kızım hakkında yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu okurken sinirlerim tavan yaptığı için tamamını okumadım. Umarım konu gerçek değildir. Kız okuyup kendimi kurtarmak istiyorum dedikçe anne baba olarak yoluna taş koymuşsunuz. Yazık günah.

Ay konu baya sallamasyon duruyo. Gercekse de umarim kurtulur o kiz sizden

Sizin gibiler anne baba olmasın ! Yazıklar olsun. Kızınız için o kadar üzgünüm ki ! Yazınızı okurken resmen benim de damarlarımda elektrik dolaştı. ESERİNİZLE ÖVÜNÜN !
İki lafinizdan biri din ! Yahu her dini bilgisi olan mükemmel olmuyor önce bunu bir kafanıza sokun. Kızınız keman demiş yok demişsiniz, üniv olacagim mühendis olacağım demiş yok demişsiniz. Pardon siz belanızı mi ariyorsunuz ? Ama doğru kızınız rimel sürmüş !! Cık cık çok ayıp !!
İgreniyorum bu zihniyetler den

hep böyleydi çocukkende zıt karakteri vardı şimdide gördüğü herşeye zıt oldu ben yetiştirdim suçlu aramıyorum üzülüyorum.
Aynı senin ve kocanın tipinde bir aileden çıktım lanet etmediğim bir gün yok konu fake denmis yooo vallahi var böyle hasta ruhlular ama ben kurtaramadim kendimi aslında çok kaçtım kurtulmaya çabaladım ama neyse
Çok şey yazmak istiyorum ama geleceği yazicam senin gibi birine cidden yazmak bile valla içime öküz oturdu neyse gelecekte olan su korktugunuz aman onun kızı gibi olmasın ama şöyle olsun dini bütün olsun dediğin hepsi elinde öylece patlayacak ve gittiğinde yüzünüze bile bakmayacak çok akıllı kızmış gerçekten en kısa zamanda senden kocan olacak o tipten kurtulur umarım.
Aynen böyle insanların okuyup yok artık fake dedikleri hayatlar inanın var böyle tiplerde var bu üslupta yazmam pek ama bu konu var ya cidden aşırı sinirlendim neyse ama kurtarır o kız akıllı kurtaricak kendini bence

Normalde konuyu anlatanlar genelde kendini savunacak şeyler söyler.siz öyle şeyler yazmışsınız ki resmen beni lincleyin diyosunuz
tavsiyelere teşekkür ediyorum inanmayanlarıda zorlamıyorum linç edin demiyorum sadece açıklamaya çalışıyordum

yarısına kadar okudum. ben de muhafazakar ve kendimce dindar bir insanım. bu ne kadar baskı böyle. o size Allah'ın emaneti, köleniz değil. yok biz öyle düşündük böyle uygun gördük. ne saçma laflar bunlar. daha fazla sıkıştırmayın, yarın bir gün intihar etse iki cihanda vebalini ödeyemezsiniz. benim de o yaşa yakın çocuğum var. her kararı kendi verir. imamhatipe gidiyor, kendisi istedi. biz asla karışmadık. namaz kılmaz, kıl demem. kendisi her şeyi anlayacak yaşta. sadece dua ederim, doğru yolu gösterir geri çekilirim. lütfen kızınızı rahat bırakın. sizi görmek istemediği, zorla katlandığı çok belli.
Hatta ailesinden bir an önce kurtulmak için saçma bir evlilik bile yapabilir. bütün bu mutsuzluğun sebebi ise siz olursunuz. kendinize gelin, çocuğunuza önce saygı sonra sevgi gösterin.

teşekkür ederim ama sadece kızımın kaçıp gitmesini istemiyorum tamam okusun ama tamamen kopmasın özellikle böyle hastayken hiç kopmasın o kadar.

evlilik çocuk istemiyormuş özellikle çocuk.o konuları konuşamıyorum bile.sadece tek yaşayacağım diyip duruyor yaşasın ama haber alayım birşey olsa ulaşayım okadar.

Konu fake gibi..değilse de nefretliksiniz. Çoğumuz dini okula gitmedik, merak etmeyin dinsiz değiliz. Çekilir dert değilsiniz bu ne baskı be, okurken delirdim, bu çocukcagiz nasıl dayansın, çocuğunuza bile isteye zarar vermişsiniz. Ama konu gerçekse kızınıza helal olsun, alnından öpüyorum. Baskı baskı nedir yahu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…