• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmeyen misafirlik :(

Yine de iyi idare etmişsiniz Her ne kadar "Sen de haklısın kızım "demese de haklı olduğunu anladı bence eşinde bi salak naklen yayın yapmış çok bağıdı vs diye ayrıntı vermesine ne gerek vardı ki
Denizli horozu gibi, sesini duyuruyo işte. Bak nasıl yola sokuyorum der gibi. Aferin desin anası diye.

Off yorumlar çok kışkırtıcı.. pasif agresif hareketlere gerek yok kardeşim,artık onlar senin evinde ve misafirin saygıda kusur etme derim ben,sabırlı ol ,ama konu geldiğinde ne kadar kırıldığını ,yok sayildigini ,değersiz hissettiğini söyleyebilirsin.. senin olmadığın ortamda ,senin evinde ,senin masanda hakkında konuşulması seni daha çok üzer.. bazen politik davranmak gerekiyor duygulara esir olmadan ki zamaninda ve yerinde konuşmak daha iyi anlaşılabilir... Zor durumlar nasıl hissettiğini anlıyorum .. gönül genişliği ve sakinlik diliyorum...
Konu sahibinin nicki zaten sakin . Sorunun ana kaynağı da sanırım bizim toplumsal bakış açımız. Misafir düşmanın olsa bile evine gelince saygıyla agirla öğütü ile büyütülüyoruz. Çok değerli ve kiymetli bir kültür doğrudur. Hastaya ve zorda kalan insana yardımcı olmakta öyle .

Bizim kültürümüzde ve inancımız da şu da var yalan sadece eşlerin arasını düzeltmek için söylendiğinde günah sayılmıyor o kadar kutsal evlilik . O kadar önemli . Peki bu sevgili kayınvalide belki öteki dünyaya beş kala ne yapıyor ? Hala dinamit döşeme derdinde evliliklerine. Kendine birşey olsa oğluna vicdan azabı duydurmak için çabalıyor. Saygıda kusur etmemek için de insan yerine konulmak gerekir. Birinin evine gitmek içini geçtim başka misafir almadan önce haber vermek gerekir. Kayınvalide güç gosterisi yapmakla meşgul. İnsan önce kendine saygıda kusur etmeyecek

Back
X