• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım bu gün okulda tartaklanmış.. :(((

iyi yapmıssın aılesıyle konusmakla ama yıne de dıkkatlı ol. bellı olmaz ınsanların işi. şikayet ettin diye daha cok terbiyesizlesebilirler.

belki daha uysallasırlar ama sen her seye dıkkat et canım:31:

bi keresinde aynen benim kızkardeşimede başka okullardan biri erkek iki kız takılmıştı sürekli laf felan atıyorlardı nedenide mahllemizdeki bi kız arkdaşına gıcık oluyorlarmış bak bak bakkk neyse bi gün takip ettim yakaladım hepsini tuttum sizi polise şikayet ediyorum gelip alıcak dedim :D bi korktular siz kendiniiz ne sanıyosunuz felan filan başladım kızlar ağlamaya başladı bi daha yapmıcaz etmicez diye ama erkek olan hiç istifini bozmuyor neyse öyle böyle bir daha göreyim hemen gidiyorum şikayete dedim ondan sonra bşey olmadı ama bazıları çok belalı oluyor

İyi yapmışsın canım ama sen yinede dikatli ol ailesine şikayet ettin diye yine uslu durmayabilirler ayrıca okul müdürü ailesini niye aramıyor sadece kızla haber yolluyor acaba kız annesine söyledimi anne okul müdürü seni okula çagırdı diye.

okul müdürünü şikayet etmekle tehdit edin, arka bahçede kamera yokmu, nöbetçi öğretmen nerde. okul müdürlerinin en tırstıkları şey müfettiştir. madem belalı öğrenciler var müdür bunların çaresine baksın. o öğrencileri sıkı takip altına alsın. okulunuzun genel durumu nasıl bilemiyorum. bazen belli başlı öğrenciler okullardan uzaklaştırılarak kıyı köşe okullara gönderiliyor. eğer eğitim açısından yeterli değilse başka bir okul düşünün derim ama kızınız 8. sınıftaymış. tek çare müdürü sıkıştırmak çünkü madursunuz. rehber öğretmenle iletişme geçmeyide unutmayın gerekirse bulunduğunuz yerdeki rehberlik araştırma merkezine gidin.

çok geçmiş olsun canım yaa
çok korkmuş kızın dikkat edin bundan sonra
her nekadar sakin yapısı olsada psikolojik etkilenmeler olabilir kendi içerisinde
allah yardımcınız olsun dilerim yavrun hasarsız atlatsın bugünleri

Back