Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Bende awox yaptım ama negatif 😞 yarın sabah yine yaparım olsa çıkardı ya nebilim öyle düşünüyorum kendim içinde ha geç öğrenende var ama çok nadir
Canım daha senin 10.gün şansın var benim 12.günğm olsa çıkardı bende predictor yaptım.
Bu ay ciddi bir zayıflama programına gireceğim ve ilişki durumunu sık tutacağım. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun elbet zamanı vardır diyorum bende

Moral bozacak ne dedim acaba ben de burdaysam ben de stresliyim kimsenın net bı şey yaşadığı yok.ne amaçla sorduğum belli zaten ona göre bi şey dıyecektım! herkes birbirine soruyor size ne yansıttım acaba ınsallah güzel artar demısım başında farkındaysanız neyse beni hiç sormadı sayın diğer bekleyen arkadaşlar inşallah gönlünüzce her şey ben daha sormuyorum bi şey.
Birbirimizi üzmeyelim. Ben sürekli soruyorum herkese değer iyi mi diye o yüzden daha hassasım bu konuda kusura bakmayın. Allah hepimize hayırlı evlat versin.

Bende ovülosyon testleri yapıyorum 1 haftadır başta netti iki gündür silik çıkıyor neden acaba

Kızlar merhaba böyle kuruma çizgisi olur mu yardımcı olur musunuz daha önce hiç böyle olmamıştı

Eklentiler

• IMG-20250426-WA0010.webp
    IMG-20250426-WA0010.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 33
Sil
Bence var,hangi marka ve kaç dakika sonra gördün cansilik çizgiyi hemen gördüm ama sonra çöpe attım tekrar aklıma geldi çıkarınca baktım daha belirgin olmuş atmadım kaldırdım bugün aklıma geldi bakayım dedim şok oldum hiç böyle kuruma çizgisi olmamıştı bende

Bence var,hangi marka ve kaç dakika sonra gördün canım
Pardon yanlış yazmışım orda ya önce baktım silik çizgiyi bende çöpe attım sonrada aklıma geldi çıkardım baktım belirgin olmuş bende kaldrdim bugun aklıma geldi bakayım dedim şok oldum hiç böyle bir kuruma çizgisi yasamamistim

Pardon yanlış yazmışım orda ya önce baktım silik çizgiyi bende çöpe attım sonrada aklıma geldi çıkardım baktım belirgin olmuş bende kaldrdim bugun aklıma geldi bakayım dedim şok oldum hiç böyle bir kuruma çizgisi yasamamistim
Bi su tutsana gidecek mi

Kuruma çizgisi mi diye sorduğunuz çizginin üzerine su tutarsanız, hala duruyorsa kuruma çizgisi değildir diyorlar
Böyle siliklesti çizgi halen duruyor sadece siliklesti

Eklentiler

• IMG-20250427-WA0002.webp
    IMG-20250427-WA0002.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG-20250427-WA0001.webp
    IMG-20250427-WA0001.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG-20250427-WA0000.webp
    IMG-20250427-WA0000.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 17
Kuruma çizgisi mi diye sorduğunuz çizginin üzerine su tutarsanız, hala duruyorsa kuruma çizgisi değildir diyorlar
Buraya atınca kalitesini düşüyor anlamadım çizgi hiç görünmüyor amaa bendeki fotoğrafta görünüyor ya cildircam

Kızlar merhaba bugün reglin 39.günü adet olacakmış gibi karnımda hareketlilik var ,memelerim aşırı hassas ve dolgunlasti .Bugün test yaptım bir gebenin günlüğü ve prodoctor bi bakar mısınız uzun zamandır ilk defa böyle silik çizgi çıktı .Bir gebenin günlüğü testinde ilk 5 dakikada ,prodoctor da 10 dakikada çıktı .

Eklentiler

• IMG_5597.webp
    IMG_5597.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_5600.webp
    IMG_5600.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar merhaba bugün reglin 39.günü adet olacakmış gibi karnımda hareketlilik var ,memelerim aşırı hassas ve dolgunlasti .Bugün test yaptım bir gebenin günlüğü ve prodoctor bi bakar mısınız uzun zamandır ilk defa böyle silik çizgi çıktı .Bir gebenin günlüğü testinde ilk 5 dakikada ,prodoctor da 10 dakikada çıktı .
Hayırlı olsun muhtemelen hamilesin canim

Back
X