- 12 Eylül 2024
- 142
- 45
- 13
- 30
Hayır canım yapmadım pcos var düzensiz oyuzden tam bi gecikme bekledim bir de rahim filmi çektirmiştim 7 nisanda o da gecikme yapar diye duymuştum oyüzden pek umudum yoktu açıkçası.Canım gebelik var maşallah.
Canım Regline gecikmeden yapmışmıydın
Belitriniz varmıydıHayır canım yapmadım pcos var düzensiz oyuzden tam bi gecikme bekledim bir de rahim filmi çektirmiştim 7 nisanda o da gecikme yapar diye duymuştum oyüzden pek umudum yoktu açıkçası.
KesinlikleKızlar bence yine bu ekip hamiş olmayanlarla diğer ay takipte kalalım
Bencede ☺Kızlar bence yine bu ekip hamiş olmayanlarla diğer ay takipte kalalım
Bu ayda hamilelik olmazsa Dr gıdecem 3 ay önce perde ameliyat oldum hormanlara baktırım sıkıntı çıkmazsa oluruna bırakcaz peşine duştukce daha da stres oluyor ve gebelikte oluşmuyor hayırlısı bakalım 3 yıllık yeni evliyizBende 1 haftadır kahverengi akıntı ve beyaz akıntı var test Silik çizgi çıkıyor burda belli olmuyor chat gpt ye attım oda Silik çizgi var diyor acaba nolucak bugün regli günüm
Hayırlısı senin olur inşallah çokta kafaya takmamak lazımBende 1 haftadır kahverengi akıntı ve beyaz akıntı var test Silik çizgi çıkıyor burda belli olmuyor chat gpt ye attım oda Silik çizgi var diyor acaba nolucak bugün regli günüm
Tebrikler darısı tüm isteyen annelereDayanamadım kan verdim canım pozitif
Ben eleniyor gibiyimSelammm ne durumdasınız merak ettim
Dayanamadım kan verdim canım pozitifpazar günü hastanede acil kısmında test alınıyor mu Maraş'ta almıyor hastane
Sen imkanın varsa yenile için rahat etsin. Bence kuruma çizgisi değildi ama yenileyip emin olmak en iyisi.Böyle siliklesti çizgi halen duruyor sadece siliklesti
Aşırı derecede goguslerde sızlama hassasiyet 4–5 gündür devam ediyordu .Biraz da dolgunlasmisti .son iki gündür çok fazla gazım vardı .Ara ara sıcak basmalari oluyordu ama elim ve ayaklarım soguktu .Belitriniz varmıydı
Test yaptınız mı evdeKızlar son adet tarihim 26 Mart
Bu ay taşınma telaşım olduğu için hiç ilişki yaşayamadım sadece 2 kere o da hiç umursamadım bile bu ay telaştan olmaz falan diye düşündüm sadece reglime yakın hatta reglime 3 4 ya da 5 olması lazım ona yakın gün aşırı ilişkim oldu şimdi de reglim 4 gün gecikti ve hiçbir belirtim yok ne göğüs şişkinliği ne de başka bişey kan mı versem bilemedim
Siz regli geçtiğinde yaptığınız zaman negatifti sonra dan mı pozitife dönmüştüAşırı derecede goguslerde sızlama hassasiyet 4–5 gündür devam ediyordu .Biraz da dolgunlasmisti .son iki gündür çok fazla gazım vardı .Ara ara sıcak basmalari oluyordu ama elim ve ayaklarım soguktu .
Yok hiç yapmadım yanıltıyor diye kendimi üzmek istemedim açıkçasıTest yaptınız mı evde
Evet iki gün önce yaptigimda negatifti bugün pozitif çıktıSiz regli geçtiğinde yaptığınız zaman negatifti sonra dan mı pozitife dönmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?