Kızımın bacağına sıcak çay döküldü

Tşk ederim kremi pansuman filan bittikten sonra iz için mi kullanmıştınız

benimde kücükken dökülmüstü .bazı kremler daha cok iz yapıyo ona dikkat edin iz kalır cınku zaten deri soyulmus .ama az bir iz .bununla gecmis olmus en azndan yüzü eli degil . bende hatrlıyorum cok kötü acıydı . kendinizi üzmeyin

Tşk ederim İz kaldı mı peki

Aynen bende iz yapmasından çok korkuyorum inşallah kalmaz

Çok geçmiş olsun .
Kantaron yağı sürün mutlaka hem ağrısını, acısını alır hemde iz kalmaz.

Bizimde bez gibi bişeyle o deriyi temizlediler dün akşam daha sonra pansuman yaptılar tekrar kabuk atıcam ya o derileri mi temizliyorlardı yoksa ilk su dökülünce olanı mı

Aynen bende iz yapmasından çok korkuyorum inşallah kalmaz
Takdir ettim sizi.Kimi insan sadece su tutup evde geçiştiriyor bu durumu.Kendi için yapılır yanık kremi varsa sürersin de ,küçücük çocuğun hastaneye gitmesi iyi olmuş.Müdahaleyi hemen yapmışlar zaten,iz kalacağını sanmam.

Çok Tşk ederim inşallah kalmaz az önce de cerraha götürdüm oda tekrar pansuman yaptı eşimle biz sebep olduk diye kötü olduk kendi başıma gelse bu kadar üzülmezdim inanki

cnm ben hast.çalışıyorum yanığı çocuk cerrahiye değil plastik cerrahiye göstermen daha iyi olur..plastik cerrahi bakar böyle vakalara daha iyi anlıyorlar iz kalması açısındanda onlar daha iyi yani...çok geçmiş olsun allah şifa versin cnm

Geçmiş olsun ya yağın acısı daha kötü iz kalmamasına sevşndim inş kızımda da kalmaz

Tşk ederim ...Ya öylemi bilmiyodum plastik cerrah A götürelim inşallah vereceği kremler iz yapmasını önler

Çok geçmiş olsun ya kıyamam Allah daha beterinden korusun

Sağolun şimdi pansuman yaptırıyoruz kantaron yağı da kullansak olurmu ki
Bence gün içerisinde 2-3 defa sürseniz bir mahsuru olacağını düşünmüyorum ama eğer kapatıyorlarsa yanık yeri enfeksiyon kapmasın falan diye belki açmanız doğru olmaz ama eğer açıksa sürün bence
Benimde 2,5 yaşında kızım var düştüğünde yaralarına şişliklere ve morluklara hep kullanıyorum ağrı kesici özelliğidir var

Tşk ederim ...Ya öylemi bilmiyodum plastik cerrah A götürelim inşallah vereceği kremler iz yapmasını önler
inşallah zaten önce yaranın iyileşmesi için krem kullanırlar yara iyileşince iz için krem yazarlar...sıkma canını hiç bişey kalmaz inşallah

Şimdi sargı da cuma günün den sonra sargıdan çıkaracaz dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…