• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

İnşallah yerleşmedir canım 🙏
İnşallah ama başta kahverengi sonra adet kanamasına dönüşüyor sanki bâzıları damla damla olır yerleşme kanaması yazmıs benim üç gün önce test yapınca silik çizgi gördüm dügün üstü git gel olunca düşük mu oldu acaba

Canım daha senin 10.gün şansın var benim 12.günğm olsa çıkardı bende predictor yaptım.
Bu ay ciddi bir zayıflama programına gireceğim ve ilişki durumunu sık tutacağım. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun elbet zamanı vardır diyorum bende
Bugün 11.gün ve yine negatif 😞 bende bu ay diyete başlayacam adet olunca zaten son ayım bir adet sonra tüp bebeğe başlıyoruz

İnşallah ama başta kahverengi sonra adet kanamasına dönüşüyor sanki bâzıları damla damla olır yerleşme kanaması yazmıs benim üç gün önce test yapınca silik çizgi gördüm dügün üstü git gel olunca düşük mu oldu acaba
Bende 1 haftadır kahverengi akıntı ve beyaz akıntı var test Silik çizgi çıkıyor burda belli olmuyor chat gpt ye attım oda Silik çizgi var diyor acaba nolucak bugün regli günüm

Eklentiler

• IMG_5605.webp
    IMG_5605.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 40
Canım Reglime 3 gün kaldı.
Ama bu ay bence olmadı. Kaçta tane test yaptım negatif.
Test yapmak istiyorum ama olur olmaz üzüleceğim diye yapamıyorum.
Kısmet tabiki Allah’ımın bir bildiği vardır diyorum elbette.
Selammm ne durumdasınız merak ettim

Kızlar regl oldum ben,tam günümdü zaten.Daha günü gelmeyen şüphesi olanlar umarım siz güzel sonuçlar alırsınız bu ay🙏
Canım, benimde testler negatif.
Benimde günümde yarın,

Kızlar merhaba bugün reglin 39.günü adet olacakmış gibi karnımda hareketlilik var ,memelerim aşırı hassas ve dolgunlasti .Bugün test yaptım bir gebenin günlüğü ve prodoctor bi bakar mısınız uzun zamandır ilk defa böyle silik çizgi çıktı .Bir gebenin günlüğü testinde ilk 5 dakikada ,prodoctor da 10 dakikada çıktı .
Canım gebelik var maşallah.
Canım Regline gecikmeden yapmışmıydın

Back
X