DAYAK YEDİM .. BACAĞIMA KALEM SOKAN BİRİNE YILLARIMI VERMİŞİM..

önceden kolumu kırıdıgnda rapor var sıkıntı yok

Bacım ne öncesi. Sana dun o kadar darp raporu al denildi. Sen kalkmış fi tarihindeki rapordan bahsediyorsun. Belli ki şikayetçi olmayacaksın orayı anladık bari al elinde olsun. Nedense içimden bir ses yine barisacaginizi söylüyor.

Bacım ne öncesi. Sana dun o kadar darp raporu al denildi. Sen kalkmış fi tarihindeki rapordan bahsediyorsun. Belli ki şikayetçi olmayacaksın orayı anladık bari al elinde olsun. Nedense içimden bir ses yine barisacaginizi söylüyor.
Hala eskiden almıştım diyor şaka gibi değil mi.
Bir tane aklı selim insan yok mu etrafınızda ?
Altı üstü gidip darp raporu alacaksın.

kolumu kıralı cok uzun zaman gecmedı bu yıl ıcınde olan bı olay ve darp raporum zaten var bunu anlatmak ıstıyorum ... yoksa sızın soyledıklerınız benım ıcın onemlı neden iteyim ? lutfen boyle dusunmeyın ..
Kolunu kırdığında neden terk etmedin bu öküzü acaba,nasılsa nikah ta yok çeker giderdin .
Neyini çektin bu adamın sevdin mi aşıkmyıdın yoksa ..

Kolunu kırdığında neden terk etmedin bu öküzü acaba,nasılsa nikah ta yok çeker giderdin .
Neyini çektin bu adamın sevdin mi aşıkmyıdın yoksa ..
Abla bazı kadinlar şunu anladım ki.
İmkanı olmasına rağmen çektiği çileyi kutsal görüyor, sabrederse karşılığını alacağına inaniyor.
Evlatlarını da her türlü olaya şahit tutuyorlar.
Ama yine de ayrılmak onlar için kocasının dayağından, oğlunun şahit oluşundan daha kötü.
Ben bu kişilere gerçekten hak vermiyorum.
Cekmeseydin kardeşim diyorum.

Hala eskiden almıştım diyor şaka gibi değil mi.
Bir tane aklı selim insan yok mu etrafınızda ?
Altı üstü gidip darp raporu alacaksın.

Ya kolumu bu sene kirdi diyor ama eski konularına bakın derdi kayınvalide evini temizlemekti. Hem çalışıp hem kayınvalide evini temizliyor kendisi. Neden çünkü kocası böyle istiyor. O konudaki mesajlarına baktım kocam merhametli falan demiş. Barisacagina adim gibi eminim ama ispatlayamam.

Boşandığı hâlde imam nikahıyla bunlara katlanıp kol kirilip lafı edilmiyorsa, kayınvalide evi temizleniyorsa aksine kimse beni inandıramaz.

İmkanı olmasına rağmen çektiği çileyi kutsal görüyor, sabrederse karşılığını alacağına inaniyor.
Ama yine de ayrılmak onlar için kocasının dayağından, oğlunun şahit oluşundan daha kötü.
Sabretse ne olacak ki,değişen birşey olmuyor ki.
Adam gene hödük kalıyor.
Çocuğum babasız kalmasın mantığı sadece.

Ya kolumu bu sene kirdi diyor ama eski konularına bakın derdi kayınvalide evini trmizlrmrkti. Hem çalışıp hem kayınvalide evini temizliyor kendisi. Neden çünkü kocası böyle istiyor. O konudaki mesajlarına baktım kocam merhametli falan demiş. Barisacagina adim gibi eminim ama ispatlayamam.

Boşandığı hâlde imam nikahıyla bunlara katlanıp kol kirilip lafı edilmiyorsa, kayınvalide evi temizleniyorsa aksine kimse beni inandıramaz.
Ben de inanmam zaten.
Bu versiyondan bir tane de bizim var.
Dayımın kızı.
Neler yaşadı, yaşıyor ve yasayacak.
Ama hala ayrılmıyor.
Bir gün çektiği cileleri anlatıyordu, kocasının nasıl merhametsiz oluşundan.
Eve bakmamasindan vs.
Sonra çektiği çilenin muhakkak karsiligini alıp kutsallastirdigini görünce sadece şunu dedim.
Cekmeseydin.
Kimse gelip sana madalya yakmayacak sus bari anlatıp sinirlerimizi bozma.

bilmediğiniz hayatlar hakkında lütfen yorum yapmayın hanfendı sızın kaleme doktugunuz gibi bi kadın degılım ben .

Ya kolumu bu sene kirdi diyor ama eski konularına bakın derdi kayınvalide evini temizlemekti. Hem çalışıp hem kayınvalide evini temizliyor kendisi. Neden çünkü kocası böyle istiyor. O konudaki mesajlarına baktım kocam merhametli falan demiş. Barisacagina adim gibi eminim ama ispatlayamam.

barışırsam söz sana yazcam bu kadar dert etmeyin hanfendi.

barışırsam söz sana yazcam bu kadar dert etmeyin hanfendi.

Inanın tek derdim bir hemcinsimin gördüğü muamele ve yediği dayaklar. Kendine reva gördüğü hayat. Belli ki sizin için sıradan bir döngü, bu kadar dert etmeyin diyebiliyorsunuz. Yoksa çoktan darp raporu almıştınız.

Özür dileyerek söylüyorum sizin gibi kadınların artık bunları hak ettiğini düşünüyorum. Hemcinslerim hakkında böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi ama maalesef durum bu. Hikayede en çok çocuğunuza üzüldüm. İnsanlıktan nasibini almamış bir adama sarılmak neden mesela? Bu kadar mı sevmiyorsunuz kendinizi ya da hiç mi sevilmediniz de bu yaratıktan sevgi dileniyoruzsunuz? Bacağa kalem saplamak nedir? Sakın çocuğum babasız kalmasın diye falan demeyin kalsın. Bacağa kalem saplayabilen biri baba olmasın zaten. Çocuk onu görmesin, hayatında olmasın.

Babam abim yok diye ne demek? Annenize gidebildiğinize göre gidebilecek bir anneniz var. Gelinlikle girdin kefenle çıkacaksın diyen abiler babalar var bu coğrafyada. Olsalar ne olmasalar ne. Olmamaları daha hayırlı. Bir anneniz var çalışıyorsunuz gidin yanına çalışın bakın hayatınıza. Benim babam da var abim de. Boşansam asla yanlarına gitmem. Çünkü ben anneyim, çocuk değilim artık. Bakılmaya ihtiyacım yok, bakmakla mükellef olduğum bir oğlum varken. Bir büyüyün bir sevin artık kendinizi ya.

Alın bir kalem kağıt elinize. Bacağıma kalem sapladı diye defalarca yazın sonra sesli okuyun. Normal değil bu anlıyor musunuz? Sevgisi batsın, herhangi birini sevebilecek insanlık yok ki sizi sevsin. Yazık o çocuğa ki bunlara maruz kalmış.

Neden kaynanaya görüntülü sohbet ile açıklama yapma gereği hissediyorsunuz mesela? Oğlu bir insana kalem saplayıp şiddet göatermişse ve o oğlu yerine sizi suçlayıp sizden açıklama bekliyor ise, insan yerine koyup selam bile vermemek gerek. Bir de konuşuyorsunuz.

Konunun neresine baksam elimde kalıyor. Elma yerine zıkkım yesin, boğazında kalsın da gebersin mesela. Ama bu tip adamlara bunu desen kalkıp öldürür seni. Çünkü insan değil.

Allah aşkına, önceliğiniz yavrunuz olsun. Evlilik, aşk, koca, sevgi önceliğiniz olmasın. O da olur, önce bir şu adamdan kurtulun. Çocuğunuz ve kendi psikolojinizi düzeltin. Bir nefes alın doya doya. İyileşin, kendinizi sevin. Sonra sevgi eksikliğini düşünün.

Yakın zamanda kötü bir evlilikten çıkan arkadaşım boşandı. Boşanmadan on beş gün sonra iki küçük çocuğu olduğu halde "ben evlenicem hemen."dedi. Alakamı kestim kendisiyle çünkü asabımı bozuyor. O kadar hiç olmak ki, kocasız duramamak. Çocuklarım berbat bir evliliğin içinden çıktılar bi düzelsinler, bi nefes alsınlar, bi ben de ayaklarım üzerinde durayım demek yok. Hemen koca. Koca tarafından sevilmez ise ölür çünkü Allah korusun.

En başta dediğim gibi artık hak ettiklerini düşünüyorum maalesef.

darp raporu+uzaklaştırma+boşanma davası velayet ile tehdit ederse oralı olma tek kozu o.

umarım onun da bacağına kalem sokarlar.

MERHABA ; Her sorun çözülmüş derken kaynana şu bu eşim le sorunlar dahada büyüdü sürekli bıseylere bahane aradı cay neden soguk elma neden kucuk ? bu kadar sacma sebeplerle kavga cıkardı. Sarıldıgım zaman itekledi 7 yasındki oglum gördü ertesi gün babası yokken : Anne babama sarılma olurmu dedi neden oglum dedım kızmasın sana dıye dedi. O kadar parcaladımki evlat acısı kardeş acısı yaşadım güçlüsün dedi herkes çok güçlüsün sen 30 yaşımda tükendiğimi hissettim .
Dün gene koştur koştur evime gittim işten cıkıp yemeklerı hazırladım annesınde yemıs gelmıs yemegını ...... Neden dedım sebep ne neden bana boyle yapıyosun yaptıgın pskolojık şiddet ben sana ne yapıyorum ? ne eksıgım var ? hıc bısey .... oglum uyudu 9,30 da aksam. Sat 10 gibi elma istedi buyuk olsun dedi balkondaydı elma havada soguk posetten baktım en buyugunu aldım bana kızdı bagırdı poseti getirdim al hangısını ıstıyosan onu al dedim ne ıstıyosun sen benden yeter artık dedim yeter yeter.ne yapsam bi bahane bi begenmemezlık.... bahaneler ....SESİMİ yükselettim hesap sordum diye , kalktı saclarımdan sürükledi salona goturdu kafama yumruklar attı bacagıma kalem soktu elinden kurtuldum dur dedım gıdıyorum cıktım anneme gittim . Kaynanam aramıs bugun sen neden boyle yapıyosun evıne gel dıyo ne dıyosun sen dedım ya ne dıyosun gıt ogluna desene neden demıyosun benım babam yok abım yok sahıpsızım dıye bana bu kadar ıskence ettı oglunm kimsem yok diye gıtte karsına dikilde senın amacın ne desene dedım bir kadına savunmasız bi kadına neden işkence edıyosun desene dedım .Yanlıs anlamada aha kapının arkasında benımde bı oglum var aynısını karısına yapamaz ben buna izin vermem dedim ben bu sekılde buyutmem oglumu dedim .! Sustu bozuldu. ( TELEFONDA GORUNTULU KONUSTUK ) Artık kendıme ve ogluma yenı bı hayat kurucam. Şimdi beni cocugumu almakla tehdıt edıcek mahkeme acıcak belkıde benı huzursuz etmek ıcın elınden gelenı yapacak ama ben yeni bi hayat kurucam oglumla minik şık huzurlu. Ama artık bana zehir ettiği o eve geri dönmücem . Benımde hıkayem buraya kadarmış ... Sevilmediğim bi kalbe gençliğimi verdim ama artık dahada güçlü olucam oglum için kendım ıcın yasıcam ....
Darp raporu al

mahkeme coktan oldu resmı olarak evlı degıldık bosanmıstık anlasmalı cocugun velayetini bana vermıstı sımdı cocuk 7 yasına geldi alıcam senden dıyo gene bı suru ıftıra atacak suan darp raporu almam işe yararmı ???
Tabiki yarar. Darp raporu evlilik süresinde değil bir başka şahıs içinde alınır. Ve velayette etkili.

elimde bir kagıt var aylar once kolumu kırmıstı alcıya alınmıstı resımlerı var raporuda var ayrıca bunun 10 tane farklı kadınla poavyonda cekılmıs fotoları var ayrıca uyusturucu ıctıgını videoye cektım.... evde olan malzemleri daha ne yapğabılırkı
Derdini neydi de barıştınız o zaman? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Böyle bir adamla çocuğum için barıştım demeyin. Hadi barıştınız bir şans daha verdiniz diyelim ilk olayda çocuğunuzu da alıp evi terk etmeniz gerekmiyor muydu? Ortada resmi nikah da yokmuş üstelik.
Dün başınıza gelenlerden sonra ilk gideceğiniz yer annenizin evi değil hastane olmalıydı. Darp raporunuzu alıp cebinize koyacaktınız.

X