Çok Sağolun sizede geçmiş olsun çok kötü oldum inanki Allah bi daha yaşatmasın ne bana nede diğer Annelerin evlatlarınaYazın oğlumun omuzdan aşağısına çay döküldü . 1.5 yaşındaydı o Zaman . Eşin peteğin üzerine bardak koymuş . Onu çekip üzerine döktü . Aynen derisi soyuldu . Pansumana gittik önce hergün sonra 2 güne 1 . Kabuk düştükten sonra da plastik cerrah contractubex krem verdi . Şu an çok az bi renk değişikliği var . Geçmiş olsun . Ama oğlumun acısı olmadı sanırım ilk döküldüğünde ağladı hastaneye gidinceye kadar . Sonra ağlamadı rahat uyudu . Ama zordu bütün vücudu sarıyorlardı
Çok sağolun size de geçmiş olsun çok şükür ki eşinize bişey olmamış bizim doktorumuzda beslenmesine çok dikkat edin dedi küçük olunca yemek yedirmekte zorlanıyor sabahtan beri uğraşıyorum yesin diyeBenim eşim geçen yıl elektrik panosu patlamasıyla işkkazası geçirdi yüzü ve sol kolu yandı 10 gün yanık bölümünde yattik 20 günde evde kimse gelmeden mikrop kapmasin diye. Yanık bölümü zaten öyle bir yer ki ziyaretçi alınmaz refaktci dışarı çıkamaz ve içerde maske önlük saç bandıyla durdum (inanılmaz zor günlerdi) yanı mikrop kapmamasi için çok dikkat edin güneş Işığı almasın (yanıkbölümü oodalarına asla güneş girmez geceymis gibi ışıkta oturursunuz hep) kırmızı renkte bir iğne var onu kırıp yanığa sürerler ağrıyı hafifletir ve bize göz kremi aldırmışlardı yanığı kurutmasin diye. Ve en önemlisi beslenme peynir süt tavuketi yumurta protein ağırlıklı besleyen doktor özellikle uyardı izinle eve cçıktığımızda d7nyayi yedirdim eeşime gidince iyileşmesine doktor bile sşaşırdı. Uzun oldu kusura bbakmayın ggeçmiş
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ya küçükken benimde ustume bi demlik sıcak çay sokulmuş iz yok bende inşallah çabucak iyileşir bacağı kiyamam yaSlm bayanlar moralim çok bozuk 2 yaşındaki kızımın bacağına çay döküldü ...2 bardak çay ben ve eşime hazırladım koydum oturma odasına eşim güya kızıma bakıyo ..tabi bide kızım çaya filan yaklaşmazdı, sıcak olduğu için ...kızımda çay istedi ona da getirmeye gittim mutfağa kızım koştu!eşimde kızım dur! demesiyle tepsiye basmış.... çay bacağına denk gelmiş cildi soyuldu hemen soğuk suya tuttuk 5-10 filan ,sonra acile götürdük ..krem filan sürüp sargı beziyle sardılar ,sabah çocuk cerrahına götürün dediler. çok kötüyüm! yavrum çok ağladı !kaç gün sürer acısı daha çok küçük ''annesi bak cız oldu diyo' bide iz kalmasından çok korkuyorum siz bilirsiniz belki çok ağır yanık değil ama cildi soyuldu sizce iz kalırmı yarın cerraha da sorucam ama sizde yardımcı olursanız sevinirim
Bize de sağolun bize de Silverdin verdi acilde ki doktor şimdi pansuman için hastaneye gidiyoruz ablanız pansumanı kendisi mi yapıyordu Silverdin ile
Slm bayanlar moralim çok bozuk 2 yaşındaki kızımın bacağına çay döküldü ...2 bardak çay ben ve eşime hazırladım koydum oturma odasına eşim güya kızıma bakıyo ..tabi bide kızım çaya filan yaklaşmazdı, sıcak olduğu için ...kızımda çay istedi ona da getirmeye gittim mutfağa kızım koştu!eşimde kızım dur! demesiyle tepsiye basmış.... çay bacağına denk gelmiş cildi soyuldu hemen soğuk suya tuttuk 5-10 filan ,sonra acile götürdük ..krem filan sürüp sargı beziyle sardılar ,sabah çocuk cerrahına götürün dediler. çok kötüyüm! yavrum çok ağladı !kaç gün sürer acısı daha çok küçük ''annesi bak cız oldu diyo' bide iz kalmasından çok korkuyorum siz bilirsiniz belki çok ağır yanık değil ama cildi soyuldu sizce iz kalırmı yarın cerraha da sorucam ama sizde yardımcı olursanız sevinirim
Tabiki Allah korusun hepsini . Bi de eşim tam çekecekken seslenmiş . Ona bakınca yüzünü dönmüş . İyiki yüzüne gelmedi ona daha çok üzülürdümÇok Sağolun sizede geçmiş olsun çok kötü oldum inanki Allah bi daha yaşatmasın ne bana nede diğer Annelerin evlatlarına
Ben anlamadım, cumaya kadar kapalı mı kalacak?Çok Tşk ederim doktorumuza bu kremin adını söyleyeyim 15 gün sonra krem vercem dedi o Zaman uygun görürse bundan alalım sizede büyük gecmiş olsun çok şükür daha kötü bişey olmamış
pBen anlamadım, cumaya kadar kapalı mı kalacak?
pansuman yapılmayacak mı?
Benim oğlum yanmıştı öyle ama ben ankarada bi hastanede yanık servisine götürdüm özel bir krem kullaniyorlar ve hergün yarayı soyarak pansuman yapıp bebe şampuanı ile yıkıyorlar ve iz kalmadı bizde. İnşallah senin yavrunda da kalmaz arkadaşım bi yanık servisi olan hastaneye götür benceSlm bayanlar moralim çok bozuk 2 yaşındaki kızımın bacağına çay döküldü ...2 bardak çay ben ve eşime hazırladım koydum oturma odasına eşim güya kızıma bakıyo ..tabi bide kızım çaya filan yaklaşmazdı, sıcak olduğu için ...kızımda çay istedi ona da getirmeye gittim mutfağa kızım koştu!eşimde kızım dur! demesiyle tepsiye basmış.... çay bacağına denk gelmiş cildi soyuldu hemen soğuk suya tuttuk 5-10 filan ,sonra acile götürdük ..krem filan sürüp sargı beziyle sardılar ,sabah çocuk cerrahına götürün dediler. çok kötüyüm! yavrum çok ağladı !kaç gün sürer acısı daha çok küçük ''annesi bak cız oldu diyo' bide iz kalmasından çok korkuyorum siz bilirsiniz belki çok ağır yanık değil ama cildi soyuldu sizce iz kalırmı yarın cerraha da sorucam ama sizde yardımcı olursanız sevinirim