- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
melita kredi çekenleri duymuştum:)) bi de pip marka silikon hakkında çıkan haberleri duydun mu?? tırstım biraz ne yalan sölim
bence de ya bi de memur değilim ki yarın nolacağım belli değil..ama sitelerde pip mentor falan yazıyo ben hala kullanılıyodu diye biliyorum tabi artık kullanılmaz da..sabah annem söyledi böyle böyle olmuş diye..biraz da sevindim açıkcası demek ki direk kestirip atmıyo haberleri takip ediyo dedim:))benim gideceğim doktor o markayı kullanmıyo dedim ben de napim
:)) zaten bi de yaz geliyo( aslında melita sen istanbuldasın keşke ayarlasan bigün muayene olsan hem biz de bişeler öğrenmiş oluruz:))
ya of melita ben 2 sene falan beklemek istemiyorum yaa
keşke kampanya falan yapsalar ya da biyerden hediye kazansam:)) hediye ameliyat da nasıl olcaksa..aman sıyırdım iyice
bilmiyorumkismile bence annene söylemen lasim. baba ne kadar cok anliya bilir bilmiyorum ama bence baba pek bunu anlamamayip izin vermiye bilir annede aslinda ayni sekilde onunda ´pek anliyacagini sanetmiyorum. tabi bu senin ailen icin gecerli degil generel diyorum.. diyelim ki arkdasimda kalacagim diyeceksin senin dedigin gibi büyük biselen geri gelceksin nerden geldiler bunlar diye zorun da ola bilir. himm güzel akadasim bence sen annenlen konusup anlasmayi denemelisin gene de o bilse bare evde zor hareketler cekmende onun sana yardim etmesinde ev halki anlamiya bilirler.. ama annene demesin mutlaka anliyacaktir. saklama bence ondan.. umarim yardimci ola bilmisimdir.
:)) biraz diğerlerine çamur attı gibi onların neden böyle yaptığını inan bilmiyorum umrumda da değil dedi..off bilmiyorum yaa (aman sanki karar versem yarın gidip ameliyat olcakmışım gibi triplere girdim:)) para yok pul yok)) gene de sanki karar verirsem yüküm hafiflicekmiş gibi geliyo..ya bu sene de küçük çocuk bikinisi gibi gezmek istemiyorum ya