Hayırlı olsunnDayanamadım kan verdim canım pozitif
Kaç aydır deniyorsunuz canımBu grupta hamile olanlarla bişey sormak isiyorum,bu ay farklı bunu yaptığım bişey vardı dediğiniz şey oldu mı,Folik asit olur vitamin olur,
Bende içiyorum 1,5 ay oldu ama bu ayda malesef sonuç negatif üzülüyorum
Bencede ama yeni post acılsın bence burdan devam etmek zor olueKesinlikleben burdayımm
Olsun her olmayan işte vardır hayır ins olacak dua edelimSelam Canım, dün Regliye iki gün vardı yine yaptım.
Negatifti
Bu ay bence yok
7ay oldu,malesef henüz bi gebelik elde edemedimKaç aydır deniyorsunuz canım
Nasıl geçti çektirme vs sonucun neydi.Hayır canım yapmadım pcos var düzensiz oyuzden tam bi gecikme bekledim bir de rahim filmi çektirmiştim 7 nisanda o da gecikme yapar diye duymuştum oyüzden pek umudum yoktu açıkçası.
Buraya atınca görüntü çok düşüyo ilkinde bay. RlirginKızlar aciiiil bakınn ilk 2 dakika böyle kaldı şimdide böyle oldu
İnşallah cok teşekkür ederim yeniliycem test sipariş verdim gelsinSen imkanın varsa yenile için rahat etsin. Bence kuruma çizgisi değildi ama yenileyip emin olmak en iyisi.
Ağrı acıolmadi sonuç iyi çıktı tüpler açık ve bi sorun görünmedi .Anaestezisiz devlet hastanesinde yaptırdım .Nasıl geçti çektirme vs sonucun neydi.
Bir de anestezili mi anestezisiz mi?
Ben 3 aydır kullanılıyorum folik asit canım, devam et ona zaten fazlası depolanmıyormuş vücutta.7ay oldu,malesef henüz bi gebelik elde edemedim
İlk defa Folik asit içeren bi vitamin kullanıyorum o da 1,5 ay oldu başlayalı
Evet silik görünüyor acaba üstüne görmemiBakarmısınız
Bilmiyorum ki ne yapsam şaşırdımEvet silik görünüyor acaba üstüne görmemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?