- 2 Ağustos 2013
- 34.124
- 101.506
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E doktor melhem vermemis 13 aylik diye soz niye kullanmakta israrcsinizBenim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi
Benim.kizimda yandı cnm 13 aylıkken hemde komple bacak demliği çekmişti üstüne dr sardı bebek hemen kendini yeniler dedi sakın bisey sürme bandajli kalsın onlar taze yeniliyor cilt kendini sakınEczaneden fito krem yada anestol krem alabilirsiniz demisler ama emin olamadim sizlerle paylasim basina gelen bebegi boyle yanan varsa bana akıl verir diye kendimi cok kotu hissediyorum cayin döküldüğü an gözümün önüne geliyor surekli.
Geçmiş olsun yumurta akı ve ya sarı kantaron yağı iyileşmeyi hızlandırır diye biliyorum hemde acısını alır üstüne süreceksiniz kantaron sarı ya da kırmızı farketmezBenim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi