cok tesekkur ederim canim darisi isteyen herkesin basina :)) yasadiklarimi mutlaka yazacagim buraya :enbuyukkk:
valla moral oldu bana yalnız değilmişim:)) tuğrul turan 6 milyar dedi bana muayene olamadım ama..en son lenf bezlerim için aptal bi doktora muayene olduğumda sen emin misin 23 yaşında olduğuna 14 yaşında gibisin demişti nasıl ağlamıştım çıkınca beyinsiz adam!! nese benim de ablam ve annem çok saçma bişe yapmak istiyomuşum gibi anlamsız bakışlarla bakıyolar ne zaman konusunu açsam..konuyu da saptırdım bu arada tuğrul turan 30-45 dak gibi bi sürede ameliyatı bitiriyomuş acısız ve kanamasız oluyomuş meme dokusu üzerine koyduğu için..ama sonraki yıllarda göğüs sarkma yapar diye korkuyorum ben..ve evet barış çakırın kas zarı altı yaptığını duymuştum herkes yapamıyomuş sanırım
hadi ya iyimiş o zaman:)) o zaman en iyisi kas zarı altı gibi görünüyo tabi onu da doktor söylemeli ama doktorlar da yapamadığına kötü diyor sanırım..bu arada bana 14 yaşında mısın dediklerinden sonra 10 dan fazla kilo aldım 42 kiloydum o zaman tabi biraz büyüdüler o zamana göre ama hala meme gibi değiller malesef.. valla çok kafam karışık ama tek bildiğim ömür boyu böyle kalmayı istemediğim
kesinlikle katılıyorum evlenince büyür demeleri doğum kontrol hapından zannedersem..ben hap kullanmayı da düşünmüyorum napcaz o zaman?? ayrıca evleninceye kadar geçen zaman benim ömrümden değil mi?? ben kesin kararlıyım valla ama şartlar elvermiyo:)) barış çakır ne kadar ücret istiyomuş biliyo musun?? nedense ısındım o doktora gerçi hiç konuşmadım kendisiyle ama:)
canım Barış bey 5000 e yapıomuş bende burda okuduğum yorumlardan sonraa dediğin gibi ısındım kendisinee aslında aklımda bi o bide Aylin Karanlık vardı ama Aylin hn kas zarı altı yapmıo bildiiğm kadarıyla oyüzden Barış çakır benim için ön planda :)) tabi önce para lazım umarım ben para toplayana kadar zam gelmezz :))delikafadulden
ya ben karışmış olcama ama aylin hanımı önermm,herzaman kasaltı yaptığını söledi bana başka teknik uygulamıo.(istisnalar olablr.)bide illa meme altı kessisini önerio,belliki en ii o tekniği bilio.bence imkanın varsa barış çakır yada tuğrul turan yada teoman doğan. eşimin bayan doktr şartı olmasaydı ben bunları düşünrdm tabi yine sen bilrsin.hayırlısı olsun...
canım Barış bey 5000 e yapıomuş bende burda okuduğum yorumlardan sonraa dediğin gibi ısındım kendisinee aslında aklımda bi o bide Aylin Karanlık vardı ama Aylin hn kas zarı altı yapmıo bildiiğm kadarıyla oyüzden Barış çakır benim için ön planda :)) tabi önce para lazım umarım ben para toplayana kadar zam gelmezz :))delikafadulden
:))) bence de biz biriktirene kadar zamlanır bunlar da..çok pahalı ama yaa(
symgcl sen de yaptırmayı düşünüyo musun?? ben de aylin karanlık düşünmüyorum sadece tuğrul turan ve barışa çakır var aklımda..ama bi yönden de kafam karışık tuğrul turanın yöntemi etkili kısa süreli ve kanamasızsa neden tüm doktorlar bu yöntemi kullanmıyor??bunu telefonda kendisine de sormuştum:)))
:)) biraz diğerlerine çamur attı gibi onların neden böyle yaptığını inan bilmiyorum umrumda da değil dedi..off bilmiyorum yaa (aman sanki karar versem yarın gidip ameliyat olcakmışım gibi triplere girdim:)) para yok pul yok)) gene de sanki karar verirsem yüküm hafiflicekmiş gibi geliyo..ya bu sene de küçük çocuk bikinisi gibi gezmek istemiyorum ya
:)) ben de çok sevindim yalnız olmadığıma.. aynen benim de o kadar parayı biriktirmem alır 2-3 sene bu arada sen kaç yaşındasın ve boy-kilo nasıl?? ablanın da durumu aynı mı? benim ablamın maşallahı var yani tamam çok büyük değil ama benimkiler öyle olsa hiç silikon düşünmezdim şahsen
ya kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum da evlenmeden önce inanın benimde küçücüktü hatta yattığım zaman yok gibilerdi birazda zayıftım tabi şimdi 8 aylık evliyim doğum kontrol hapıda hiç kullanmadım ve gayet hoş oldu göğüslerim biraz kilo aldım bide bence biraz kilo almaya bakın derim
arkadaşlar göğüs büyümesinin evlenmeyle falan ilgisi yok:))) östrojen hormonunda değişim olmuş olabilir senin deniz ben zaten baktırdım hormonlarıma östrojende bi eksiklik yok ama progesteron düşük onun da haliyle etkisi oluyodur.. ve yukarıda yazmıştım 10dan fazla kilo aldım ve göğüslerime çok azı geldi sağolsunlar:))
bu arada melita 23 yaşındayım 1.60 boyum şuan 53 kiloyum ve kendim için sölüyorum kiloyla bi ilgisi yok.43 kiloyken neyse şimdi de biraz fazlası