kızlaar bi bakın noluurrr :((

melita kredi çekenleri duymuştum:)) bi de pip marka silikon hakkında çıkan haberleri duydun mu?? tırstım biraz ne yalan sölim

melita kredi çekenleri duymuştum:)) bi de pip marka silikon hakkında çıkan haberleri duydun mu?? tırstım biraz ne yalan sölim

canım PIP markalar artık kullanılmıyo diye biliyorum onun yerine mentor marka kullanılıyomuş. Kredi çekmek bana pek ii bi fikir olarak gelmiyo çünkü bide onun faizi war öde allah öde bitmez 5000 çekersin geriye 6000 ödersin bence hiç gereği yok biraz daha bekleyebiliriz :))

bence de ya bi de memur değilim ki yarın nolacağım belli değil..ama sitelerde pip mentor falan yazıyo ben hala kullanılıyodu diye biliyorum tabi artık kullanılmaz da..sabah annem söyledi böyle böyle olmuş diye..biraz da sevindim açıkcası demek ki direk kestirip atmıyo haberleri takip ediyo dedim:))benim gideceğim doktor o markayı kullanmıyo dedim ben de napim

bence de ya bi de memur değilim ki yarın nolacağım belli değil..ama sitelerde pip mentor falan yazıyo ben hala kullanılıyodu diye biliyorum tabi artık kullanılmaz da..sabah annem söyledi böyle böyle olmuş diye..biraz da sevindim açıkcası demek ki direk kestirip atmıyo haberleri takip ediyo dedim:))benim gideceğim doktor o markayı kullanmıyo dedim ben de napim

iyi demişsin boşwer :)) walla artık rüyalarımaa bile girmeye başladıı durumum wahim delikafadulden

:)) zaten bi de yaz geliyo:KK43:( aslında melita sen istanbuldasın keşke ayarlasan bigün muayene olsan hem biz de bişeler öğrenmiş oluruz:))

ya noluyo yaa...off göğüs küçültmeye çalışanların yazılarını okuyodum napıyolarsa onları yapmim diye:)) sıcak suyla sabunla yıkıyolarmış iyi geliyomuş..ee bildiğin banyo bu her banyoda küçülceklersee ooo

:)) zaten bi de yaz geliyo:KK43:( aslında melita sen istanbuldasın keşke ayarlasan bigün muayene olsan hem biz de bişeler öğrenmiş oluruz:))

cnm aslında bende muayene olmayı isterim ama şuan para yokkeen elimdee hewesim
kursağımda kalırr kedi gibi geri dönerim :)) parayıı çoğaltıyım hemen muayeneyee gidip
aynı günde ameliyat tarihini belirlemek istiyorum açıkçasıı yani nerden baksan bana 1sene daha lazım
hangimiz önce halledersek birbirimizi bilgilendirelim :))
o göğüs küçültmedee sıcaksuyla fln olucak iş değil cnm yaa sıcak su göğüsü yumuşatır iyicee ama küçültmezz öyle olsa millet göğüs küçültme ameliyatı olmazdııı basardı sıcak suyu :)) oyüzden takmaa bunları kafanaa göğüs büyütmee içinde masaj iyi gelirdiolar ama masajlada ne kadar büyücekkii bilmiyorumkismile

keşke kampanya falan yapsalar ya da biyerden hediye kazansam:)) hediye ameliyat da nasıl olcaksa..aman sıyırdım iyice

keşke kampanya falan yapsalar ya da biyerden hediye kazansam:)) hediye ameliyat da nasıl olcaksa..aman sıyırdım iyice

aslında şöylee piyango fln çıksaa negüzel olurdu dimiii :)))) ama bizi bulmaz öyle şeyler cnm malesef bekle beklee dur işin yoksaa kafamçokkarıştı

şöyle ameliyat oluptaa mutlu olan insanlaraa öylee imreniyorumkiii :KK43:( bizimdee olucakmıı acabaa bigüünnn :sinifsinif:

bilmiyorumkismile bence annene söylemen lasim. baba ne kadar cok anliya bilir bilmiyorum ama bence baba pek bunu anlamamayip izin vermiye bilir annede aslinda ayni sekilde onunda ´pek anliyacagini sanetmiyorum. tabi bu senin ailen icin gecerli degil generel diyorum.. diyelim ki arkdasimda kalacagim diyeceksin senin dedigin gibi büyük biselen geri gelceksin nerden geldiler bunlar diye zorun da ola bilir. himm güzel akadasim bence sen annenlen konusup anlasmayi denemelisin gene de o bilse bare evde zor hareketler cekmende onun sana yardim etmesinde ev halki anlamiya bilirler.. ama annene demesin mutlaka anliyacaktir. saklama bence ondan.. umarim yardimci ola bilmisimdir.

bilmiyorumkismile bence annene söylemen lasim. baba ne kadar cok anliya bilir bilmiyorum ama bence baba pek bunu anlamamayip izin vermiye bilir annede aslinda ayni sekilde onunda ´pek anliyacagini sanetmiyorum. tabi bu senin ailen icin gecerli degil generel diyorum.. diyelim ki arkdasimda kalacagim diyeceksin senin dedigin gibi büyük biselen geri gelceksin nerden geldiler bunlar diye zorun da ola bilir. himm güzel akadasim bence sen annenlen konusup anlasmayi denemelisin gene de o bilse bare evde zor hareketler cekmende onun sana yardim etmesinde ev halki anlamiya bilirler.. ama annene demesin mutlaka anliyacaktir. saklama bence ondan.. umarim yardimci ola bilmisimdir.

saol cnm şuan için sadece ablama
söyledim zaten oda destek çıkmadı ne gerek var saçmalama dedi. ileriki zamanlarda
yawaş yawaş alıştırma yaparak söylemeyi düşünüyorum çünkü 2-3 gün kendi başıma
hiçbişey yapamıycam anlamamaları imkansız. neyse bakalım o günler gelsinde bi düşünücem olayı tekrar :))

merhaba arkadaşlar ben aformunuza yeni kayıt oldum fakat nasıl konu açılacağını bilemedğim için sorumu sizlere sordum benim 13 yaşında bi kızım var göğüslerinin şişmesinden şikayetçi çok fazla stres yaptı bunun normal birşey olduğunu ona nasıl anlatabilirm yada bu şişkinliğin geçmesi için bi çözüm var mı ? şimdiden teşekkürler

Göğüsleri şişti derken büyüdü mü yoksa alerji gibi birşey mi?Tam anlamadım

:)) biraz diğerlerine çamur attı gibi onların neden böyle yaptığını inan bilmiyorum umrumda da değil dedi..off bilmiyorum yaa (aman sanki karar versem yarın gidip ameliyat olcakmışım gibi triplere girdim:)) para yok pul yok)) gene de sanki karar verirsem yüküm hafiflicekmiş gibi geliyo..ya bu sene de küçük çocuk bikinisi gibi gezmek istemiyorum ya

aaaa makigosan:eek:lmaz:
Tuğrul Bey'in en son yapıcağı şey diğer doktorlara çamur atmak
İnan Tuğrul Bey'i tanısan, yüzyüze görüşsen böyle demezdin
Çok üzüldüm

şişkinlik derken nasıl yani göğüsleri büyüyoda bunumu sorun ediyo. ne güzel işte bizde zorla büyütmeye çalışıyoruz hatta üstüne biton para bayılıcas :))

X