Bu şekilde görünüyor muCanım ben çizgiyi göremedim tekrar başka fotoğraf atarsan daha iyi bakarız
Teşekkür ederim pazartesi de randevu aldım bakalım doktor ne diyecekÇoook iyi canım,
Tebrik ederim. Yükseliş çok güzel
Tebrik ederim sağlıkla artsın ve sağlıkla gelsin inşallahTeşekkür ederim pazartesi de randevu aldım bakalım doktor ne diyecek
Ayy inşallah çok dua edin nolur banaTebrik ederim sağlıkla artsın ve sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah güzel artar Adete kaç gün vardı bi de yumurtlamadan kaç gün geçti benım değeri cok yüksek sizinkine göre merak ettim geç dollenme mı dıyeKızlar perşembe beta vermiştim 6.71 çıkmıştı bugün de verdim 30.7. Ne diyorsunuz
Kanda da mı 10.gündü10.gün çıktı testler de silikti ama daily comfort diye bi testte baya görmüştüm sanırım hassasiyeti daha yüksek
Evet hem evde gördüm sonra aynı gün kan verdimKanda da mı 10.gündü
Sağ olun ya moralim keyfim hep tazelendiİnşallah güzel artar Adete kaç gün vardı bi de yumurtlamadan kaç gün geçti benım değeri cok yüksek sizinkine göre merak ettim geç dollenme mı dıye
Hiç moralinizi bozacak bir şey yok, önemli olan kaç çıktığı değil artması sizin de çok güzel artmış, herkesin farklı olabilir, inşallah daha da artıp çok güzel olacakSağ olun ya moralim keyfim hep tazelendideğerlerinizin yüksek olmasına sevindim geç döllenme değil yumurtlama gününde oldu, muhtemelen adetim de normalde yarın. 30.7 çıktı bugünkü değer. Moral bozacak tarzda şeyleri yazmamaya çalışın lütfen tahmin edersiniz herkes için stresli günler.
Benimkine de bakabilir misinizKızlar merhaba, benim sat 31 mart, ovulasyon pik 15 nisan, 24 ünde kan verdim negatif ama bugün içime kurt düştü predictor erken gebelik testi yaptım. Bat 29 - 30 nisan. İkinci çizgi direkt çıktı ama sonra silikleşti bakar mısınız bir
Gayet güzel 2 günde 2 katı artmalı diyorlar yaKızlar perşembe beta vermiştim 6.71 çıkmıştı bugün de verdim 30.7. Ne diyorsunuz
Canım yaptım yine negatifBir test yapsaydın keşke
Regliden bir gün önce 34 beta ile oğlumu öğrendim.Sağ olun ya moralim keyfim hep tazelendideğerlerinizin yüksek olmasına sevindim geç döllenme değil yumurtlama gününde oldu, muhtemelen adetim de normalde yarın. 30.7 çıktı bugünkü değer. Moral bozacak tarzda şeyleri yazmamaya çalışın lütfen tahmin edersiniz herkes için stresli günler.
Valla bugün yarındı tam bilemiyodum son zamanlardaGayet güzel 2 günde 2 katı artmalı diyorlar yabat hangi gündü sizin?
Ay çok tatlısınız teşekkür ederim dediğiniz gibi hep olumlu düşünüyorum Allahım hayırlısını versinRegliden bir gün önce 34 beta ile oğlumu öğrendim.
O yüzden canım değerin çok çok normal sen şuan hepppp güzel düşün güzel olsun tamam mıııı canım
Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olurHiç moralinizi bozacak bir şey yok, önemli olan kaç çıktığı değil artması sizin de çok güzel artmış, herkesin farklı olabilir, inşallah daha da artıp çok güzel olacak
Sağ olun ya moralim keyfim hep tazelendideğerlerinizin yüksek olmasına sevindim geç döllenme değil yumurtlama gününde oldu, muhtemelen adetim de normalde yarın. 30.7 çıktı bugünkü değer. Moral bozacak tarzda şeyleri yazmamaya çalışın lütfen tahmin edersiniz herkes için stresli günler.
Moral bozacak ne dedim acaba ben de burdaysam ben de stresliyim kimsenın net bı şey yaşadığı yok.ne amaçla sorduğum belli zaten ona göre bi şey dıyecektım! herkes birbirine soruyor size ne yansıttım acaba ınsallah güzel artar demısım başında farkındaysanız neyse beni hiç sormadı sayın diğer bekleyen arkadaşlar inşallah gönlünüzce her şey ben daha sormuyorum bi şey.Sağ olun ya moralim keyfim hep tazelendideğerlerinizin yüksek olmasına sevindim geç döllenme değil yumurtlama gününde oldu, muhtemelen adetim de normalde yarın. 30.7 çıktı bugünkü değer. Moral bozacak tarzda şeyleri yazmamaya çalışın lütfen tahmin edersiniz herkes için stresli günler.
Ben yapamadım testim yok26 Nisan regl az kaldı
Bende awox yaptım ama negatifCanım yaptım yine negatif((( çok üzüldüm ya. Regliye 2 gün kaldı bence artık yok.
Predictor test ile yaptım.
Olsa çıkardı bence
Kaç gün var sizin regleBende awox yaptım ama negatifyarın sabah yine yaparım olsa çıkardı ya nebilim öyle düşünüyorum kendim içinde ha geç öğrenende var ama çok nadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?