• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım bu gün okulda tartaklanmış.. :(((

bu ne biliyomusunuz tv kanallarının bu olayı (çeteleşme) çok normal çok doğal gibi göstermesinin sonucu:19:

pis 7 li ve buna benzer birçok dizi okul dizisi gibi çekilip çeteleşmeyi ve kavgayı vurmayı çok normalmiş gibi göstermeleri yüzünden yeni yetişen gençliğin butür dizilere özenmesi yüzünden sizin kızınız o dayağı yedi malesef :50::50:

kızına rapor al şikayetçi ol canım ve çocukların aileleri ile mutlaka konuşun.zamane çok kötü gençler çocuklar edepten uzak yetişiyorlar şiddet eğilimi çok fazla küfür küçücük çopcukların ağzında:23:
ben kime neye kızacağıma şaşırdım aileler çok mu pasif kalıyor acaba anlayamıyorum.benimde 3 kızım var böyle bir durumla karşılaşsam sinirden ne yapardım bilmiyorum seni bir anne olarak çok iyi anlıyorum

kızına rapor al şikayetçi ol canım ve çocukların aileleri ile mutlaka konuşun.zamane çok kötü gençler çocuklar edepten uzak yetişiyorlar şiddet eğilimi çok fazla küfür küçücük çopcukların ağzında:23:
ben kime neye kızacağıma şaşırdım aileler çok mu pasif kalıyor acaba anlayamıyorum.benimde 3 kızım var böyle bir durumla karşılaşsam sinirden ne yapardım bilmiyorum seni bir anne olarak çok iyi anlıyorum

Arkadaşım öyle aileler varki sorumsuz her zaman kendi çocugu haklı gören yada karşı tarafı suçlayan şimdiki gençler maalesef kendilerini küçük mafya ilan etmiş durumundalar ama anne ve babaları derki benim çocugum hiç birşey yapmıyor diyor hep başkalarını suçlarlar.

bende 7. sınıfta karşılaşmıştım böyle durumla ama erkek dövüyordu beni tanımadığım biri neden vuruyosun dediğimde sen beni dövdürdün diyodu ne alakaysa şizofren di heralde.. anlattığımda ailem hiç ilgilenmemişti bende bi kız arkadasımla olayın içinden çıkmıştım çocuğun öğretmenini bulup şikayet etmiştik ama hocanın evini bulmuştuk o derece uğrastım çünkü dayak yemekten ağlamaktan ölüyordum hocayı bulduktan sonra ertesi gün okulda hocası çocuğu fena benzetti meğer bu ilk olmuyormuş bu çocuk hep kızları sıkıştırıp köşelerde dövermiş o zamanlar.. neyse çocuk dayak yiyince bana yaklaşamadı hocasına gideceğimi bildiği için canım ezelinden oluyo bu tarz şeyler özellikle uysal çocukların başına çok geliyo daha ufakken insanlarda kötülüğün filizleri beliriyo peşini bırakma olayın o aileleri bul mutlaka

bende 7. sınıfta karşılaşmıştım böyle durumla ama erkek dövüyordu beni tanımadığım biri neden vuruyosun dediğimde sen beni dövdürdün diyodu ne alakaysa şizofren di heralde.. anlattığımda ailem hiç ilgilenmemişti bende bi kız arkadasımla olayın içinden çıkmıştım çocuğun öğretmenini bulup şikayet etmiştik ama hocanın evini bulmuştuk o derece uğrastım çünkü dayak yemekten ağlamaktan ölüyordum hocayı bulduktan sonra ertesi gün okulda hocası çocuğu fena benzetti meğer bu ilk olmuyormuş bu çocuk hep kızları sıkıştırıp köşelerde dövermiş o zamanlar.. neyse çocuk dayak yiyince bana yaklaşamadı hocasına gideceğimi bildiği için canım ezelinden oluyo bu tarz şeyler özellikle uysal çocukların başına çok geliyo daha ufakken insanlarda kötülüğün filizleri beliriyo peşini bırakma olayın o aileleri bul mutlaka

canım,artık öğretmenlerinden korkmuyorlar.az önce okudum,öğretmen öğrenciyi geç kaldı diye uyarınca öğretmenini bıçaklamış.
2 çocuk sahibi kadın öğretmen ölmüş.
allah rahmet eylesin.

okulun müdürü numaraları vermiyorsada okula velilerini çağırttırın..tüm veliler birarada konuşun,gerekirse uzaklaştırma almaları için göz korkutun..Allahım evlatlarımızı korusun...gençler sosyal aktivitelerde bulunsalar,başı boş bırakılmasalar bu sorunlar çıkmaz...

benim anlamadığım başka okulun öğrencileri nasıl oluyorda okula , hatta sınıfa kadar girebiliyor ve kızınızın okuduğu okulun bahçesine çıkarıp tartaklayabiliyor.neden müdüre bunu sormuyorsunuz ????? milli eğitime şikayet edeceğinizi , gerekirse polise şikayet edeceğinizi söyleyin ve gerekirse yapın.Allah korusun ya ciddi ciddi kızınızın bedenine ve ruhuna zarar verselerdi?

neler duyuyoruz neler.bıçaklamalar , saldırmalar, dövmeler vs.

zayıf görmüşler kızınızı yapmışlar.kızınıza destek olun, takipte olun ,yalnız bırakmayın.

ben de aynı fikirdeyim,

moralim çok bozuk kızlar. kızım 8. sınıf öğrencisi. bugün başka okuldan 6 erkek çocuk 2 kız çocuk öğlen tatili bitiminde kızımın okuluna gelip sınıfa kadar girip kızımı okulun arka bahçesine çıkarmışlar. itip sırt üstü yere düşürmüşler. gerekçeleride onların okuldan olan ortak arkadaşlarıyla muhatab olması. resmen çete kurmuşlar bu yaşta. bugün eşimle ilk önce bizim okul müdürüne gittik diğer okulun müdürünü aradı böyle böyle olmuş yardımcı olun diye. sonra diğer okulun müdürüne gittik konuştuk çocuklar hakkında bilgi aldık. isimlerini aldı yarın olaya el koymak adına neyse biz eve geldik ama içim içimi yiyo hala. bide kızımı arka bahçeye çıkardıklarında kameraların görüş alanından çıkarıyolar kamerada çıkmasın diye. dövücekler ya sırtından çantanı çıkar kolay olsun diyolar. kızım sakin yapıdadır. küfür falan bilmez. anne bana küfür ettiler hakaret ettiler en son biri ay bunu yapmazsam içimde kalıcak deyip kızımı sırt üstü düşürüyo.

dün de şöyle olmuştu. kızım dedi ki anne şu okuldan gelip beni dövüceklermiş dedi. okul çıkışı bende okulun önüne gittim. arabayı sote bi yere çektim bekliyom. baktım iki kız geldi. hadi dedim yine müdahale etmeyeyim konuşsunlar kendi aralarında. kavga ederlerse çıkıcam ortaya. kızla konuştular kız evine doğru benimki eve doğru yönelince kızımın arkasından gidip aldım eve geldim. noldu kızım dedim. anne benim hakkımda ona yalan yanlış şeyler söylemişler hallettik dedi. bugünkü olayda dünokula gelen kızın arkadaşları güya sude kızı tartaklamış ta ( ben ordaydım ) bunlarda kankalarıymışta 6 erkek 2 kız toplanıp gelmişler.

neyse bu akşam üstü eşim, kızım, kızımın arkadaşı markete gittik. dönüşte kızımın arkadaşı '' aa sudeyi dövmeye gelen kız dedi '' eşime dedim dur. indim arabadan kızın yanına gittim. dedim birbirinizden ne istiyonuz sude size ne yaptı dedim. sudenin bir suçu yok dedi. varsa söyle gerekirse özür dilicek bak burda dedim. onun suçu yok dedi arkadaşları ticaret okuluna gitmişlerde ordada kavga etmişlerde sinirini alamayınca sudeyle onun konuştuğunu öğrenince acısını sudeden çıkarmışlar.

arkadaşlar çok üzgün ve çok sinirliyim yarın tekrar bizim okulun müdürüyle ve diğer okulun müdürüyle görüşmeye gideceğiz. ne demem gerekiyo nasıl hakkımı aramam gerekiyo vallahi kafam durmuş durumda şu an Allah aşkına fikir verin.

( karışık yazdıysam özür kafam çok karışık sinirden inanın. kızım söz konusu olunca hepten kötü oldum )

geçmiş olsun canım, bence imkanınız varsa bu son seneyi özelde okusun, yoksa aklın hep orda kalacak, yinede ucuz atlatmısınız
nasıl çocuk yetiştiriyorlar anlamıyorum ya

bugün milliyette benzer bi haber vardı, 5,5 yaşındaki 1. sınıf öğrencisini 3 e giden bi kız öğrenci tuvalete sokuyor, üstünü soyuyor ve ıslatıp dövüyor, bu ne ya, kafayı yemek işten değil yemin ediyorum, napalım tüm veliler nöbet mi tutalım okulda, her tenefüs çocuğumuzumu yoklayalım

Bencede en iyisi savcılık yada bimere şikayet etsinler aileleri ile konuşuncada pek işe yaracagını sanmıyorum çünkü kendi çocugunu haklı çıkarırlar geçen yıl kardeşimin okulunda bir ögrenci sınıfta bir kaç kere ögretmene saygısızlık yapmış hemde çok kötü ögretmen bir sabretmiş iki sabretmiş üçündüde disipline vermiş tabi disiplin kurulu bir kaç gün uzaklaştırma veriyorlar bu çocugu bende tanıyorum kendisi küçük mafya ilan etmiş durumda oturdugu mahallede bile komşuları ilallah etmiş fakat gelin görünkü ailesi çocukları için bizim çocugumuzun hiç suçu günahı yok diyorlar okulu ve ögretmeni suçluyorlar çocuklarının yaptığı davranışı bi türlü görmüyorlar yada görmek istemiyorlar.

evet okullardaki disiplin kurulları çok ama çok yetersiz..
:19:

artık ne yazık ki ilk ve orta okullarda disiplin yönetmeliği tamamen göstermelik.. çocuğa hiçbir ceza veremiyorsun ..en fazla başka okula nakil olabiliyor ceza olarak öğrenci... bunu bilen veliler ve öğrencilerde tabiri caizse okullarda at koşturuyorlar... öğretmenin eli kolu bağlı..
daha bugün bakanımız EĞİTİMİ OTORİTER SİSTEMDEN UZAKLAŞTIRACAĞIZ diye açıklama yapmış... otorite yoksa herşey vardır orada.. bizler bile okullara can güvenliğimizi sağlayamıyoruz.. geçen sene okulumuzda 3 öğretmen darp edildi ..camlarımız kırıldı... araç lastiklerimiz patlatıldı... bilgisayarlarımız çalındı.. öğretmenelr olarak can güvenliğimiz yoktur diye dilekçe verdik... kaymakamlık a ulaştığı için dlekçemiz, okula bir polis komiser geldi... dedik ki giriş çıkışlarda polis gelsin , veremeyiz dediler, gelin çocuklarla bilgilendirme konuşması yapın, gelemeyiz dediler.. haaa birde eğer sizi darp eden çocuğa dokunursanız siz ceza alırsınız deyip nasihat edip gittiiler...
bazı arkadaşlar nöbetçi öğretmenden bahsetmişler .. evet okullarda nöbetçi öğretmen vardır... atıyorum bahçe görevlisi arkadaş heran bahçenin heryerinde olamıyor ne yazık ki...yada kat nöbetçisi koridorda dolaşırken sınıfın içinde ne olup bittiğini heran göremiyor....
tabiki olan olay çok kötü ama bu iş sadece okulla bitmiyor.. aileler çocuklarına evde biraz toplum kurallarından bahsetseler yada onlarla biraz daha ilgilenseler adha iyi olabilir herşey....

İzmir'de Öğrencinin Bıçakladığı Öğretmen Öldü !

İzmir'de derse geç kalan öğrenci, kendisinden geç kağıdı isteyen öğretmeni Sevilay İlkgül Durukan'ı (40) bıçaklayarak öldürdü.

Nezire Marzeci İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi H.K. (14), önceki sabah derse geç gelince yaklaşık on yıldır aynı okulda görev yapan fen bilimleri dersi öğretmeni Sevilay İlkgül Durukan (40) tarafından geç kağıdı alıp gelmesi yönünde uyarıldı.
Bunun üzerine aldığı geç kağıdını öğretmenin masasına fırlatıp oturan H.K., teneffüs zili çalmadan sınıfı terketti. Öğretmenlerin okulda ve derslerde sürekli sorun çıkardığını belirttiği öğrenci, bu sabah ilk derste öğretmenini bıçaklamakla tehdit etti. Teneffüs çalınca okulun yakınındaki evine gidip, aldığı bıçakla geri dönen H.K., "Kendimi bıçaklayacağım" dedi.
Ardından derse giren öğrenci, bıçakla öğretmeni Sevilay İlkgül Durukan'ı yaraladı. Karın boşluğu ve kalçasından ağır yaralanan Durukan, hemen okulun yakınlarında bulunan Özel Baki Uzun Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Derste dehşet saçan öğrenci ise, okula gelen polis tarafından gözaltına alındı.
Haberi alınca hastaneye gelen ve kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Sevilay Durukan'ın eşi Hüseyin Durukan, eşinin durumunun ağır olduğunu öğrenince fenalaştı. Sevilay öğretmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberaj

Bende öğretmenim okullarda bu tip olaylar çok oluyor. Maalesef hem öğretmenin hem idarenin eli kolu bağlı. Herşey sorunlu çocukları korumaya yönelik. Bir ceza müeyyide uygulayamıyoruz çocuk üzerime yürüyor can tehlikesi var. Görüyorum biri diğerini dövüyor müdahale ediyorsun bu sefer sana da yöneliyor. Aileler kendileri müdahale etmeye çalışıyor yani cidden yapacağımız birşey yok. Önceden olsa okuldan atma vs vardı şimdi yok. Ha okuldan atılmasına karşıyım ama en azından çocuk bir güç hissetmeli yaptığım cezalandırılabilir düşüncesi oluşmalı ama yok.

Bende öğretmenim okullarda bu tip olaylar çok oluyor. Maalesef hem öğretmenin hem idarenin eli kolu bağlı. Herşey sorunlu çocukları korumaya yönelik. Bir ceza müeyyide uygulayamıyoruz çocuk üzerime yürüyor can tehlikesi var. Görüyorum biri diğerini dövüyor müdahale ediyorsun bu sefer sana da yöneliyor. Aileler kendileri müdahale etmeye çalışıyor yani cidden yapacağımız birşey yok. Önceden olsa okuldan atma vs vardı şimdi yok. Ha okuldan atılmasına karşıyım ama en azından çocuk bir güç hissetmeli yaptığım cezalandırılabilir düşüncesi oluşmalı ama yok.

Okuldan atma olayları zaten çok zorlaştı sadece siyasi suçlara bulaşanları atıyorlar sanırsam okulda siyaset yapanları atıyorlar, birde velilerde duyarlı olsa duyarsız velilerde çok maalesef okul yolunu bilmeyen veliler var çocukları hangi okulda okuyor okulun nerde oldugunu ve çocugunun kaçıncı sınıfta okudugu bilmeyenler bile var

neden okuldan atılmıyor anlamıyorum ki, ne bekleniyor bu tarz öğrencilerden, diğer öğrencileri dövsün, öğretmeni tehtit etsin ama yoook sen onu liseyi bitirene kadar zorla okulda tut
bence çıkarsınlar bunları sistemden, dışardan okuyosan oku denilsin ya, külliyen zarar ziyan bu tarz öğrenciler
güya kazanılcak, kazanıldıkları falan yok görüldüğü gibi

ne çeşit aileler karşıma çıkıcak bende bilmiyom. biri uzlaşmacı çözüm yanlısı olsa biri olmicak. kaldı ki 8 aile birden :((( ben hiç muhatab olmadan direk savcılığamı gitsem ?

Cnm çocuğuna yapılanı gözümün önüne getirdiğimde irkiliyorum.Bende okulda hiç kavgacı bir tip olmadım.Ama okuldayken öyle tipleri gördükçe inşallah bana da bulaşmazlar diye içimden geçirmedim desem yalan olur.Çünkü bunlar sebepsiz yere de (sırf cnm sıkıldı diye) gidip bulaşıyorlardı.Mesele bir örnek:Sana sigara teklif ediyor.İçmiyorum diyorsun.Hanfendi ya da paşa buna bozuluyor.Niye çünkü ona hayır dedin.Arkadaşlarının yanında reddedildi.Gıcık kapıyor.Böyle çocuklar bence her istedikleri verilen,yapılan, hayır denmeyen ya da dayak arsızı çocuklar.Kıza çok üzüldüm.Ailesi olarak size de üzüldüm.

Ne diye ailesiyle muhattap olacaksın.Ne bekliyorsun ki.O çocukları yetiştiren onlar.Bi de 8 aileyi bir araya getirmeye çalışacaksın.Bence boşa çaba ve zaman kaybı.Darp raporunu geciktirme.Okulla muhattap olmuşsun.Bakarsın gidişata ona göre MEB,polis neyse devamını getirirsin.Ama yapacaklarından müdürlerin hbr i olsun.Belki farklı yöntem geliştirmek zorunda kalırlar.Onlar rahatsız olurlarsa senin peşinden koşsunlar.

Benim çalıştığım okulda da (lise) bu durumlar yaşanıyor.
Gruplaşmalar, racon kesmeler, çeteleşmeler var.

Benim merak ettiğim nokta ise şu:
Sınıfa dalıp kızınızı aşağıya ite kaka merdivenlerden sürüklerken nöbetçi öğretmene niçin haber verilmemiş?
Ya da kızınız neden yakınında bir öğretmene ya da idareciye gitmek yerine paşa paşa okul bahçesine onların yanına gitmiş?

Böyle bir olay yaşandığı zaman ilk önce okul sonra öğrencilerin velileri bilgilendirilmeli.
Okul müdüründen o öğrencilerin velilerinin okula getirilmesi sağlanmalı.
Veliler bir arada konuşmalı. Biz bu şekilde yapıyoruz.
Çünkü kimse çocuğunu sokakta bulmadı.
Okuldan atmak hiç de zor değil. Bizim gibi bir okul müdürünüz olursa direkt tasdiknameyi alır öğrenciler.

Size tavsiyem şudur: Belli bir süre kızınızı okul giriş ve çıkış saatlerinde yalnız bırakmayın.
Bir de resmi kurumlarda dilekçeler iş görür sözler değil.Bu konu ile ilgili bir dilekçe yazın.
Dilekçe de kızınızın olay günü tarih ve saatinde güvenliğinin niçin sağlanmadığını sorgulayın.
Diğer okulun öğrencilerinin de okul saati dışında nasıl başka bir okula baskın yaptıklarını dile getirin.

Son düzenleme:
İzmir'de Öğrencinin Bıçakladığı Öğretmen Öldü !

İzmir'de derse geç kalan öğrenci, kendisinden geç kağıdı isteyen öğretmeni Sevilay İlkgül Durukan'ı (40) bıçaklayarak öldürdü.

Nezire Marzeci İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi H.K. (14), önceki sabah derse geç gelince yaklaşık on yıldır aynı okulda görev yapan fen bilimleri dersi öğretmeni Sevilay İlkgül Durukan (40) tarafından geç kağıdı alıp gelmesi yönünde uyarıldı.
Bunun üzerine aldığı geç kağıdını öğretmenin masasına fırlatıp oturan H.K., teneffüs zili çalmadan sınıfı terketti. Öğretmenlerin okulda ve derslerde sürekli sorun çıkardığını belirttiği öğrenci, bu sabah ilk derste öğretmenini bıçaklamakla tehdit etti. Teneffüs çalınca okulun yakınındaki evine gidip, aldığı bıçakla geri dönen H.K., "Kendimi bıçaklayacağım" dedi.
Ardından derse giren öğrenci, bıçakla öğretmeni Sevilay İlkgül Durukan'ı yaraladı. Karın boşluğu ve kalçasından ağır yaralanan Durukan, hemen okulun yakınlarında bulunan Özel Baki Uzun Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Derste dehşet saçan öğrenci ise, okula gelen polis tarafından gözaltına alındı.
Haberi alınca hastaneye gelen ve kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Sevilay Durukan'ın eşi Hüseyin Durukan, eşinin durumunun ağır olduğunu öğrenince fenalaştı. Sevilay öğretmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haberaj

yıllaaaarrr önce benim okuduğum okul un yanındaki okul.

arkadaşlar sabaha kadar hiç uyumadım. kızımla okula gittik eşimde iş çıkışı okula geldi. bizim müdürle görüştük. kızım sınıftan çıkarılmış siz bundan nasıl haberdar değilsiniz dedim. suçunun olduğunu kabul etti. nöbetçi öğretmen nerdeydi ben bir açıklama istiyorum dedim. o günkü nöbetçi öğretmeni çağırdı geldi. şu saatte nerdeydin dedi oda yemekteydim dedi. böyle bir olay oldu gördünmü dedi öğretmen hayır görmedim dedi. müdürde keşke görseydin dedi. kamera kayıtlarını istedik tamam dedi. ama kamerayı açamadılar yetkili servis çağırıldı. eşim öğleden sonra tekrar gittiğinde hala servis gelmemişti. biz ordan çıktık diğer okulun müdürüyle görüşmeye gittik. çocukları sorguya çekmiş çocuklarda anlatmış. ama sadece 2 kız öğrenci olarak haberleri var. ben dedim yanarında 6 tane daha erkek öğrenci varmış dedim. onlarıda öğreniriz dedi. ben çocuklar ve aileleriyle görüşmek isiyorum dedim. bizim böyle bir hakkımız yok dedi ısrar etmeme rağmen. çocukların disiplin cezası almalarını ve ailelerine bildirilmesini istiyorum dedim. ailelere söylemiş ama ben bu şekilde tatmin olmadım. çocuklar o okulun çıkış saati olan zamanda gelmişler. bizim okul sabahtan akşama kadar onların 12 30 da bitiyo. okul saati dışında olduklarından zaten disiplin suçu veremem dedi. ben tekrar çocuklar ve aileleriyle görüşmek istiyom dedim kabul etmedi. biz sizinle sanırım anlaşamicaz dedim ve ordan çıktık polise gittik. olayı anlattık. poliste dediki siz şikayetçi olduğunuzda biz sadece ifadelerini alıp adli merciye yollarız sizde çok uğraşırsınız bu tür olaylardada genelde takipsizlik kararıyla mahkeme son bulur dedi. çocuklar küçük oldukları için gerçekten suç amaçlı yapıp yapmadıkları adli tabip tarafından inceleniyomuş. biz ifade alırızı ama başkada bişey yapamayız yetki o kadar dedi. baktık ordanda bişey çıkmicak bu sefer ilçe milli eğitim müdürlüğüne gittik olayı anlattık. bunu dilekçe halinde yazıp bize başvurun sözlü olarakbişey yapamayız dedi ama pek ilgili değildi. olayı takip etmek içinde dilekçe altına adresinizi yazın bizde size yazılı olarak cevap veririz dedi. ordanda çıktık eve geldik dilekçe ne yazacak halim vardı ne artık gücüm. eve gelir gelmez kızımın hakkımı alamadığım için sinir krizi geçirdim. hala titriyorum ve midem çok kötü. yani anlicanız bu ülkede kimse mağdurun arkasında değil. yokmu aramızda bir avukat arkadaş resmi konularda yardımcı olacak :(( yarın nasıl bu bedeni ayağa kaldırıp nasıl hak aricam onuda bilmiyom bittimmm tükendimmm. bildiğiniz ceset gibiyim. yaşıyommu yaşamıyommu dünyadamıyım ahirettemiyim farksız. çok kötüyüm çok..

şimdi çıkıyorum nette duracak halim yok. sizi haberdar etmek istedim. lütfen çıkar yollarınızı yazın. gece girip bakıcam mutlaka..

ama şu var ki sakın çocuğunuza vurma etme demeyin bırakın vursun. kendi hakkını arasın:(( yasal yollarda aramaya kalkınca işte böyle oluyo:((

Ümitsizliğe kapılmayın ve yılmayın, boşverin gerekirse takipsizlik çıksın ama yine de düşsünler mahkemelere. Ben sizin yerinizde olsam sonuç alamayacağımı bilsem bile sırf okul müdürleri ve o canavarların aileleri uğraşsınlar diye bu işin peşini bırakmazdım. Müdürünüz durumun farkında, Allah bilir kasetleri yok etmiştir belki de. Siz yine de şikayet edin, başları ağrısın.

Back