Caresiz ve bitkinim kizimin bacagi yandi

Ya lütfen burda ismi geçen kremleri doktor izni olmadan kullanmayın. Yeğenim yandı geçen sene,ilk mudahale acilde yapıldı sonra plastik cerraha gittik. Burda ismi geçen cogu kremin kullanılmaması gerektigini,yarayi tazeleyip derinlestirdigini söylemişti. İmkanınız varsa bı cerrahla görüşün,yoksa da lütfen hiç olmazsa aile hekimi gozetiminde krem kullanın.

Benimde kucukken bacagima dokulmustu ve baya bir yanmistim.. ama benim durumumda hemen salca suruldu birde dis macunuydu galiba.. o alevlendirdi derken bir ay kurtulamadim bandajlardan.. fazla gozukmeyen iz kaldi.. hatirliyorum doktor cimbizla ust kisimdaki derileri cekmisti.. gecmis olsun sizede..

Çok kötü anılar geldi aklıma konuyu okuyunca. Gözlerim doldu.

3.derece yanık için krem vermemişlerdi bize.

Bir doktora daha gidin isterseniz. Yanık konusunda her doktor aynı yolu izlemiyor. Geçmiş olsun.

Benim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi
Ne demek 13 aylik oldugu icin yazamam bazen bu dr lari anlayamiyorum. Kiyamam nasil cani yaniyordur.

Merak ediyorum yanığı sarıp 2 saatte bir ıslamanızı söylediler mi? İz kalmamasının tek yolu bu çünkü. Dermatoloji uzmanları bile bunu söylemeyebiliyor. Eşimin koluna kaynar süt döküldü ve aynı süreçleri yaşadık. İki farklı hastaneden sonra Ankara'da bir Üniversite Hastanesinin Yanık Bölümüne gittik ve yapılan hatalı işlemleri o zaman anladık. Yara üzeri sarılıp nemli tutulması ve günlük gidip kabukların soydurulması gerekiyor (acısız oluyor merak etmeyin). Aksi halde klasik doktorların verdiği kremler hiç bir işe yaramaz ve iz kalır.

Benim kizimda o aylarda kolu yandi hastanede pansuman yapip sardilar 2-3 gune bir pansumana cagirdilar
Bir hemsire sargilari cikar yarayi acik birak gunde 2 defa antibiyotikli kreme devam et sık sık kantoron yagi sur dedi
Cok kisa surede iyilesti ve izi kalmadi

Kesin diyen olur zaten 😂😂 ama inanilmaz etkili benim belden aşağı bacağımda tek iz tek leke bırakmadı. 1 haftada geçirdi.
Valla bence sağlık söz konusu ise günah falan yoktur.
İnşallah 2020 insanların saçma sapan düşüncelerden kurtulacağı bir yıl olur:)

Valla bence sağlık söz konusu ise günah falan yoktur.
İnşallah 2020 insanların saçma sapan düşüncelerden kurtulacağı bir yıl olur:)
Wala süren pişman olmaz. Resmen yanık için yaratılmış bişi sanki. Günah diyen olursada ağrıyı acıyı çeker.

Bn bir yerin yansa pişik kremi sürerim geçer hemen.
Fito krem.
Sudocream
Hametan mavi.
...

Yanık kremlerı var bebekler ocın ız kalmamsı ocın sarı kantoron yagı kullanabılırsınız

Korkmayın o daha bebek hücreleri bizden çok daha hızlı yenileniyo benim de çocukken yanığım vardı azala azala 3-4 senede geçti

Korkma yarasini bol bol havalndr surekli sargida tutma iylesmesi gec olur cok gecms olsun bnm kizimn yuznede caydanlik yapsmsdi derisini kaldrdi bnde cok korktm faca gbi iz kalacak die ama onlarin ciltleri cok cabuk kendisini yeniliyor ve hic bsy kalmyr korkma kiz kardesmn ayagina kaynar su dokuldu oda yeni emklyrdu tam ayini hatrlamyrm hic bir iz kalmadi ve cok dern bi ynkdi erkek kardesmde elini sobaya yapi9strdi ondada kalmadi hic bi krem kullanmadik sadece doktr silverdin verdi onuda dogru duzgun surmedk acil doktrlari genelde yazmazlar bir cocuk dktruna gtrn gec kalmadn mutlaka uygun bir tedavi onrirler size allah tum bebekleri korusn icinxe bzmkileride evladina sifa ve saglikli kazadan beladan uzak bir omur diliyorum gecms olsun

Benim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi
gecmis olsun canim benim herkesin basina gelebilir canini sıkma iz kalmasın istiyorsan bir yerden gercek hakiki zeytin yagi bul ve gunde iki kez sur iz kalmicak benim anneannemin uzerine bir tencere kaynar su dökülmüs belden asagi her gun zeytin yagi ile hic bir eser kalmamis.

1 yas cok ufak bi yas. Bebeklerin cildi kendini cok cabuk yeniler. Bi mahalleden komsunun kizida yanmisti yuzunden. Su an kocaman kiz oldu hic bisey halmadi.

X