kızım hakkında yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hanımefendi evet uygulamayack olsam neden geliyim buraya. desteklemsemde artık kopmasın istiyorum benden gitmesin
Yorumları okuyup okuyup akıl almaya çalışıyorum diyorsunuz ama kimseye de haklısınız demiyorsunuz mesela, hala değerleri aşağı değerleri yukarı.
Doğurduğumuz çocukları inandıkları din ve dünya görüşüne bağlı seviyor değiliz. Kapatın şu değer mevzusunu artık

Evet tabi ki var ama gelip kk da böyle konu açmaz böyleleri konun içinde yok yok herkesin damarına basmak için açılmış belli

inanın desteklemesem bile birşey demiyorum artık çünkü gittikçe uzaklaşıyor aynı evin içnde bile odasından çıkmıyor. sadece evden giderse tamamen kopmasın istiyorum çok çaresiz kaldım bu konuda
Seni anlıyorum, zamanında sana kendi düşüncelerimi dayatarak çok pişman oldum bile desen buna inanmayacaktır. Artık her şey için çok geç. Bir gençliği harcamışsınız.

Evet tabi ki var ama gelip kk da böyle konu açmaz böyleleri konun içinde yok yok herkesin damarına basmak için açılmış belli
İnşallah öyledir ,banlanacaksam bari soveydim bibi istek sövmen varsa ilet bir kişi yansın

evet öyle çünkü işim yok çaresiz hissetmiyorum konuşacak çok kişi var çevremde eşimde beni dinliyor. haklısınız kusura bakmayın.

inanın desteklemesem bile birşey demiyorum artık çünkü gittikçe uzaklaşıyor aynı evin içnde bile odasından çıkmıyor. sadece evden giderse tamamen kopmasın istiyorum çok çaresiz kaldım bu konuda
Hiç üzülmedim valla. Yaşadığınız ve yaşayacağınız ne varsa hak ediyorsunuz.

Keşke ulaşabilsem kızınıza da eğitim sponsoru olsam. Kendini kurtarmasına yardım etsem.

Kızınızı rahat bırakın, kararlarına karışmayın, ne okuduğuna, ne dinlediğine, ne giydiğine müdahale etmeyin, okuma isteğine destek olun, motive edin, finanse edin.
Normal ve sağlıklı ebeveynlerin yaptığı şeyleri yapın yani. Bu kadar.

korkum o çünkü annemi o hastalıktan kaybettik beş ay önce . onun hastalığı beni etkiledi ölümünden bahsetmek istemiyorum bile ve kızım böyle olsa gözüm neyi görür diye düşündüm. artık onu kaybetmek istemiyorum teşekkür ederim

gitmek istiyor kızım ama gidemiyor pahalı diye teşekkür ederim çatışma istemiyorum artık. aylardır böyle bitsin istiyorum
Biraz kiziniza güvenin ,hayata güvenin .
Onu kayip etmek istemiyorsaniz destekleyin yardim eli uzatin
Yoksa öyle bir mesafe girer ki araya asla toparlayamazsiniz .
bazen isteriz çocuklarimizin bizim doğrularimizi takip etsin ama olmaz .
Çocuğumuz da olsa onun ayri istekleri ayri düşündükleri ayri hayelleri var .
Kendinizi zorlayin ve kizinizi yeniden tanimaya uğraşin Birazda siz onun istekleri ile ilgilenin ,kendinizi konular üzerine geliştirin

Kız okuyosa kac evladıım kurtar kendini bu ana babadan

hayır gerçekten doğru bulduğum ders aldığım mesajlar var inşallah uygulayacağım kızım için sağlığı için

Etmeyin bana teşekkür gereksiz gercekseniz biraz evladinizi anlamayı deneyin kulak verin Allah'ın emaneti o şekli bırakın biraz öze bakın biraz merhamet biraz sevgi biraz anlayış cissss değil biraz empati.Aglarsa anam ağlar evlat bir yana dünya bir yana hattat sanatini bırakın kendi doğrularrinizi bırakın bir kenara biraz ilgi biraz kucaklaşma madem fake değilsiniz biraz kizinizdan yana olun koca yanından ek kontenjan olmayın az biraz genç kız dilinden anlayın siz genç olmadinizmi evli çocuklu mu doğdunuz.Sizin hiç jayata atan kalbiniz istekleriniz olmadimi

hep böyleydi çocukkende zıt karakteri vardı şimdide gördüğü herşeye zıt oldu ben yetiştirdim suçlu aramıyorum üzülüyorum.
Kızınız kötü bir şey yapmıyor ki neden üzülesiniz? Okulunu okumak, meslek sahibi olmak istemesine, rimel almasına, kitap okumasına, Fazıl Say dinlemesine neden üzülüyorsunuz? Biraz gözünüzü zihninizi açın lütfen. Çocuklar ebeveynlerinin tüm düşünce ve inanç sistemlerini kopyalayan robotlar değiller, bambaşka birer bireyler. Bunu görün lütfen.

Kızınızın bir şeylere zıt olması onun kötü bir şey yaptığı anlamına gelmiyor bu konu özelinde. Aksine, kendini var etmeye çalışarak iyi bir şey yaptığını gösteriyor.

Öncelikle çocuğunuzun sizden farklı biri olmasından korkmayın. Özellikle de buna sevinin. Onun farklı biri olduğunu kabullenin. O sizin isteklerinizi yaşamak zorunda olan bir parçanız değil. Herkes birbirinden farklıdır, bırakın çocuğunuz bu dünyada kendi kişiliğini inşa etsin.

Önemli olan kızınızın iyi bir insan olması, meslek sahibi, kendi ayakları üzerinde duran, kimseye muhtaç olmayan, kendi hayatından kimseye ihtiyaç duymadan mutlu biri olması. Lütfen bu açıdan düşünün.

Gerçekten biz çözüm arıyorsanız çözüm bu. Kızınızı bir kopyanız yapmaktan vazgeçin. Başkaları ya da babası ya da siz ne düşünüyor olursanız olun onu kendi olması için destekleyin. Böylece kızınızın mutlu olduğunu göreceksiniz. Tabi eğer derdiniz buysa, ki bence bu olmalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…