Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verme durumun varsa ver canımBilmiyorum ki ne yapsam şaşırdım
Yalancı pozıtıf olabılırmı?
Artımet marka eczacıya sordum yalancı cıkarıyomus dedım hıc oyle sıkayet duymadık ıkı senedır satıyoruz dedi
Gidicem birazdan acile teşekkür ederim cevapladıgınız içinKan verme durumun varsa ver canım
Sonucu merakla bekliyorumGidicem birazdan acile teşekkür ederim cevapladıgınız için
Simge sence gitmelimiyim bekleyeyimmi ne yapayım şaşırdım hiç böyle bişey gelmedi başımaSonucu merakla bekliyorum
Sol kasığım ara ara agrıyo yumurtlamamı var adet bitiminde olurmu hiç böyle bişeySonucu merakla bekliyorum
Gitmelisin bence degisik durum çünküSimge sence gitmelimiyim bekleyeyimmi ne yapayım şaşırdım hiç böyle bişey gelmedi başıma
Olabilir tabiki baska seyde olabilirSol kasığım ara ara agrıyo yumurtlamamı var adet bitiminde olurmu hiç böyle bişey
Dişçide randevumda var eşim bekleyelim diyo ama agrım varOlabilir tabiki baska seyde olabilir
Ay Allah korusunVardi ise düşükte olabilir
Bence soru işareti yaşamamak için imkanınız varsa kan verin,kafanıza diğer türlü takılacakAy Allah korusun![]()
Evet evet devam edeceğim,Ben 3 aydır kullanılıyorum folik asit canım, devam et ona zaten fazlası depolanmıyormuş vücutta.
Eşim bekleyelım dedi ya bı kac gun dahaBence soru işareti yaşamamak için imkanınız varsa kan verin,kafanıza diğer türlü takılacak
Bu sefer Farklı bir markayla mı deneseniz acaba? Daha güvenilir hangisiyse ondan belki?Eşim bekleyelım dedi ya bı kac gun daha
Yalancı poztıfde olabılır belkıde bı kac gun gecsın yıne test yapıcam evde olmadı gıdıcem
Erken gebelik testleri varya ondan deneyeyım dıyorum salı günü falanBu sefer Farklı bir markayla mı deneseniz acaba? Daha güvenilir hangisiyse ondan belki?
Merhaba benimde gecikmemin 2. Gunu bugunde olmazsam eger 3. Gun olcak bazen 1 gun oynuyor diye cok takılmadım ama 2 derken bugunde olmazsam 3 olcak bende bugun sabah ilk idrarimla test yaptim erken gebelik testi negatifti ama fazlaca belirtim var planlı bi gebelik degil yarin da regl olmazsam kan vericem ama merak ettim ya sizin nasil gidiyor benimde sizinki gibi olur mu acabaEvet iki gün önce yaptigimda negatifti bugün pozitif çıktı
Cok tesekkur ederim aminn hayırlısı herseyınBencede bir de ondan deneyin. Hayırlısı olsun inşallah![]()