunca butun gelismeleri yazacam buraya, ameliyat olmayi dusunenlere fikir olsun diye :))

insallah insallah vala dua edin benim icin lutfen :)) ben bu siteden cok ama cok faydalandim onun icin mumkun oldugunca butun gelismeleri yazacam buraya, ameliyat olmayi dusunenlere fikir olsun diye :))

dualarımız seninle cnm.:Saruboceq: şimdi senin heyecandan için içinee sığmıyodur. senin yerinde olsam heyecandan ölmüştüm heraldee :) herşey güzel olucak gözünü kapayıp açıcaksın ve herşey bitmiş olucaak veeee gelsin güzeel memişler zemuszemus

meraba kızlar ben yeni üye oldum ama bayadır takip ediyorum sizi:)) ben henüz ameliyata karar verebildim para biriktirmem gerek( annem pek istemese de ben buna kararlı olduğumu yanımda olmasını istediğimi ama olmasa da ben gene de bu ameliyatı yaptıracağımı söyledim. sevgilim de biliyor destek oluyor hatta istiyor.. sevineyim mi üzüleyim mi buna bilmiyorum ama:) tuğrul turanı düşünüyordum ama ameliyat sonrası 3-4 sene geçmiş birinin yorumlarına hiç rastlamadım ve sarkma olur mu diye korkuyorum çünkü o meme dokusu altını tavsiye ediyor genelde barış çakıra iyi diyorlar ama bilemiyorum

canım sanırım senle aynı durumdayız bende para biriktirme aşamasındayım gerçi okadar para nekadar zamanda birikir bilmiyorum ama:)) ben daha anneme söyledim sadece ablam biliyo onunda söylediği şey şuan takıntığı yaptığım we zamanla unutucağım konusunda yani hiçbiyerden destek yok. hee ben daha sewgilimee söylemedim heralde destek olucak tek kişi o olur :)) cnm bildiğim kadarıyla tuğrul turan ameliyatlarını iyi yapıo ama diğer doktorlara göre fiyatı biraz yukarda ben Barış Çakır ı düşünüyorum açıkçası o kas zarı altı yapıyo ve diğer yöntemlere göre daha acısız bir yöntemmiş. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…