- 12 Eylül 2024
- 139
- 41
- 13
- 30
İnsallah canim o kadar negatif gördüm ki buna sevinemiyorum bile yine negatif olacak diye .Hayırlı olsun muhtemelen hamilesin canim
İçini rahatlatmak için yarın kan testi ver istersen. Ben inanıyorum bebeğin inşallah senledir.İnsallah canim o kadar negatif gördüm ki buna sevinemiyorum bile yine negatif olacak diye .
Evet canım yarın veririm çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinİçini rahatlatmak için yarın kan testi ver istersen. Ben inanıyorum bebeğin inşallah senledir.
Ben daha olmadım kahverengi pembe akıntı oldu bakalım hayırlısıKızlar regl oldum ben,tam günümdü zaten.Daha günü gelmeyen şüphesi olanlar umarım siz güzel sonuçlar alırsınız bu ay
İnşallah yerleşmedir canımBen daha olmadım kahverengi pembe akıntı oldu bakalım hayırlısı
İnşallah ama başta kahverengi sonra adet kanamasına dönüşüyor sanki bâzıları damla damla olır yerleşme kanaması yazmıs benim üç gün önce test yapınca silik çizgi gördüm dügün üstü git gel olunca düşük mu oldu acabaİnşallah yerleşmedir canım
Bugün 11.gün ve yine negatifCanım daha senin 10.gün şansın var benim 12.günğm olsa çıkardı bende predictor yaptım.
Bu ay ciddi bir zayıflama programına gireceğim ve ilişki durumunu sık tutacağım. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun elbet zamanı vardır diyorum bende
Genelde yumurtlamadan sonra 14.gün geliyor yani çarşamba günü 30 Nisan diyebilirimKaç gün var sizin regle
Bende 1 haftadır kahverengi akıntı ve beyaz akıntı var test Silik çizgi çıkıyor burda belli olmuyor chat gpt ye attım oda Silik çizgi var diyor acaba nolucak bugün regli günümİnşallah ama başta kahverengi sonra adet kanamasına dönüşüyor sanki bâzıları damla damla olır yerleşme kanaması yazmıs benim üç gün önce test yapınca silik çizgi gördüm dügün üstü git gel olunca düşük mu oldu acaba
Dayanamadım kan verdim canım pozitifİçini rahatlatmak için yarın kan testi ver istersen. Ben inanıyorum bebeğin inşallah senledir.
Ayyyy hayırlı olsunnn çok sevindimmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Dayanamadım kan verdim canım pozitif
Ay sen hamilesin ya şimdi bana dua eder misin? Adete son 3 gün var gebelik haberini bende alayım insallahDayanamadım kan verdim canım pozitif
İnşallah gerek kalmaz canım. Rabbim nasip eder.Bugün 11.gün ve yine negatifbende bu ay diyete başlayacam adet olunca zaten son ayım bir adet sonra tüp bebeğe başlıyoruz
Tabii ki ederim umarım senden de böyle mutlu bir pozitif haber alırızAy sen hamilesin ya şimdi bana dua eder misin? Adete son 3 gün var gebelik haberini bende alayım insallah
Aminnn insallah canimmm.Tabii ki ederim umarım senden de böyle mutlu bir pozitif haber alırız
Selammm ne durumdasınız merak ettimCanım Reglime 3 gün kaldı.
Ama bu ay bence olmadı. Kaçta tane test yaptım negatif.
Test yapmak istiyorum ama olur olmaz üzüleceğim diye yapamıyorum.
Kısmet tabiki Allah’ımın bir bildiği vardır diyorum elbette.
Canım, benimde testler negatif.Kızlar regl oldum ben,tam günümdü zaten.Daha günü gelmeyen şüphesi olanlar umarım siz güzel sonuçlar alırsınız bu ay
Canım gebelik var maşallah.Kızlar merhaba bugün reglin 39.günü adet olacakmış gibi karnımda hareketlilik var ,memelerim aşırı hassas ve dolgunlasti .Bugün test yaptım bir gebenin günlüğü ve prodoctor bi bakar mısınız uzun zamandır ilk defa böyle silik çizgi çıktı .Bir gebenin günlüğü testinde ilk 5 dakikada ,prodoctor da 10 dakikada çıktı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?