arkadaşlar sabaha kadar hiç uyumadım. kızımla okula gittik eşimde iş çıkışı okula geldi. bizim müdürle görüştük. kızım sınıftan çıkarılmış siz bundan nasıl haberdar değilsiniz dedim. suçunun olduğunu kabul etti. nöbetçi öğretmen nerdeydi ben bir açıklama istiyorum dedim. o günkü nöbetçi öğretmeni çağırdı geldi. şu saatte nerdeydin dedi oda yemekteydim dedi. böyle bir olay oldu gördünmü dedi öğretmen hayır görmedim dedi. müdürde keşke görseydin dedi. kamera kayıtlarını istedik tamam dedi. ama kamerayı açamadılar yetkili servis çağırıldı. eşim öğleden sonra tekrar gittiğinde hala servis gelmemişti. biz ordan çıktık diğer okulun müdürüyle görüşmeye gittik. çocukları sorguya çekmiş çocuklarda anlatmış. ama sadece 2 kız öğrenci olarak haberleri var. ben dedim yanarında 6 tane daha erkek öğrenci varmış dedim. onlarıda öğreniriz dedi. ben çocuklar ve aileleriyle görüşmek isiyorum dedim. bizim böyle bir hakkımız yok dedi ısrar etmeme rağmen. çocukların disiplin cezası almalarını ve ailelerine bildirilmesini istiyorum dedim. ailelere söylemiş ama ben bu şekilde tatmin olmadım. çocuklar o okulun çıkış saati olan zamanda gelmişler. bizim okul sabahtan akşama kadar onların 12 30 da bitiyo. okul saati dışında olduklarından zaten disiplin suçu veremem dedi. ben tekrar çocuklar ve aileleriyle görüşmek istiyom dedim kabul etmedi. biz sizinle sanırım anlaşamicaz dedim ve ordan çıktık polise gittik. olayı anlattık. poliste dediki siz şikayetçi olduğunuzda biz sadece ifadelerini alıp adli merciye yollarız sizde çok uğraşırsınız bu tür olaylardada genelde takipsizlik kararıyla mahkeme son bulur dedi. çocuklar küçük oldukları için gerçekten suç amaçlı yapıp yapmadıkları adli tabip tarafından inceleniyomuş. biz ifade alırızı ama başkada bişey yapamayız yetki o kadar dedi. baktık ordanda bişey çıkmicak bu sefer ilçe milli eğitim müdürlüğüne gittik olayı anlattık. bunu dilekçe halinde yazıp bize başvurun sözlü olarakbişey yapamayız dedi ama pek ilgili değildi. olayı takip etmek içinde dilekçe altına adresinizi yazın bizde size yazılı olarak cevap veririz dedi. ordanda çıktık eve geldik dilekçe ne yazacak halim vardı ne artık gücüm. eve gelir gelmez kızımın hakkımı alamadığım için sinir krizi geçirdim. hala titriyorum ve midem çok kötü. yani anlicanız bu ülkede kimse mağdurun arkasında değil. yokmu aramızda bir avukat arkadaş resmi konularda yardımcı olacak
( yarın nasıl bu bedeni ayağa kaldırıp nasıl hak aricam onuda bilmiyom bittimmm tükendimmm. bildiğiniz ceset gibiyim. yaşıyommu yaşamıyommu dünyadamıyım ahirettemiyim farksız. çok kötüyüm çok..
şimdi çıkıyorum nette duracak halim yok. sizi haberdar etmek istedim. lütfen çıkar yollarınızı yazın. gece girip bakıcam mutlaka..
ama şu var ki sakın çocuğunuza vurma etme demeyin bırakın vursun. kendi hakkını arasın
( yasal yollarda aramaya kalkınca işte böyle oluyo
(