- 17 Nisan 2014
- 491
- 397
- 33
Kesin diyen olur zaten ama inanilmaz etkili benim belden aşağı bacağımda tek iz tek leke bırakmadı. 1 haftada geçirdi.Bu öneriye şimdi domuz yağı günah falan diyenler çıkarsa şaşırma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin diyen olur zaten ama inanilmaz etkili benim belden aşağı bacağımda tek iz tek leke bırakmadı. 1 haftada geçirdi.Bu öneriye şimdi domuz yağı günah falan diyenler çıkarsa şaşırma :)
Ne demek 13 aylik oldugu icin yazamam bazen bu dr lari anlayamiyorum. Kiyamam nasil cani yaniyordur.Benim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi
Valla bence sağlık söz konusu ise günah falan yoktur.Kesin diyen olur zaten ama inanilmaz etkili benim belden aşağı bacağımda tek iz tek leke bırakmadı. 1 haftada geçirdi.
Wala süren pişman olmaz. Resmen yanık için yaratılmış bişi sanki. Günah diyen olursada ağrıyı acıyı çeker.Valla bence sağlık söz konusu ise günah falan yoktur.
İnşallah 2020 insanların saçma sapan düşüncelerden kurtulacağı bir yıl olur:)
Yagi tam iyilesince sürün ama yarayken değilYanık kremlerı var bebekler ocın ız kalmamsı ocın sarı kantoron yagı kullanabılırsınız
Kantoronu hemsire bana taze yanikken surdurdu kabuk baglamadan iyilesti hic iz kalmadiYagi tam iyilesince sürün ama yarayken değil
gecmis olsun canim benim herkesin basina gelebilir canini sıkma iz kalmasın istiyorsan bir yerden gercek hakiki zeytin yagi bul ve gunde iki kez sur iz kalmicak benim anneannemin uzerine bir tencere kaynar su dökülmüs belden asagi her gun zeytin yagi ile hic bir eser kalmamis.Benim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi
aa oyle mi ben sürülmez diye biliyodum pardon
Kantoronu hemsire bana taze yanikken surdurdu kabuk baglamadan iyilesti hic iz kalmadi