Bavul dolusu gıda yiyecek götürdüm yazdınız. 1 akşam siz yapmışsınız 1 kaç kez de dışarıda yemişsiniz. Ne oldu geri kalan erzak? Sırf inadınızdan, herkesin enayisi ben miyim düşüncenizden o bavulu eve geri götürdünüz, ya da gelen tepkilerden sonra bavulu uydurdunuz değil mi?
O evde misafir mi yoksa aileden misiniz karar verin. Eşinizin hatrı yok mu, zaten çocuk için yapıyorum elim değmişken 1 hafta akşam yemeklerini de ben yapayım diyemediniz mi? Normal zamanda yapmayın ama düğün kına zamanı da bi zahmet tutun bir işin ucunu.
2 öğün yemek yediklerini ilk kez mi duydunuz? Kocanız da o şartlarda yetişmiş büyümüş.O öyle olmaz bu böyle olmaz diye bilmişlik taslayacağınıza oturup çocuğunuzun düzenini kursaydınız. Patlıcan yemeği de olsa suyundan koyardınız pilavın makarnanın üstüne. Ne hadsiz birisiniz siz? Sayılı gün, 1 hafta kalmışsınız. Eltiden yemek istemeye utanmadınız mı, hiç kıvırmayın kendi teklif etti diye. İlk yorumunuzda ben istedim yazdınız.
Yoğunluk olmayan düğün kına evi mi var, kadın fiziksel olarak müsaittir ama kafasında bin tane detay vardır düşündüğü. Herkes dursun, kına düğün hazırlığına ara verilsin, prensese ve onun prensesine yemek hazırlasın. Ben varken çocuğumun herşeyinden ben mesulüm, ben sorumluyum. İzbe sapa bir yerde sadece benim bulunduğum bina bile olsa hiç bir şey yoksa yemek market siparişi veririm ya da eşime verdiririm getirtirim. Öğlen yemeğinden sonra, bakalım kayınvalide akşama yemek yapacak mı yapmayacak mı diye pusuya yatmam. Çocuk açlıktan ağlama noktasına gelmiş hala birileri yapsın birileri getirsin derdindesiniz. Sizin gibisi evlerden ırak olsun.