Caresiz ve bitkinim kizimin bacagi yandi

Benim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi
E doktor melhem vermemis 13 aylik diye soz niye kullanmakta israrcsiniz

Eczaneden fito krem yada anestol krem alabilirsiniz demisler ama emin olamadim sizlerle paylasim basina gelen bebegi boyle yanan varsa bana akıl verir diye kendimi cok kotu hissediyorum cayin döküldüğü an gözümün önüne geliyor surekli.
Benim.kizimda yandı cnm 13 aylıkken hemde komple bacak demliği çekmişti üstüne dr sardı bebek hemen kendini yeniler dedi sakın bisey sürme bandajli kalsın onlar taze yeniliyor cilt kendini sakın

Benim yuzumden kızımın bacagina 1bardak cay dokuldu ve 2. Derece yanik olustu acile goturdum sardilar 3 gun oldu.napcam.bilmiyorum cok uzuluyorum acildeki dr a dedim merhem falan yailzmicakmisniz diye.13 aylik oldugu icin yazanam dedi.kizlar basina boyle bisey gelip iz kalmadan kurtulabilen varmi nolur biseydiyin.fito yada anestol merhemalsam boyle kullanan varmi
Geçmiş olsun yumurta akı ve ya sarı kantaron yağı iyileşmeyi hızlandırır diye biliyorum hemde acısını alır üstüne süreceksiniz kantaron sarı ya da kırmızı farketmez

Çok geçmiş olsun. Kişiden kişiye değişir mi bilmem ama beş yaşındayken bir demlik kaynar su bacağıma döküldü. Bir ay gidip geldim doktora pansuman için feci haldeydi. Hiç iz kalmadı. 6 yaşındayken de yanağım sobaya yapıştı. O da çok fenaydı hatta mikrop kapmasın diye yatağın etrafını cibinlik ile kapatmıştı annem. Sırt üstü yatardım gece nöbet tutarlardı yan dönmeyeyim diye. Hiç iz kalmadı. O zaman doktor çocukların derisi kendini yeniler iz kalmaz demişti, dediği gibi de oldu. Ama mesela aynı dönem bisikletten düşüp ayağımı yardığımda izi kaldı. Neye göre iz kalıyor ben de bilmiyorum ama inşallah iz Kalmaz daha çok küçük iyileşir derisi.

X