Kız çocuk olsun diye yapılması gerekenler

Kızlar bunun bazı heaaplamaları günleri falan varmış bilen varmı 2 oğlum var 3. Denicez
Bir oğlum bir kızım olsun diye dua ediyordum hep.
Hiçbir zıkkım da yapmadım başka.
Bu gece 3 te uyudu çizgi film izleye izleye.
Öyle pis huyu var ki istediğini yaptırana kadar Kızılca kıyamet kopuyor. Her gün evde bir kaos.
Ne yemek yedirebiliyorum ne kıyafet giydirebiliyorum. Tırnak kesmemiz problem, banyo problem.
Kolikti o bitti envai çeşit huyları çıktı.
Kaka yapıyor eğer ben o an fartetmediysem ellerini bezine sokup kakasını avuçlayıp evin çeşitli yerlerine sürüp alanını belli ediyor.( Beni en çok bu yordu. Sinirden ağlıyorum artık.)
Beni iki yılda çökertti.
Yıprıdım, yıprıdım.
3 oğlum daha var.
Kafalarına vur ekmeğini al.
Ama kızım günün belirli saatlerinde sanki ben Deccal mışım da o da Allah tarafından benle savaşacak kişiymiş gibi sürekli bende savaş halinde.

Bir şeyi çok istemeyin.
Hayırlısını isteyin.
Çok yoruldum.

Şu çocuk hayırlısı ile bi büyüseydi. Bende bir sağlık taramasından geçicem.

Öyle pis huyu var ki istediğini yaptırana kadar Kızılca kıyamet kopuyor. Her gün evde bir kaos.
Ne yemek yedirebiliyorum ne kıyafet giydirebiliyorum. Tırnak kesmemiz problem, banyo problem.
Kaka yapıyor eğer ben o an fartetmediysem ellerini bezine sokup kakasını avuçlayıp evin çeşitli yerlerine sürüp alanını belli ediyor.( Beni en çok bu yordu. Sinirden ağlıyorum artık.)
Beni iki yılda çökertti.
Yıprıdım, yıprıdım.
3 oğlum daha var.
Ama kızım günün belirli saatlerinde sanki ben Deccal mışım da o da Allah tarafından benle savaşacak kişiymiş gibi sürekli bende savaş halinde.

Bir şeyi çok istemeyin.
Hayırlısını isteyin.
Çok yoruldum.

Ay gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Allah kolaylık versin

2 oğlum var 1 tanede kız istemem kadar doğal birşey yok aslında 2 kızım oldaydı 1 de oğlan isterdim eksi oy bırakana gelsin bu cevabım şirk koşmuyorum gidip tüp bebekle kızda yapabilirim ama yapmıyorum doğal yollardan şirk koşmadan yine rabbimin kısmetine bırakıp kendi çabamla uğraşmak için bir soru sordum sadece
Tüp bebek yapmak şirk koşmak mı oluyor

Tüp bebeği çok kötü bir şeymiş gibi lanse ediyoru. Barda kaç tane kadın bu sayede anne olmuş
Cinsiyeti seçmek için kullanması tüp bebeği etik durmadıgı için sanırım şirk demiş keza dinen ölemidir onu da bilmiyorum..Diğerleri gerçekten tedavi amaçlı kullandıkları için cinsiyet için kullananlar bunu suistimal etmiş oluyor..Dinen nedir değildir bilmiyorum ama etik değil tabi ki de ... Evladın kızın erkeği olmaz çünkü...

Ben de tüp bebek annesiyim. Tüp bebek yapmayı kolay bişey sanıyor. Keyfinden kız olsun tüp bebek yapabileceğini sanıyor
Bende 1-2 ay sonra tüp bebek düşünüyorum. Bu süreçlerden geçmeyen anlamıyor maalesef. İstediğin zaman hamile kalabilmek çok büyük bir nimet

Ay gülsem mi üzülsem mi bilemedim. Allah kolaylık versin
Ben ağlıyorum valla bacım. Allah razı olsun.
Sanırım cahillik dönemimde şirk falan koştum ondan böyle sabrımı sınıyor Allah.
Ev kalabalık banyonun kapısı açık kalmış.
Klozetin içinden çıkardım çocuğu. Hala gözüm seyiriyor aklıma geldikçe.

Ben ağlıyorum valla bacım. Allah razı olsun.
Sanırım cahillik dönemimde şirk falan koştum ondan böyle sabrımı sınıyor Allah.
Ev kalabalık banyonun kapısı açık kalmış.
Klozetin içinden çıkardım çocuğu. Hala gözüm seyiriyor aklıma geldikçe.
3 oğlandan sonra kız istedin galiba sende, olmuş da nasıl olmuş valla ne diyeyim inşallah büyüdükçe sakinleşir

3 oğlandan sonra kız istedin galiba sende, olmuş da nasıl olmuş valla ne diyeyim inşallah büyüdükçe sakinleşir
Yok kızz, oğlum oldu. Bir de kız olsun hazır doğum iznindeyim dedim. Sonra bir kadın hastalığı musallat oldu. Spiral ha taktırdım ha taktıracam derken tekrar hamile kaldım.

Yok kızz, oğlum oldu. Bir de kız olsun hazır doğum iznindeyim dedim. Sonra bir kadın hastalığı musallat oldu. Spiral ha taktırdım ha taktıracam derken tekrar hamile kaldım.
Ay ben kız sandım neyse Allah bağışlasın. Geçmiş olsun iyileşin inşallah. Spiralle bile hamile kalan çok duydum aman dikkat

Beni iki yılda çökertti.
Yıprıdım, yıprıdım.
3 oğlum daha var.

Bir şeyi çok istemeyin.
Hayırlısını isteyin.
Çok yoruldum.

Allah kolaylık versin cnm zaten duam o yönde

Beni iki yılda çökertti.
Yıprıdım, yıprıdım.
3 oğlum daha var.

Bir şeyi çok istemeyin.
Hayırlısını isteyin.
Çok yoruldum.

Şu çocuk hayırlısı ile bi büyüseydi. Bende bir sağlık
Tüp bebek yapmak şirk koşmak mı oluyor

taramasından geçicem.
Allah kolaylık versin cnm zaten duam o yönde

Ay ne abartmışsiniz kızlar ya
Hepimiz elbette sağlıklı bir bebek isteriz ,sağlık önemli değil cinsiyeti bu olsun diyecek biri yoktur herhalde
Duasını ya da isteğini aslında sağlıklı da istiyorum diye bize belirtecek değilya,elbette ilk beklenti o olur
Kadının 2 erkek evladı varmış, 3.kiz istemesi kadar normal ne var ? Ki kaldı ki ilk çocukta bile gönlümüzden geçen bir cinsiyet oluyo, başta en önemli sağlık duasıyla
Hiç mi cevrenizde 2 erkek evladı olan biri 3.kiz olsa demiyor ya da tam tersi ?
Allah olmayanlara da versin en kısa zamanda sağlıkla , ama basit bir konuyu baska seylere çekip insanı suçlu hissettirmeye ne lüzum var ?

Not: Konu sahibi için
Bi tanıdığımda 2 kızın üzerine erkek için diyet falan yapmışlardı diye biliyorum ama detayları hakkında bilgim yok
3.su erkek olmuştu
Bi araştırın isterseniz diyet ile ilgili

Bazı eleştirilere yorumlara eksilere inanamıyorum gercekten.
Kızda kızoglanda oglan dıye tutturan yok hanımefendiler
İkı oglum oldu bır de kızım olsa dıye heveslenmiş
İsteyebilir!!! Bunu sindirin önce

Bıdaha erkek olursa kendımı keserim cocugu aldırırım kocamı öldürürüm dıyen yok nıye telaşlandınız, kendinize mi acaba bu kadar öfkeniz? Bence oyle cunkü....

Herseyı mı elestırırsınız? Eleştirilecek durumlara düşün e mi

Ay ne abartmışsiniz kızlar ya
Hepimiz elbette sağlıklı bir bebek isteriz ,sağlık önemli değil cinsiyeti bu olsun diyecek biri yoktur herhalde
Duasını ya da isteğini aslında sağlıklı da istiyorum diye bize belirtecek değilya,elbette ilk beklenti o olur
Kadının 2 erkek evladı varmış, 3.kiz istemesi kadar normal ne var ? Ki kaldı ki ilk çocukta bile gönlümüzden geçen bir cinsiyet oluyo, başta en önemli sağlık duasıyla
Hiç mi cevrenizde 2 erkek evladı olan biri 3.kiz olsa demiyor ya da tam tersi ?
Allah olmayanlara da versin en kısa zamanda sağlıkla , ama basit bir konuyu baska seylere çekip insanı suçlu hissettirmeye ne lüzum var ?
Ay canım benim allah senden razı olsun hep duam ilk önce sağlıklı ve hayırlı daha sonra kız her duamda bu şekilde ederim rabbime tevekkül ederim kız evladım olmazsada isyan edecek biri değilim şükredip otururum Rabbimden istemek kadar doğal birşey yok dua etmek kadr doğal birşey yok kimi para ister kimi herşeyi vardır sağılığı yoktur sağlık ister kimi koca ister herkes birşey ister önce şükür sonra dua bide gelip eksi oy veriyor hadsizler insanın cidden moralini bozuyorlar boşuna demiyorlar kadın kadının düşmanı diye Allah razı olsun senden

Bazı eleştirilere yorumlara eksilere inanamıyorum gercekten.
Kızda kızoglanda oglan dıye tutturan yok hanımefendiler
İkı oglum oldu bır de kızım olsa dıye heveslenmiş
İsteyebilir

Bıdaha erkek olursa kendımı keserim cocugu aldırırım kocamı öldürürüm dıyen yok nıye telaşlandınız, kendinize mi acaba bu kadar öfkeniz? Bence oyle cunkü....

Herseyı mı elestırırsınız? Eleştirilecek durumlara düşün e mi
Sağol cnm Allah razı olsun beni anladığın için

X