Kızımın bacağına sıcak çay döküldü

Tşk ederim kremi pansuman filan bittikten sonra iz için mi kullanmıştınız
evet canım yara tedavisi bittikten sonra sabah akşam sürmeye başladım. Bana doktor kara merhem.diye bir sey hazirlatmisti eczaneye. Onu kullanip bitirdim. Sonra doktor verdi zaten bu kremi zaten.Hatta ameliyat izlerine bile iyi gelen bir krem yeter ki üzerinden çok zaman geçmiş olmasin. Sen doktoruna söyle uygun görürse yazar

SAFFF ZEYTİN YAĞI SÜR....
VE AKLINIZDA OLSUN SIYA TUTULMAZ YANIK BU O YERİN SU TOPLAMASINA NEDN OLUR ..

Oyy kıyamam, kücuk kuzuya buyuk gecmis olsun. Duzenli olarak kremlerini surun, buyuk ihtimal iz kalmayacaktir.

Canım çok geçmiş olsun daha küçük olduğu için çabuk toparlar bol bol elma suyu icir. Ayrıca tahinin üzerine çıkan yağı sür birde kantoron yağı biz çok faydasıni gördük ikisininde hatta tahin yağı iz kalmaması için birebir

meraba agustos ayında kızım 16aylıkken bı bardak cay dokuldu ama gogsune tezgahtan cektı yavrum hemn acıle gotrduk srdılar ama buyuk yanık dedıler hemn yanık ünitesinde tedaviye alındı ve on gun sarılı kaldı cok kotu gunlerdı Rabbım hıc kımseye vermesın o zamn doktorun verdgı kremlerı kullandık en son bı ay contraktubex kullandım ve su uc aydrda sarı kantoron suruyom yagını bulduk ız kaldı belli yani hala ama eskısıne gore duzeldı ınsallah ız kalmaz bnde ole umuyorum plastık ceraha kac tane gotrdum bıomuyorum ozelede hepsı renk farkı olabılır dedıler kremlık iş yok dedı vıcdanen rahatsızım zaten bnde konu acmıstımorada rsım vardı kızımın

kızınızada Rabbım sıfa wersın ınşallah duzelır bacak blkı daha az olur gogsu farklı olabılır deerısı fılan hepsı yandı sag tarafı memekenarı bıle rengı degısık cok uzgunum hala şifa versın rabbım furacin ve fito kullandık ama fito en cok ..furıcın agrı kesıcı krem antıbıyotıklı sarı bırsey ardındanda fito baska kullanmadık ılk ylar bunlrdı

Allah acil şifalar versin inşallah
gerekenleri yapın korkmayın geçer

Sarılıyor anneminde sarmislardi yanık acısı kadar kötü birsey yok.

Tşk ederim ...Ya öylemi bilmiyodum plastik cerrah A götürelim inşallah vereceği kremler iz yapmasını önler
Doktorun verdiği kremler dışında birşey yapma düzenli pansumanini yaptırın. Kasimasin vs Anneminde başına geldi çok şükür iz yok doktorun verdiği kremleri kullandik düzenli pansuman yapıldı.

Bir kere yazmıştım tekrar yazıyorum;şunu sür,bunu sür diyen zır cahillerin dediklerini dikkate alma sakın..Hangi devirde yaşıyoruz doktoru var,ilacı var. Zeytinyağına,yumurtaya,muma mı kaldı işimiz.Son çare olarak belki başvurulabilir bu tür şeylere ama bilmiş bilmiş böyle önerilerde bulunulmamalı çünkü sağlık ya bu,biraz dikkatli olunmalı..

Sarılıyor anneminde sarmislardi yanık acısı kadar kötü birsey yok.
acısını en iyi bilenlerden briyim ama sarıldğı zaman çok geç iyileşiyor su topluyor vs. ki benm sağ ayağımın altı sol ayağımın üstü ve kalçam yanmıştı havai fişekten. terlik ayakkabı vs giymeyi bırak ayağımn üstüne basamıyordum. o halde ble sardırmadım 15 günde iyileşti

Oncelikle cok gecmis olsun, merak etmeyin ilaclari duzenli kullanip, doktorunuzun dediklerini harfiyen uygularsaniz iz falan kalmaz.
Kucukken benim de omzumdan asagi cay dokulmus. Babam oracikta omzumdan asagi zeytinyagi tenekesini bosaltmis. Hem aciyi alir, hem iz birakmaz.
Yanik sarilmaz diyenlere, gorumcem kaynar sudan yanmisti, cok fena. Acile gitmisti. Pansuman yapilip sarildi. Ve bu pansuman epey bir sure devam etti. Her pansumanda o sargi oksijenli suyla islatilarak yanik bolgeden sokuldu, kanaya kanaya. Bunun sebebi ordaki yanik dokuyu harekete gecirip saglikli deriyi olusturmakmis. Nitekim bu acili tedavi sonunda cok az bir iz kaldi.

Biraz iyileşince mi süreyim ne Zaman sürülmesi gerekiyor

Doktora götürdüm her gün pansumana gidicez ama daha önce bu durumu yaşayan arkadaşlar krem ismi filan vererek yardımcı oldular yarım doktoruma sorucam uygun görürse verir öyle kullanırız yoksa bende müdahale etmiyorum zaten bakamıyorum bile tek korkum iz kalması

Sağolun size de geçmiş olsun çok şükür ki sağlığı yerinde Allah beterinden korusun kendinizi suçlamayın kazanın önüne geçilmiyor

Kara merhem doktoruma söyleyim teşekkür ederim sağolun

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşallah.
Doktorunuzun uygun gördüğü ilaçlar dışına çıkmayın sakın, benimde ayağım yanmıştı 10 yıl kadar önce, epey derin bir yanıktı, hergün pansuman ve doktorun verdiği merhemlerle hiçbir iz kalmadı, içiniz rahat olsun iz kalmayacak, yavrunuz daha minik olduğu için acısı biraz sürer ama o da geçecek korkmayın.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Yanık sarilmaz derler hep. Ve hatta artık hastanelerde de sarmıyorlar. Doktorumuzun bir bildiği var belli ki.

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Yanık sarilmaz derler hep. Ve hatta artık hastanelerde de sarmıyorlar. Doktorumuzun bir bildiği var belli ki.
Bende oyle biliyordum
Sarilmaz diye ama benim kizimda yandi ve daha anlamadiklari icin yanan yer kasiniyordu kasimak istiyordu Allahtan asargili idi elleyemiodu ondan sargida olmasi gerekiyior ki derin iz kalmasin deri daha da gitmesin diyeymis .. Pansumani cok
Iyi yaparsalar erken acilir bir haftaya acilir temiz bakilmali ki mikrop kapmaasin yara acik oluyor ..Rabbim
Kimseye veermesin cok Zor gunlerdiii

Kara merhem doktoruma söyleyim teşekkür ederim sağolun
canım yanlış olmasın. kara merhem doktorumun tedavi için eczaneye hazırlatmami istediği kremdi. Onu yanık acısı geçsin yanık yerler iyileşsin diye kullandım. Izi geçsin diye vermiş olduğu ve tedavi sonrası kullandığım kremin adı contratubex.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…