- 18 Ocak 2016
- 428
- 848
Oyy yerim onu kıyamammHepinize çok teşekkür ederim sağolun. Kızım daha uyumadı o yüzden tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın
Öpün benim icin lütfen.
Cok üzülüyorum cocukların canı yanınca.
Onlara birsey olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy yerim onu kıyamammHepinize çok teşekkür ederim sağolun. Kızım daha uyumadı o yüzden tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın
iyi geceler arkadaşım öncelikle geçmiş olsun bi tarifim var canım yanıklara birebir denenmiş bi tarif atacağın eski.bi tavayı ocağa koy 7-- 8 yumurtanın sarısını tavaya kır ama sadece sarısı beyazlarını güzelce ayır onu öyle tavada çevire çevire pişir sadece yumurta sarısı iyice yancak kapkara yandıkça onun yağı çıkar baya bi yakıyosun onun yağıyla hergün masaj yapSlm bayanlar moralim çok bozuk 2 yaşındaki kızımın bacağına çay döküldü ...2 bardak çay ben ve eşime hazırladım koydum oturma odasına eşim güya kızıma bakıyo ..tabi bide kızım çaya filan yaklaşmazdı, sıcak olduğu için ...kızımda çay istedi ona da getirmeye gittim mutfağa kızım koştu!eşimde kızım dur! demesiyle tepsiye basmış.... çay bacağına denk gelmiş cildi soyuldu hemen soğuk suya tuttuk 5-10 filan ,sonra acile götürdük ..krem filan sürüp sargı beziyle sardılar ,sabah çocuk cerrahına götürün dediler. çok kötüyüm! yavrum çok ağladı !kaç gün sürer acısı daha çok küçük ''annesi bak cız oldu diyo' bide iz kalmasından çok korkuyorum siz bilirsiniz belki çok ağır yanık değil ama cildi soyuldu sizce iz kalırmı yarın cerraha da sorucam ama sizde yardımcı olursanız sevinirim
benimde elime kızgın yağ döküldü ve 2günde 1pansumana çağırdi beni 4gün2 sene once elime bir tencere kizgin yag dokuldu. Aninda buzlu suya sokup bepanthen surdum bir saat boyunca su bepanthen seklinde devam ettim acim biraz hafifleyince acile gittim butun hemsireler basima toplandi poliklinikten cerrah bile geldi derimin nasil soyulacagindan nasil en az hasarla atlatmaya calisacagimizdan bahsetti elimi sardilar gonderdiler
Ertesi gun pansumana gittigimde sargiyi acan doktor sok oldu, kizariklik bile yoktu
İlk mudahale cok iyi yapilmis yoksa mumkunati yok dedi
Ama o sureye kadar ben elimden vazgecmistim resmen
Hicbi sey olmaz insallah siz de suya falan tutmussunuz ki bu yag da degil cay yani bardaga konmus bardagin soguguyla ve beklemekle biraz olsun ılınmıştir
Allah sifa versin bi an once
Cok gecmis olsunbenimde elime kızgın yağ döküldü ve 2günde 1pansumana çağırdi beni 4gün
sonra derimi soydular çok canım yandı 10gün tekrar sargı bekleyecek dediler ama ben dayanamadım açtım sargıyi bi kaç gün krem sürdüm devamli öyle atlattım maşallah sizin hafif geçmiş
yumurta sarisi sür üzerine... iz kalmiyor. bi dene istersen.Slm bayanlar moralim çok bozuk 2 yaşındaki kızımın bacağına çay döküldü ...2 bardak çay ben ve eşime hazırladım koydum oturma odasına eşim güya kızıma bakıyo ..tabi bide kızım çaya filan yaklaşmazdı, sıcak olduğu için ...kızımda çay istedi ona da getirmeye gittim mutfağa kızım koştu!eşimde kızım dur! demesiyle tepsiye basmış.... çay bacağına denk gelmiş cildi soyuldu hemen soğuk suya tuttuk 5-10 filan ,sonra acile götürdük ..krem filan sürüp sargı beziyle sardılar ,sabah çocuk cerrahına götürün dediler. çok kötüyüm! yavrum çok ağladı !kaç gün sürer acısı daha çok küçük ''annesi bak cız oldu diyo' bide iz kalmasından çok korkuyorum siz bilirsiniz belki çok ağır yanık değil ama cildi soyuldu sizce iz kalırmı yarın cerraha da sorucam ama sizde yardımcı olursanız sevinirim