kızım hakkında yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tefsir konularında kullanılıyor konuşmak için değil
Tefsir Kuran surelerinin açıklanması değil mi Allah-u Teala iyi açıklayamamış bir de kızımız açıklasın felan diye mi düşündünüz?
Ay yok benden bu kadar ama tek dileğim var kızınız umarım bir an önce sizden kurtulur ve bir daha da sizinle iletişim kurmaz

tefsir açıklanmayan kapalı ayetlerin açıklanması tabiiki allah iyi açıklamış açıklamamış demedimki. sadece dini kuralları öğrenmesi için verdik bu derslerde öğreniliyormuş orada bende kızım söylediğinde öğrendim

evlilik çocuk istemiyormuş özellikle çocuk.o konuları konuşamıyorum bile.sadece tek yaşayacağım diyip duruyor yaşasın ama haber alayım birşey olsa ulaşayım okadar.
ahh ahh akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş. bu teknoloji devrinde 1980lerin eğitim sistemini, baskısını kuramazsınız. Böyle elinizde patlar işte. Bence tek çözüm yolu var. Babasıyla birlikte karşınıza alıp çocuktan özür dileyin. yüzleşin. sizi affeder mi bilemem ama en azından yeni hayatında sizinle iletişimde kalır belki.

babasına birşey diyemem ben destek olurum tek başıma enazından

babasına birşey diyemem ben destek olurum tek başıma enazından
siz tek yapın madem. onu anladığınızı bilsin. tümden kolu kanadı kırık, kimse beni anlamıyor kafasıyla atılmasın hayata. arkasında hep destek olduğunuzu bilsin.

dize gelmez hanımefendi biraz dişimi göstersem dize gelmez neden istemeyeyim kızımın hasta olması yaralarının canını acıtması bana nasıl bir katkı sunar
Babası nasıl razı geliyor ! Yok mu hiç bir eşiniz dostunuz ya bütün çevreniz böyle mi ? Kocanız gibi merhametsiz mi ? Yok mu doğru yolda olan mantıklı bir aile büyüğü sözü dinlenen. Bütün aile afyon çekmiş gibi mi yasiyorsunuz yoksa bir fanusta kendiniz gibilerle başka bir dünyanız mi var ? Başka çocuğunuz var mı ?

Neden ikide bir babasına birşey diyemem diyorsunuz? Bu kadar korktuğunuz adamdan üç çocuk neden doğurdunuz?
Ne yapacak asacak kesecek mi sizi?
Koruyamayacağınız çocukları doğurmayın
asıp kesmeyecek ama dinlemeyecek çünkü saçma bulacak eşimi biliyorum çok şanslısınız evliliğinizde istemediğiniz olaylar yaşanmıyor hayırınız hayıe olarak kalıyor ama benim aile içimi bilmiyorsunuz oralara girmeyin rica ediyorum zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

Hiç inanmıyorum gerçek olduğuna ama gerçekse kendimi o kızcağızin yerine koyunca ölsem de kurtulsam dedim... Korkarım o da şu anda böyle hissediyor bu yobazlarin elinde, yazıklar olsun, şu çocuğa bunu yasatanlar can veremesin

inanmak zorunda değilsinizde yazdıklarım yalan değil sadece yol bulmak için üye oldum konu açtım okadar.

Okurken sinirlerim bozulduu , umarım kızınız üniversiteyi kazanır istediği mesleğe sahip olur ve sizden kurtulur. O sizin çocuğunuz diye her isteğinizi yerine getirmek zorunda değil, o ayrı bir birey bunu kabullenin ve kızı rahat bırakın gencecik kızın psikolojisini bozmussun istemediği halde cemaat evine göndermişsin. Neyseki kız çok zeki biri ve geleceği için ders çalışıyor, umarım kurtulur sizden. Duvarında olan posterini, yırtmak nedir ya? Rimel de sürer makyaj da yapar, sevgilisi de olur. Sizin gibi baskı yapan aileler yüzünden hayattan, her şeyden soğuyor bu kızlar.

Aynen katılıyorum yarısına kadar okudum resmen insanları bunlatmak için mahsus açılmış bir konu gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…