Yorumunuz için teşekkür ederim. Bende öyle düşündüm en azından o gün kızımın yanında stresli mutsuz bi annesi olmaz. Herkesten uzak en doğru tercih gibiBence kızın zaten küçük neyin ne olduğunun partinin kutlamanın bilincinde olmayacak. Bu saatten sonra hazırlansan da içine sinmeyecek belli. Bence üçünüz gitmesi daha mantıklı bir fikir. En azından içinize siner. O gün size dair fotoğraflar çekerek de kızınıza anı bırakabilirsiniz. Daha sonra aklı erdiği takdirde dilediğiniz gibi bir parti hazırlarsınız. Güzel gününüzde bu ortamda hiçte parti hazırlayacağım deyip tadınızı kaçırmayın derim. Ve bir dahakine organize edip sonrasında kayınvalidenize haber verin. Davet edeceğiniz insanlara karışacak fırsat bulamasın. O gün yaptıkları kıytırık doğum gününü de kulak ardı edin. Boşverin
Sanırım bende böyle birşey yapmak istiyorum. Yorumunuz için teşekkürlerEşimi seviyorum
sırf bu ilk doğum günü teranesinden uzak olalım diye o hafta tatile gittik
akşam da bir pastanede oturup tek porsiyonluk pasta ve bir mum sipariş ettik
oğlum üfledi foto çektik hatta çevreden çocuklar vs de alkışladı
eşim bu da gereksiz zaten çocuk anlamaz dedi ama ilerde sorarsa böyle yapmıştık deriz dedim
o organizayonlu başka çocuklu kutlamalar 4 ve üstü yaşlarda çocuğa anlam ifade ediyor
o zaman özeniyorlar o başkasınınkine gittiği için
o zaman yaparsın
bu arada annen ve kv arasında ne geçti bilemem de bir torunlarının doğum gününde güzelce duramayacak mı koca koca kadınlar bir arada
Hevesimi çok kaçırdı çünkü. Daha önce mevlütte de kaçırmıştı. Aldığım puantiyeli peçetelere kadar laf etmişti. O peçeteleri misafirlere vermemek için binbir takla atmıştı. Onlara gerek yokmuş. Annemin aldıklarının fazlalığına kadar konuşmuştu.Hevesiniz varsa niye yapmıyorsunuz?
Kayınvalide 2 olumsuz laf etti diye niye vazgeçilir mi?
Davet edersiniz gelirse kendi bilir, ona neymiş gerekli mi değil mi.
Anneniz de kayınvalideniz var diye niye gelmiyor, saç saç baş başa girecek değillerdir heralde.
Torun için gelebilirler ne yaşandı arada bilemiyorum ama.
Ki bunları böyle etkinlikleri çok sevmeyen biri olarak söylüyorum, hevesim varsa yapardım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?