kızım hakkında yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben de böyle düşünmek çok isterim ama ülkede nasıl insanlar olduğunu bilseniz gerçekten şaşırırsınız. Keşke böyle şeyler yaşanmasa

keman çalışmıyor öğrenmek istiyor notalar konsunda bilgisi var yeteneği hep vardı bundan bahsettim. salak olmadığım için türkçe yazıyorum . kızımın ingilizcesi hep iyiydi lisede dil bölümünü seçti internet üzerinden öğrenci buldu. bir satırla yazıyorum ama yıllar aldı bunların hepsi tamam bana inanmayın ama kızımı yalanlayıp saçma saçma konuşmayın

Yapılan bütün yanlışları sıralayabilirdim ama konu fake o kadar belli ki .Kendimi yormayacagim.
Çok belli etmişsiniz boş işler müdürü.

anlatmıştım konuda iltihaplı yaralar döküyor doktor birşey bulamadı psikolojik dedi kendine zarar verebileceği yerlerde değil çoğu sırtında belinde bacak arkalarında. evet biz daha kötüsünü gördük diyor köyde büyümüş babası küçük yaşta ölmüş bunları söylüyor. haklı zorluklar yaşadık ama kızım hasta olursa ben zorluk yaşadım diyemem

Başka çocuğunuz varmi?sizinde psikolojik destek almanız gerekli

Kizi ders calisiyor diye uzulen bir anne siz saka misiniz kizin hayatini mahvetmeye cabalamissiniz bu sekilde onu kendinizden daha da uzaklastirirsiniz gerci uzaklasmasi da daha iyi gibi gorunuyor kendinize gelin bence kizinizin hayalleri icin cabalayin okumasinin arkasindayim diyorsunuz muhendis olacam yazisina sinir oluyorsunuz ya da ders calismasina aferin kiziniza insallah hedeflerine ulasir

Başka çocuğunuz varmi?sizinde psikolojik destek almanız gerekli
iki erkek çocuğum var. destek almak isterim özellikle annemi kaybettikten sonra iyi olamadım kızımı hasta görünce daha kötü hissettim ona doğru yaklaşmak isterdim . param yok eşim böyle şeyler için para vermem dedi para tuzağı gibi dedi sıkıştım kaldım. zaten şansım olsa ilk kızım gitsin

Sizin kafadaki insanlar ne işe yarıyor acaba, gerçekten islama hizmet edecek çocukları siz mi doğuruyorsunuz? Onları cemaatlere kapatarak dinlerinden nefret ederek hangi dine bağlı olmasını sağladınız şimdi? Bir tanenizde demezsiniz benim evladım doktor olsun ehli sünnet doktorlara ihtiyacımız var, mühendis olsun yahudinin tohumunu vatanımıza sokmasın, hakim olsun mazlumlara adalet sağlasın, demezsiniz. Müslüman cihat yapacak ya en büyük cihat EĞİTİMdir. Bunu kalın kafalarınıza sokun.
Sözde herkesi yerden yere vurursunuz rimel sürdü diye ödünüz kopar, din elden gidiyor dimi çocuğunuz matametik çalışınca.
Gerçekten söylenecek o kadar söz var ki, yazsak ne fayda.

Konunuza inanmadım ama yine de yazayım.
Gerçekten kızınız çok iyi bir insanmış ben olsam çoktan kaçmıştım sizin yanınızdan annesi babası oldunuz diye koskocaman kadının hayatında nasıl bu kadar söz hakkı gördünüz kendinizde.6 yıl yatılı kursta bırakmak çocuğu ne demek ya şimdi gelmişsiniz canım benim evladım diyorsunuz yok öyle yağma umarım sizin yanınızdan kurtulur ve izini kaybettirir

Haklısınız gözümden kaçmış o kısım. Bakın açıkça söylüyorum kızınızın durumu kötü. Babasının psikolojik destek almasını engellediğini de yazmışsınız. Ama kızınızın ciddi bir desteğe ihtiyacı var. Aynı şekilde sizin de. Anladığım kadarıyla siz biraz daha empati yapmaya yatkınsınız ama babadan çekiniliyor. Benim anladığım kadarıyla bu çekince sizde de var.

Babanın görüşü gerçekten akıl alır gibi değil. Kötü bir durumu başka bir kötü durumla kıyaslayıp küçümsemek sağlıklı bir davranış değil. Kızınızın psikolojisi söz konusu burada. Hanımefendi gerekirse siz babadan gizli bir şekilde destek almasını sağlayın. Çok çok üzücü bir durumda kızınız. Mental ve fiziksel sağlığını tehdit ediyorsunuz böyle yaparak. İlerde daha kötü olur. Bunların hiçbiri kendisi geçmez. Kızınız stres, baskı ve üzüntüden bu durumda.

Erkek çocuklarınızı da verdiniz mi yurda?

inanmasanızda teşekkür ederim. kaçmadan iletişimi koparmadan iyi olmak istiyorum

Aman ne yazsam linç olacak altı yıl ne öğrendi kızınız. Madem bişey yapmıyordu kursta alsaydiniz zira üç yılda öğreniliyor herşey orda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…