Kızlaaarrr regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

Canım gebelik var maşallah.
Canım Regline gecikmeden yapmışmıydın
Hayır canım yapmadım pcos var düzensiz oyuzden tam bi gecikme bekledim bir de rahim filmi çektirmiştim 7 nisanda o da gecikme yapar diye duymuştum oyüzden pek umudum yoktu açıkçası.

Bu grupta hamile olanlarla bişey sormak isiyorum,bu ay farklı bunu yaptığım bişey vardı dediğiniz şey oldu mı,Folik asit olur vitamin olur,
Bende içiyorum 1,5 ay oldu ama bu ayda malesef sonuç negatif üzülüyorum

Kızlar son adet tarihim 26 Mart
Bu ay taşınma telaşım olduğu için hiç ilişki yaşayamadım sadece 2 kere o da hiç umursamadım bile bu ay telaştan olmaz falan diye düşündüm sadece reglime yakın hatta reglime 3 4 ya da 5 olması lazım ona yakın gün aşırı ilişkim oldu şimdi de reglim 4 gün gecikti ve hiçbir belirtim yok ne göğüs şişkinliği ne de başka bişey kan mı versem bilemedim

Bende 1 haftadır kahverengi akıntı ve beyaz akıntı var test Silik çizgi çıkıyor burda belli olmuyor chat gpt ye attım oda Silik çizgi var diyor acaba nolucak bugün regli günüm
Bu ayda hamilelik olmazsa Dr gıdecem 3 ay önce perde ameliyat oldum hormanlara baktırım sıkıntı çıkmazsa oluruna bırakcaz peşine duştukce daha da stres oluyor ve gebelikte oluşmuyor hayırlısı bakalım 3 yıllık yeni evliyiz

Bende 1 haftadır kahverengi akıntı ve beyaz akıntı var test Silik çizgi çıkıyor burda belli olmuyor chat gpt ye attım oda Silik çizgi var diyor acaba nolucak bugün regli günüm
Hayırlısı senin olur inşallah çokta kafaya takmamak lazım

Bence planlı gebelik olduğu zaman stres daha fazla oluyor ve bu hormonları etkiliyor ister istemez Yalancı gebelik bütün belirtileri yaşıyoruz sonra adet oluyoruz üzülerek ve ben bundan sonra hiç planlamadan önüme bakacağım Çünkü stres bayağı etkiliyor ister istemez

Merhaba herkese. Benim normalde adet döngüm 30 gündür ancak ocaktan sonra şubatta 5 gün martta da 2 gün gecikmem oldu. 30 günlük döngüye göre bugün adet olmam gerekli ama kullandığım uygulama 29u gösteriyor. Ben bugün adet olmadım hala hatta hiç belirtim yok. 23 nisanda pembe akıntım oldu ama vajinal fitil de kullanmıştım bittiğinin ertesi günüydü o sebeple de akıntım olmuş olabilir. 25 nisanda kan verdim negatif çıktı hala pozitife dönme şansı var mıdır sizce ? İnanılmaz göğüs ağrım sıcak basması ve sağ yumurtalık kısmında hep aynı yerde batma var. Yorum yaparsanız sevinirim

Test yaptınız mı evde

Aşırı derecede goguslerde sızlama hassasiyet 4–5 gündür devam ediyordu .Biraz da dolgunlasmisti .son iki gündür çok fazla gazım vardı .Ara ara sıcak basmalari oluyordu ama elim ve ayaklarım soguktu .
Siz regli geçtiğinde yaptığınız zaman negatifti sonra dan mı pozitife dönmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…