Tşk ederim kremi pansuman filan bittikten sonra iz için mi kullanmıştınızCanım oncelikle geçmiş olsun. acıyı alması bakımından kantaron yağı birebir. Iz kalmasın diye de Contratubex kremin üstüne tanımam. Benim iki bacağımdaki kocaman çay yanıklarıni geçirdi. caydanlik devrilmisti bacağıma. Doktora danis uygun gorurse yazdır. Normal almaya kalkınca cok pahali
benimde kücükken dökülmüstü .bazı kremler daha cok iz yapıyo ona dikkat edin iz kalır cınku zaten deri soyulmus .ama az bir iz .bununla gecmis olmus en azndan yüzü eli degil . bende hatrlıyorum cok kötü acıydı . kendinizi üzmeyinSlm bayanlar moralim çok bozuk 2 yaşındaki kızımın bacağına çay döküldü ...2 bardak çay ben ve eşime hazırladım koydum oturma odasına eşim güya kızıma bakıyo ..tabi bide kızım çaya filan yaklaşmazdı, sıcak olduğu için ...kızımda çay istedi ona da getirmeye gittim mutfağa kızım koştu!eşimde kızım dur! demesiyle tepsiye basmış.... çay bacağına denk gelmiş cildi soyuldu hemen soğuk suya tuttuk 5-10 filan ,sonra acile götürdük ..krem filan sürüp sargı beziyle sardılar ,sabah çocuk cerrahına götürün dediler. çok kötüyüm! yavrum çok ağladı !kaç gün sürer acısı daha çok küçük ''annesi bak cız oldu diyo' bide iz kalmasından çok korkuyorum siz bilirsiniz belki çok ağır yanık değil ama cildi soyuldu sizce iz kalırmı yarın cerraha da sorucam ama sizde yardımcı olursanız sevinirim
Tşk ederim İz kaldı mı pekiBardaktan cay dökülmüş çok sıcak oldugunu sanmıyorum korkmayın sakın kısa surede iyileşecektr. Kucukken benimde basıma geldi ama benim ocaktan yeni alınmış çok sıcak çaydanlıktı. İnşallah kızınız yakın zamanda iyileşecektr. Bana annem ilaç yapmıştı zeytinyağı ile mumu 5 kere pişirip soğutmştu. Her pişirdiğinde soğutup tekrar pişirmişti tam 5 kere. O ilaç benm ayağımı vok rahatlayıtordu yanıktan dolayı insanın ayağı cok geriliyor o yumuşacık yapıyordu
Çok sağolun Amin rabbim tüm çocukları korusunOyy yerim onu kıyamamm
Öpün benim icin lütfen.
Cok üzülüyorum cocukların canı yanınca.
Onlara birsey olmasın
Kaldı ama cok az. Başkası görse anlamaz. ben bildiğim için görüyorum. Benim ki çok ağır yanıktı canım kızında iz kalmaz üzülme sakınTşk ederim İz kaldı mı peki
Aynen bende iz yapmasından çok korkuyorum inşallah kalmazbenimde kücükken dökülmüstü .bazı kremler daha cok iz yapıyo ona dikkat edin iz kalır cınku zaten deri soyulmus .ama az bir iz .bununla gecmis olmus en azndan yüzü eli degil . bende hatrlıyorum cok kötü acıydı . kendinizi üzmeyin
İnşallah Can'ım sağolKaldı ama cok az. Başkası görse anlamaz. ben bildiğim için görüyorum. Benim ki çok ağır yanıktı canım kızında iz kalmaz üzülme sakın
Bizimde bez gibi bişeyle o deriyi temizlediler dün akşam daha sonra pansuman yaptılar tekrar kabuk atıcam ya o derileri mi temizliyorlardı yoksa ilk su dökülünce olanı mıOyyy geçmiş olsun kuzu ya kıyamaaamNazar mı deymiş yoksa canım şöyle ki ben 4 yaşlarında falan küçük tüpteki çaydanlık bacağıma döküldü artık nasıl acıdıysa nasıl korktuysam hatırlıyorum ve bi de şunu hatırlıyorum sürekli doktora gittiğimizi ve doktorun bacağım ın yanmış derilerini cımbız gibi bi şeyle iz kalmasın diye yolduğunu ama iyiki de yolmuş izden eser yok çoook geçmiş olsun canım. Durumun varsa özel bi hastaneye götür derim
Takdir ettim sizi.Kimi insan sadece su tutup evde geçiştiriyor bu durumu.Kendi için yapılır yanık kremi varsa sürersin de ,küçücük çocuğun hastaneye gitmesi iyi olmuş.Müdahaleyi hemen yapmışlar zaten,iz kalacağını sanmam.Aynen bende iz yapmasından çok korkuyorum inşallah kalmaz
Sağolun şimdi pansuman yaptırıyoruz kantaron yağı da kullansak olurmu kiÇok geçmiş olsun .
Kantaron yağı sürün mutlaka hem ağrısını, acısını alır hemde iz kalmaz.
Çok Tşk ederim inşallah kalmaz az önce de cerraha götürdüm oda tekrar pansuman yaptı eşimle biz sebep olduk diye kötü olduk kendi başıma gelse bu kadar üzülmezdim inankiTakdir ettim sizi.Kimi insan sadece su tutup evde geçiştiriyor bu durumu.Kendi için yapılır yanık kremi varsa sürersin de ,küçücük çocuğun hastaneye gitmesi iyi olmuş.Müdahaleyi hemen yapmışlar zaten,iz kalacağını sanmam.
Geçmiş olsun ya yağın acısı daha kötü iz kalmamasına sevşndim inş kızımda da kalmazbileğime corrrk diye kızgın yağ dökülmüştü 3 sene önce filan sadece acısı geçsin diye buz koymuştum ona rağmen hiç iz kalmadı 1-2 gun kızarıklık 3-4 gun kabuk oldu herhalde sonra soyuldu geçti
Tşk ederim ...Ya öylemi bilmiyodum plastik cerrah A götürelim inşallah vereceği kremler iz yapmasını önlercnm ben hast.çalışıyorum yanığı çocuk cerrahiye değil plastik cerrahiye göstermen daha iyi olur..plastik cerrahi bakar böyle vakalara daha iyi anlıyorlar iz kalması açısındanda onlar daha iyi yani...çok geçmiş olsun allah şifa versin cnm
Çok geçmiş olsun ya kıyamam Allah daha beterinden korusunÇok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum. Benim kızım 1 yaşında bile değilken koluna çorbayı devirdi bir anda iç dirsek kısmı komple yandı 1 ay çekti yavrum. Bana elma sür demişlerdi iyileşmeye yüz tutunca. Tabi yanık derin olduğu için kâr etmedi. Bi deneyin isterseniz. Şuanda kızım 2.5 yaşında kolunda avuç içi kadar iz kaldı .Rabbim daha beterlerinden korusun yavrularımızı
Bence gün içerisinde 2-3 defa sürseniz bir mahsuru olacağını düşünmüyorum ama eğer kapatıyorlarsa yanık yeri enfeksiyon kapmasın falan diye belki açmanız doğru olmaz ama eğer açıksa sürün benceSağolun şimdi pansuman yaptırıyoruz kantaron yağı da kullansak olurmu ki
inşallah zaten önce yaranın iyileşmesi için krem kullanırlar yara iyileşince iz için krem yazarlar...sıkma canını hiç bişey kalmaz inşallahTşk ederim ...Ya öylemi bilmiyodum plastik cerrah A götürelim inşallah vereceği kremler iz yapmasını önler
Şimdi pansuman lı sargı dayumurta sarisi sür üzerine... iz kalmiyor. bi dene istersen.
çok geçmiş olsun kuzucuma.
Şimdi sargı da cuma günün den sonra sargıdan çıkaracaz dedi doktorBence gün içerisinde 2-3 defa sürseniz bir mahsuru olacağını düşünmüyorum ama eğer kapatıyorlarsa yanık yeri enfeksiyon kapmasın falan diye belki açmanız doğru olmaz ama eğer açıksa sürün bence
Benimde 2,5 yaşında kızım var düştüğünde yaralarına şişliklere ve morluklara hep kullanıyorum ağrı kesici özelliğidir var