Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Kızlar perşembe beta vermiştim 6.71 çıkmıştı bugün de verdim 30.7. Ne diyorsunuz
İnşallah güzel artar Adete kaç gün vardı bi de yumurtlamadan kaç gün geçti benım değeri cok yüksek sizinkine göre merak ettim geç dollenme mı dıye

İnşallah güzel artar Adete kaç gün vardı bi de yumurtlamadan kaç gün geçti benım değeri cok yüksek sizinkine göre merak ettim geç dollenme mı dıye
Sağ olun ya moralim keyfim hep tazelendi değerlerinizin yüksek olmasına sevindim geç döllenme değil yumurtlama gününde oldu, muhtemelen adetim de normalde yarın. 30.7 çıktı bugünkü değer. Moral bozacak tarzda şeyleri yazmamaya çalışın lütfen tahmin edersiniz herkes için stresli günler.

Hiç moralinizi bozacak bir şey yok, önemli olan kaç çıktığı değil artması sizin de çok güzel artmış, herkesin farklı olabilir, inşallah daha da artıp çok güzel olacak

Benimkine de bakabilir misiniz

Regliden bir gün önce 34 beta ile oğlumu öğrendim.
O yüzden canım değerin çok çok normal sen şuan hepppp güzel düşün güzel olsun tamam mıııı canım

Regliden bir gün önce 34 beta ile oğlumu öğrendim.
O yüzden canım değerin çok çok normal sen şuan hepppp güzel düşün güzel olsun tamam mıııı canım
Ay çok tatlısınız teşekkür ederim dediğiniz gibi hep olumlu düşünüyorum Allahım hayırlısını versin

Hiç moralinizi bozacak bir şey yok, önemli olan kaç çıktığı değil artması sizin de çok güzel artmış, herkesin farklı olabilir, inşallah daha da artıp çok güzel olacak
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur

Moral bozacak ne dedim acaba ben de burdaysam ben de stresliyim kimsenın net bı şey yaşadığı yok.ne amaçla sorduğum belli zaten ona göre bi şey dıyecektım! herkes birbirine soruyor size ne yansıttım acaba ınsallah güzel artar demısım başında farkındaysanız neyse beni hiç sormadı sayın diğer bekleyen arkadaşlar inşallah gönlünüzce her şey ben daha sormuyorum bi şey.

Canım yaptım yine negatif ((( çok üzüldüm ya. Regliye 2 gün kaldı bence artık yok.
Predictor test ile yaptım.
Olsa çıkardı bence
Bende awox yaptım ama negatif yarın sabah yine yaparım olsa çıkardı ya nebilim öyle düşünüyorum kendim içinde ha geç öğrenende var ama çok nadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…