Kızıma, bize yemek yapmayan kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kendisi hem kına zamanı bile bir işin ucundan tutmasın aileden gibi davranmasın , hemde kayınvalide kızımın sevdiği yemekleri yapmadı annem yapıyor :olamaz:
kadının ayran yap demesine bile icerlemis :olamaz:
Musakakk gibi dibine kadar haksız ama yok dediğim dedik dönmüyor lafindan 😂

Bence bir babaannenin "biz böyle seviyoruz" diyerek torununu düşünmemesi gerçekten iğrenç bir şey ya. Patlıcanın yanına iki patates kesse ölür sanki kazık kadar kadın.
Benim kocaman kardeşim geliyor da tüm yemekleri ona göre ayarlıyorum yemek seçiyor diye.
Ama sizin de çocuğunuzu aç bırakmanız çok enteresan. Bir çorbayı bırakın, bi yoğurt, peynir ekmekte mi yoktu🤦🏻‍♀️

Ben zaten anlamadım ki kafam çorba oldu. Konu sahibi bir öyle diyor bir böyle. Önce dediki akşam yemeği yiyemedi o yüzden aç kaldı şimdi diyor ki yemişti ama acıktı. Ee hangisi şimdi?
Eğer evden tok çıkıp sonradan açıktılarsa kayınvalide kınanın orta yerinde yemek pişirmeliydi sanırım ondan suçlu oldu.

galiba kına için çıkmadan ara öğün vermiş.
kv siz gidin kınaya ben yemek yapıp getiririm demediği için bu kadar sinirlendi zaar.
kına yeri ile ev arası 3 saat sürüyorsa acıkmış olabilir tabi.

Ben sizi haklı buldum y
Tabi ki kimse mecbur değil ama insan torununa da özenir yani
Yeri geliyor ben geliyorum diye kv yada annem sevdiğim yemeği yapıyor bu mecburiyet değil ki
Zaten en iyi gelinler yorumda uçmuş
ayyy bunların da herşeyi kendim yaparım kimseden beklentim yok 10 kişilik yemek yaparım mutfakta arı gibiyim pehhhh
Kimse girip on kişilik yemek yapıp cengaver olsaydın demiyor yalnız kendi çocuğunun karnını doyursaydın diyor. Gelinlik yap diyen olmamış.

İstediğin kadar beğenmedim at konu sahibi çocuğu açlıktan ağlattığın gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca bir diyorsun misafiriz bir diyorsun orası kocamın annesinin evi. Önce ne olduğuniza karar ver.
Gitmeden öyle bir şartlamışsın ki kendini elimi bir şeye sürmeyeceğim diye sonuç olan çocuğa olmuş.
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar 🤣
Bak burda ağlıyor bebem aç kaldı aççç diye 🤣
Bütün kına ahalisine de rezil olmuşlar bi de. 🤣

galiba kına için çıkmadan ara öğün vermiş.
kv siz gidin kınaya ben yemek yapıp getiririm demediği için bu kadar sinirlendi zaar.
kına yeri ile ev arası 3 saat sürüyorsa acıkmış olabilir tabi.
Ee o zaman bunu düşünmesi gereken yine kendisi ve hatta kocası. Bebeğin annesi,babası dururken başkaları mı düşünecek karnını,mamasını?

evde kaç kişi kalıyormuş onu da yazsın tahtaya.
diğer 7 kişi kimmiş🤷‍♀️
821x465-muge-anli-29-agustos-pazartesi-atvde-1660729031295.jpg
7 kisi karnini doyurmuş bu gelmiş ben acim cocugum ac diyor aaaa hic kusura bakma kalkip eline alicaksin bi tencere tava artik neyse kiracaksin yumurtani yedirceksin cocuguna yok oyle armut piş agzima düş
Millet düğün telaşında bide sizle mi ugrascak aaaa
rahmiozkan.jpg
INSAFF ET BE KADIN

Ben sizi haklı buldum y
Yeri geliyor ben geliyorum diye kv yada annem sevdiğim yemeği yapıyor bu mecburiyet değil ki
ayyy bunların da herşeyi kendim yaparım kimseden beklentim yok 10 kişilik yemek yaparım mutfakta arı gibiyim pehhhh
Şahsen mükemmel gelin değilim kv iyi kötü sever sevmez el üstünde tutar tutmaz değer verir vermez 22aylik bebeğim açlıktan ağlarken umurum olmaz mutfağa girer bir şey yaparım. Onun yaptığını çocuğum yemiyorsa ekstra yaparım. 10kisinin olduğu evde hem de köyde bir plav yapana kadar çocuk nasıl ayağa dolanıyor plava suyu koyuyorsun altını kisiyorsun pişince de kapatiyorsun. Salataya gelince yıka malzemeleri otur yere çocuğunu da oturt ver eline salatalık o sırada doğra karıştır bitti. Sanırsın düğün yemeği herşeyi de abartin!!!

Ben sizi haklı buldum y
Bu konuya boyle yorum yapacaginizi biliyordum🤣🤣

Bunda anlamaycak ne var :)

Allah şaşırtmasın:)

Valla kafalar pırıl pırıl anlayamayacak birsey yok işte cok basit bi konuya insanlar cok normal siradan gayet anlasilir fikirler sunmus sizin o fikirleri degilde konu sahibini hakli bulmaniz çok değişik geldi siz nasıl anladiniz onu merak ettim biraz sizin kafaya yaklasmak istiyorum daa

Başlığı görür görmez bi musakka vibe'ı aldım zaten konudan ben :KK70:
Hic sorma ya kv değer vermedi dese bir nebze derim ki yılda bir kez oğlunun hatrina değer vermedi diyelim ama 22aylik çocuğu ağlatacak ne varmış ya 3 kaşık yemek için tantanaya bak. Sanırsın mutfağı kilitlenir anahtarı saklamış!

Şahsen mükemmel gelin değilim kv iyi kötü sever sevmez el üstünde tutar tutmaz değer verir vermez 22aylik bebeğim açlıktan ağlarken umurum olmaz mutfağa girer bir şey yaparım. Onun yaptığını çocuğum yemiyorsa ekstra yaparım. 10kisinin olduğu evde hem de köyde bir plav yapana kadar çocuk nasıl ayağa dolanıyor plava suyu koyuyorsun altını kisiyorsun pişince de kapatiyorsun. Salataya gelince yıka malzemeleri otur yere çocuğunu da oturt ver eline salatalık o sırada doğra karıştır bitti. Sanırsın düğün yemeği herşeyi de abartin!!!
Çocuk ayağıma dolanıyordu detayı da ayrıca ilginç ee evinde ne yapıyorsun o zaman da dolanmıyor mu derler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X